שלומלום..

שלומלום..

מתי מגיע האנפלאגד של אלישיה לארץ? האם יש לכם את רשימת השירים שיהיו באלבום? אני יודע שזה פורום די משוחד אבל אני חייב לשאול: יש לי את שתי האלבומים שלה, האם באמת שווה לי להשקיע באנפלאגד? כי זה או האנפלאגד של אלישיה או האוסף של אלאניס, אבל גם לאלאניס יש לי את כל השירים שלה. אוף.. קשה..קשה...

Endlessoul

New member
באמת קשה. ../images/Emo10.gif

אבל קח בחשבון שיש לך את כל השירים של אלאניס. ואת הביצועי-לייב של אלישיה אין לך [?] ולייב זה תמיד נחמד

NoWords

New member
אכן דילמה קשה ../images/Emo3.gif

אני חושבת שאנפלגד הרבה יותר שווה מאוסף בהנחה שיש לך כבר את השירים של אלאניס. ואני אולי משוחדת אבל הופעת האנפלגד של אלישיה ממש טובה ואני מציעה לך ללכת עליה. לפי מוזיקה נטו האנפלגד מגיע לארץ בעוד שבוע ה20.10 רשימת השירים באנפלגד: 1. Intro, Alicia's Prayer, Acappella 2. Karma 3. Heartburn 4. A Woman's Worth 5. Unbreakable (שיר מעולה
) 6. How Come You Don't Call Me 7. If I Was Your Woman 8. Goodbye / Butterflyz / If I Ain't Got You 9. Every Little Bit Hurts 10. Streets Of New York 11. Wild Horses (יחד עם אדם לווין ממארון 5
) 12. Diary 13. You Don't Know My Name 14. Stolen Moments 15. Fallin 16. Love It Or Leave It Alone / Welcome To Jamrock (יחד עם מוס דאף, קומון ודמיאן מארלי) ויש בונוסים!!
Unbreakable Music Video Behind-The-Scenes Unplugged ויש חוברת של 20 עמודים עם שירים, תמונות ועוד. (ויש גם 2 בונוסים לדיסק של הDVD+CD שזה Buttrflyz + Goodbye שאני לא ממש מבינה אם זה מהופעה או גירסאת האלבום אבל שיהיה...
) ד"א אם אתה אוהב את אלישיה ויש לך גם את האלבומים שלה אני רואה כאן אז אתה מוזמן להישאר

Eti No Name

New member
גודביייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

הו,הלוואי וזה יהיה בלייב.

אכן...

לאלישיה יש קול מדהים! חבל שהיא לא מערבבת קצת רוק :(.. בכל אופן אני מת לשמוע את DIARY באנפלאגד, זה השיר הכי יפה שלה. הבונוסים ממש בילבלו אותי חחח... מתי האלבום שלה יוצא? עוד משהו מוזר- יש לי את שתי האלבומים שלה, אבל יש פה שירים שאני לא מזהה. הזוי...

NoWords

New member
הממ עושה לך סדר בבלאגן ../images/Emo13.gif

כתבתי לך שהאלבום יוצא ב20.10, יום חמישי הבא. (זה עלול להשתנות אבל לא נראה לי.) בכל מקרה בארה"ב הוא כבר יצא לחנויות השירים שאתה לא מכיר הם קאברים שהיא עשתה. זה לא שירים שלה פרט לאחד, כמו סטריטס אוף ניו יורק, סטולן מומנטס, אנברייקאבל (שזה שיר חדש שלה ולא קאבר), אוורי ליטל ביט הרטס, ווילד הורסז והשניים האחרונים. העיקרון היה לא רק לבצע שירים שלה, אלא גם קאברים לשירים שהיא אוהבת
וככה זה יצא. זה רק מוסיף לייחודיות של האנפלגד, שזה לא רק שירים שלה. ומה מבלבל בבונוסים לא הבנתי...?

אממ..

אממ...אממ. הכל חחח.. אני קצת עילג, בטח כשאני ירכוש את האנפלאגד אני יבין את הבונוסים. מוזר שזה קאברים ואף פעם לא שמעתי את השירים האלה :( מותר לי עוד שאלה נג'סית? (אם כבר אז כבר..) אלישיה כותבת את המילים? את הלחן? ולמה קוראים לה אלישיה קיז? (זה קצת אירוני מידי בשביל שם אמיתי, מומחית לפסנתר שקוראים לה קיז...)

adva mj

New member
אני יענה...

כן אלישיה כותבת את כל המילים והלחן.. קוראים לה במקור alicia cook אבל בגלל שהיא מנגנת בפסנתר המציאו לא את השם keys..

למעלה