שלומלום

C o C i T o

New member
שלומלום

אני חדש פה.. עמרי מראשון לציון בן 15... =] חולה על אוסי ומגרש ביתי.... ובכלל על יס וויקאנד =]]

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אני פרדי (
), 17.

Tinty

New member
נצל"ש

Seth: On the last weekend before school, one goes to Tijuana, it is tradition, it is a right of passage, and you know what else? What happens in Mexico, stays in Mexico. Ryan: What happens in Mexico? Seth: I don't know, because it stays there, that's why we must go.​
אני לא יודע מה אתכם, אבל היום ראיתי את אחד הפרקים היותר מדהימים בעונה הראשונה (לדעתי), מכל הבחינות - סת' מתחמק עם ריאן משטחי הUS, עולמה של מריסה קורס לגמרי, הכימיה המדהימה בין אדם ברודי ורייצ'ל בילסון, הברים והרחובות הסואנים בטיחואנה [סליחה.. Universal Studios California - הייתי שם בגיל 5
], סצינת המועדון המוטרפת, ההתעלפות של מריסה, החיבוק של ריאן ומריסה כשישנו, התסריט מפוצץ ההומור, וכמובן - הפסקול המדהים. לכל מי שעדיין הטיל ספק בכך, הפרק ששודר הלילה בשידור חוזר הוכיח לכולם את האיכויות של The OC כסדרה.

shiri li

New member
../images/Emo45.gif לדעתי זה אחד הפרקים הכי טובים

בשתי העונות. בעיקר המתח בסוף (טוב, בשבילי הוא מתח - כי בטיפשותי לא ראיתי את העונה הקודמת... אבל אני מפצה על כך. ;) )

f10

New member
מה הכוונה ב*סוג*../images/Emo35.gif

אם אתה מתכוון םשוט תמונות של The O.C. תכנס לגוגל תמונות וחפש שם the oc או משהו בסגנון הזה.

f10

New member
אההה אז בזה אני מניח שהם כבר יוכלו

לעזור לך. ראיתי כמה תמונות כאלה, אבל אני לא יודע איפה אפשר למצוא אותן. אולי בגלריות של אתרי מעריצים או משהו כזה.

shawn 1

New member
וגם

מישו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג סרטון/קטע של הOC שהם היו בTRL?? הנה תמונה>>

f10

New member
../images/Emo12.gif הם היו ב TRL../images/Emo35.gif

זה שודר בארץ

למעלה