שלומלום!!!

guitar lan

New member
שלומלום!!!

דבר ראשון מזלט על הפורום, מוניקה היא אחלה להקה... דבר שני, אפשר להתחיל פה שרשור הכרות. אז ככה שם: ניר עיר: זכרון יעקב להקה אהובה: היהודים (מוניקה בין הראשונים) שיר אהבו את מוניקה סקס: כל החבר´ה דיסק אהוב: פצעים ונשיקות כמה זמן שומע את הלהקה: שנה וחצי בערך... לשרשר!!

אני יונתן

אני מעומר להקה אהובה: אין משהו מיוחד...כל פעם משהו אחר שיר אהוב:פצעים ונשיקות דיסק:פצעים ונשיקות כמה זמן:לא יודע....מאז שהם הופיעו בבית ספר

rotem224

New member
אז ככה....

שם :רותם מקום מגורים: קיבוץ בצפון להקות אהובות: היהודים, מוניקה סקס , ואביב גפן דיסק : פצעים ונשיקות כמה זמן אני שומעת: שנה בערך.... וואייי איך אני שמחה שפתחו את הפורום הזה.........

אני חן הוכמן.....

אני גר בדימונה(חרא חרא חרא של עיר....) להקות אהובות: מוניקה, והיהודים אלבום אהוב של מוניקה..,: האמת היא ששניהם......

maayan15

New member
אני מעיין

מקום מגורים: פ"ת (אני לא מאמינה שאני גרה בפ"ת..שנים על גבי שנים...ערסים זקנות ובני עקיבא...לא סתם שרו את זה על פ"ת...) גיל: 15 דיסק אהוב של מוניקה: "פצעים ונשיקות" להקות אהובות: המון המון המון להקות.... סטייה: נוטה לכתוב "מרחאות" על כל דבר שאפשר לכתוב עליו "מרחאות"....תתמודדו עם זה... מעיין (שכחתי משהו?)

סתם אור

New member
וואוו רגע רגע...

חשבתי שלך יש הערכה כלשהי לדימונה לא?? החרא ש עיר אמור להיות המשפט שלי!! בלי גניבות בבקשה... אתה אמור להגיד אבל אין מה לעשות שאני גר פה או משהו כזה...

space girl

New member
אז אני אור ../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

אני מתלביב ( אין בעייה להגיע לברבי
) בת 13 עוד עוד שבועיים בערך ( כן , אני מודעת לפיציות שלי ...) להקות אהובות : מחו"ל - נירוונה ופרל גם , מהארץ - יהודים ומניקה סקס (מן הסתם ....) אני אוהבת יותר את פצעים ונשיקות על פני יחסים פתוחים אני אוהפת את הלהקה בערך חצי שנה ... ו.... זהו ! תורכם ....

DeZaVu Master

New member
DeZaVuMaster

להקה אהובה: metallica, megadeth שיר אהוב של מוניקה: כל החבר´ה דיסק הכי טוב שלהם: פצעים ונשיקות אוהב אותם בערך שנה...

אני דרור

מעומר זמר אהוב:בוב מרלי שיר אהוב של מוניקה:פצעים ונשיקות כי זה כיך לרקוד לזה כמו מטומטמים דיסק:פצעים ונשיקות כמה זמן : מאז שיונתן תרגם את פצעים ונשיקות באומנות שנה שעברה

למעלה