שלומלום...

שלומלום...

טוב אז אני דיי מאוהבת בבית הבובות, וכל יום שישי אני שמה את הדיסק ביחד עם השטיפה של הבית היום משום מה ניתקעתי על משפט מאוד מרגיז שיכול להתפרש בצורה מאוד לא טובה בשיר שוב החיוך. אני בטוחה שלא הייתה כוונה אבל "לשתות לשכוח?" "אין לי כח עליי לברוח" למה לא הלתמודד ? "לשתות לשכוח" קצת מדרדר הייתי אומרת , מין הסתם אני בטוחה שלא התכוונו לשתות קולה. השירים האלה הופכים לקאלט ולא יודעת אם אלה הן המילים הנכונות להעביר בהן מסרים. אני אישית באמת חושבת שלשתות עם חברים הוא מרומם רוח אבל... אני יותר בעד להתמודד עם דברים ולא לברוח למקומות זמניים. זו רק אני...

כיוון חיובי ברור! זה ידוע שאלכוהול עושה טוב

על הלב, מקשר ומחבר בין אנשים , אבל... לא כולם מעל לגיל 18 ויש המון ילדים ששומעים את השירים האלה סתם מרגיש לי קצת לא לעניין המסר הזה. אני יודעת שתמיד שרע המקום הזה עושה אושר ושימחה אבל לא בטוח שילדים בני 12 צריכים לשמוע את זה .

אבל למה צריך להכיר אותם בשביל זה?

לא כל אחד מכיר את אמיר ואיתי, זה לא יוצר קונוטציה טובה. יש קטינים שמקשיבים לשירים ולא מכירים את אמיר ואיתי .

itaishiff

New member
אהלן ליאה

כמה נקודות שחשוב לדעת ולהבין. ראשית לא כתוב "תשתה למוות, תתעלף, תזמין אמבולנס... " לשתות זו מצווה מהתנך ואין פסול בה. גם בשיר כמו מדפים, שאנו כותבים "איך אני עומד להתמודד עם זה" אני לא מצפה מילד בין 12 להזדהות. חשוב להבין ששיר מציג רגש מסויים, תחושות ומחשבות... בנוסף, אנחנו לא שרים תוכניות לימוד לילדים. אנחנו שרים ממקום אמיתי וכן ולא מטיפים מסרים. יש מצבים בחיים שהדרך להתמודד איתם איננה קונבנציונלית. להיות אלכוהוליסט זה קשה ורע. אבל לשתות כוסית יין בשביל לברוח לכמה דקות למקום רגוע יותר, לנשום עמוק ולחזור אל הסיטואציה עם יותר רוגע ושלווה, לדעתי זה מצויין. אנחנו חלילה לא שולחים את הנוער לפאב להשתכר למוות... אבל הכותבים עברו את גיל 18 ואנחנו מבטאים מציאות בשירנו... מקווה שהבנת את הנקודה שלי... אחלה סופשבוע ... איתי

תודה על ההסבר...

למרות שזה ברור לי, אני מבינה מאיזה מקום זה בא אני מקווה שזה גם ברור לשאר סתם כי לא חסר אנשים משוגעים. העניין הוא שלפעמים אנשים לוקחים דברים לכיוונים אחרים , אני יודעת שזה בא ממקום טוב אבל זה בקלות יכול להגיע למקום אחר ולא כולם יודעים לעשות את האבחנה, אני אוהבת ומכבדת אתכם כאומנים והמוזיקה שלכם מדהימה אבל זה היה משהו שדיי הציק לי. מקווה שאנשים לא יקחו את זה לכיוון שלילי.

אהלןן איתי מה קורה?מה חדש?../images/Emo86.gif

עוד בארבי אה?! תודה שהתייחסת להודעות ששלחנו לגבי הופעה בבארבי..אבל חות מזה מה שלומכם בימים אלו?

כבר קיבלת תשובה אבל יש לי עוד משהו...

אם את אומרת ככה אז גלגל"צ לא אמורים לשדר את אחד הלהיטים של התקופה האחרונה... "תנו לי לשתות תנו לי לברוח תנו לי לשכוח את עיניי אהובתי" (כנסיית השכל) בקיצור פרופורציה.

דווקא שזה בא מלהקה ששרה...

"נשכבת נוגעת בעצמה נוגעת ונירדמת" זה לא מפתיע אותי. אבל מלהקה ששרה"מה שקולך הפנימי אומר זו האמת שלך " כן. תחושה שלי אמרתי את תחושתי קיבלתי תשובה זהו.

:-O

מה הקשר?! כל שיר מדבר על משהו אחר, אני מאמינה שאני יכולה למצוא לך גם שיר של כנסיית השכל שמדבר על דברים אחרים שהם לא "נשכבת נוגעת בעצמה נוגעת ונרדמת" אלא יותר "אופטימיים" כמו שבאמת איתי נתן את "איך אני עומד להתמודד עם זה" או "בפינה חשוכה אומד את הגבול" זה לא שיא האופטימיות, אז נכון כמו לכל להקה\זמר יש את השירים היותר קשים ויש את השירים היותר אופטימיים. אם אנשים לא יודעים לקחת שירים בגבול הטעם הטוב שלא יישמעו מוסיקה. כל שיר אפשר לפרש בצורה קיצונית ולא בריאה, זה היופי במוסיקה, שאני יכולה לקחת שיר לכיוון אחד ואת יכולה לקחת את אותו שיר לכיוון הקיצוני השני!

למעלה