שלומלום...

PURPLE CHICKEN

New member
שלומלום...

היי! אולי חלק מכם זוכרים אותי, כי הייתי כאן בפורום עד לפני כמה חודשים. האמת היא שעזבתי פשוט כי אני השתנתי, ודי הפסקתי לאהוב את התאומות...
זאת אומרת, באמת שאין לי שומדבר נגדן, אני פשוט לא אוהבת אותן יותר... אתם בטח יודעים, אבל אם לא, אתמול בערב בערוץ E היה ספיישל על התאומות, ויצא לי לראות חלק ממנו.
ברגע שראיתי את הראיון איתן, נזכרתי והבנתי למה אהבתי אותן כל כך, ולמה כל כך הרבה אנשים אוהבים אותן- למרות שהן בעסקי הבידור מגיל 0 בערך, ולמרות שהן ומה שהן כל כך רחוק ממני, ובטח גם מכם, זה בכל זאת נדמה כאילו אפשר להזדהות איתן, כאילו הן ילדות רגילות בדיוק כמונו...
אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה, אבל כשראיתי איך הן מתראיינות חשבתי שבדיוק ככה יכולות לדבר גם החברות הכי טובות שלי, שזה נדמה כאילו הן לא כל כך שונות מאתנו, וזה כיף... ואני באמת חושבת שהרבה מאוד מהמעריצים שלהן (לגבי עצמי אני בטוחה...) אוהבים אותן כל כך בגלל זה, בגלל ההרגשה של ההזדהות... זהו, פשוט רציתי לשפוך את זה וזה היה נראה לי המקום הכי מתאים, אז תמשיכו להעריץ את התאומות ו... תהנו!

../images/Emo128.gif../images/Emo80.gifאז אם את עדיין מעריצה אותן

למה את לא בפורום
כאילו זה נשמע מוזר..
(מה שאני אמרתי) אבל אני מתכוונת... אם היית פה והפסקת להעריץ אותן אז עזבת... ועכשיו את שוב מעריצה אותן.... למה ת לא חוזרת

PURPLE CHICKEN

New member
אמממ...

כי אני לא מעריצה אותן...
רק אמרתי שאין לי שום דבר נגדן ושאני חושבת שהן חמודות, אבל אני כבר לא מעריצה אותן...
מה שבעצם ניסיתי לומר זה שכראיתי את זה, זה כאילו חזר אליי...
זאת אומרת, ההרגשה הזאת, ושהבנתי למה הערצתי אותן כל כך, אבל לא אמרתי שחזרתי להעריץ אותן...

Alexis14

New member
ירדן!../images/Emo113.gif

יו אר פולוינד מי לידס... קודם פורום צופים ועכשיו פה? הגזמת.... סתאאאאאאאאם! לוידעתי שהיית בפורום הזה... ושאהבת את מרי קייט ואשלי! בכל מקרה- אני חושבת שאת לגמצרי צודקת

למעלה