שלומלום

LuNa MaJnUnA

New member
שלומלום../images/Emo13.gif

חיפשתי בפורום (טאגליינס, קישורים ואפילו הרצתי חיפוז) ובאמת שלא מצאתי, אז בבקשה ענו לי על השאלה
קניתי היום נגן (אל תשאלו אותי איזה סוג למה אין לי מושג) והכל סבבה איתו, בעיה אחת - אני לא מבינה איך אני אמורה להעביר שירים מהמחשב לנגן. עזרה, מישהו?

weird dust

New member
חייבים לדעת איזה נגן זה

בלי לדעת איזה נגן או בלי תמונה אני לא יכול לעזור הרבה. בעיקרון, לחבר ולהעביר שירים או לחבר להתקין תוכנה ולהעביר שירים.

יאיר B

New member
במקרה שלך - חשוב לדעת איזה נגן זה

יש נגנים שעם חיבור ישיר שלהם למחשב - הם יזוהו ע"י המחשב (אם יש XP). אז מעבירים לכונן נוסף שנפתח במחשב. יש נגנים שמחייבים התקנת תוכנה יעודית לצורך העברת השירים. אם תגיגי לנו איזה נגן יש לך (אפילו קישור לאתר שבו הוא מופיע או תמונה) נוכל להגיד לך בוודאות איך להעביר שירים לנגן.

stardust19

New member
תעלי תמונה או אתר שמראה את הנגו שלך

וגם אם זה נגן שחור או כסוף כזה ויש לו חיבור USB שלא מצריך כבל, יעני מחברים ניתן לחבר אותו ישירות למחשב- אז נגן ג'נרי 99% או שיכול להיות ואני טועה

LuNa MaJnUnA

New member
מצאתי מצאתי מצאתי!

אחח איזה גאון אני.. הסתכלתי בקופסא! IP-836 AR

weird dust

New member
זה לא מה שאנחנו מחפשים

זה דגם שלא אומר הרבה. צריך חברה: פרו סאונד, פאנקי בוי, סמארט דברים כאלו.

stardust19

New member
סוף סוף- כמו שאמרתי נגן ג'נרי

אם יש לך מערכת הפעלה XP, תתקעי את הנגן הזה לפורט USB, את תראי כונן נוסף במחשב שלך שהוא מייצג את הנגן ותזרקי לשמה שירים כמה שבא לך, אם יש לך 98 תחפשי אולי איזשהו דיסק בא עם הנגן הזה ותתקיני את הדיסק, אם לא SORRY, אולי תמצאי משהו ברשת
רק אל תשכחי לנתק אותו באופן נורמלי

weird dust

New member
חשוב לציין

הנגן חיב חלוקה לתיקיות ואינו יכול להכיל את כל השירים בתיקיה אחת, יש לו מיגבלה. כמו שמי שלפניי אמר יש צורך פשוט לגרור פנימה את השירים אבל הוא לא ציין שיש צורך לנתק באופן בטוח. (תשובה על איך לנתק באופן בטוח ניתן למצוא במאמרי הפורום).

LuNa MaJnUnA

New member
יש לי XP והכל, ואני לא מצליחה../images/Emo4.gif

חיברתי את ה-USB. עכשיו המחשב עושה לי צליל כזה כמו שיש כשמחברים את הכבל של המצלמה - רק שאין שום דבר נוסף על המסך!

LuNa MaJnUnA

New member
קבלו ביטול - המחשב שלי מפגר

הסתדרתי, תודה רבה רבה על העזרה

למעלה