שלומלום!

שלומלום!

סקר מוזיקה כדי לבדוק את גרוזינותכם האמיתית!
האם אתם אוהבים מוזיקה גרוזינית?
אם לא, למה לא?! (חוצפה...)
אם כן, איזה סגנון? (ישן ומסורתי/פופ חדש ועדכני מגרוזיה)
זמרים גרוזינים ולהקות מהארץ שאהובים עליכם:
זמרים אהובים מגרוזיה:
אם אתם לא אוהבים מוזיקה גרוזינית אז איזו מוזיקה אחרת אתם מעדיפים?
והאם אפשר לשכנע אתכם להקשיב למוזיקה גרוזינית?
זהו... מיצתי נראה לי...
וחסר לכם שלא תשתפו פעולה...

אני ראשונה!

האם אתם אוהבים מוזיקה גרוזינית?
כן! בעיקר ואפילו אולי רק גרוזינית! אם לא, למה לא?!
אמרתי שכן לא? אם כן, איזה סגנון? (ישן ומסורתי/פופ חדש ועדכני מגרוזיה)
מוצאת את היופי בכל הסגנונות (חוץ מ"בייאתבי" שזו מוזיקה עתירת "דודקבי" ומן שירים עצובים...) כשהכל כמובן תלוי במצב הרוח. את המוזיקה המסורתית אוהבת יותר לריקודים אבל הפופ העכשווי הוא נורא יפה ואני אוהבת לשמוע אותו ברקע... זמרים גרוזינים ולהקות מהארץ שאהובים עליכם:
שמפנייה (מוריס כמובן) קקולי ומישל
, שבי, מרבי זויט ומאיה ספי.
זמרים אהובים מגרוזיה:
ללה צורצומיה האגדה, ליילה תודאדזה, זורב דואינג'שוילי, מרב ספאשוילי, ארצ'יל מפארידזה, לקס סני ועוד... אם אתם לא אוהבים מוזיקה גרוזינית אז איזו מוזיקה אחרת אתם מעדיפים?
בעיקרון אני שומעת את כל סוגי המוזיקה והכל תלוי בשיר הספציפי אבל בעיקר ולרוב גרוזינית! והאם אפשר לשכנע אתכם להקשיב למוזיקה גרוזינית?
לשכנע את המשוכנע???
(שואלת ועונה לעצמי חיחיחי...) המסקנה: דבשי גרוזינית אסלית (ומשוגעת)! ביוש

למה לעזאזל|?../images/Emo70.gif

אני אוהבת את הזמרים האלה ויודעת את השמות... מתעניינת במוזיקה גרוזינית מהארץ ומגרוזיה ובודקת ומתעניית בכל דבר חדש שיצא וגם בישן שאולי פספסתי... את לא מכירה שמות של זמרים שאת אוהבת?!

nina28

New member
המןזיקה הכי יפה

זה המוזיקה שלנו כמובן גרוזינית, אין לי זמרים אוהובים או סגנון אם השיר יפה, אני אוהבת לשמוע, אני גם אוהבת שירים על גרוזיה עצמה.

התשובות שלי

1. כן אוהב מוזיקה גרוזינית 2. ישן מסורתי 3. שמפניה ,מונטה קרלו ומרבי 5. לצערי אני לא חזק בשמות 6. אוהב מוזיקה גרוזינית בנוסף לסגננות רבים ושונים 7. לא צריך לשכנה אני שומע מספיק .

אתי35

New member
התשובות שלי

כן מאוד אוהבת מוסיקה גרוזינית
אמרתי שכן
הסגנון שמוכר בארץ
שבי שמפניה גינגי ועוד
לא מכירה

ניקוליה

New member
היי אני

בדרך כלל הכי אוהבת את המסורתית. תוכלו להגיד לי איך אני משיגה מוסיקה עכשיות יותר? כאילו שמות של זמרים ואיך כותבים אותם באותיות לטיניות תודה.

יש הרבה אתרים חדשים ברשת של מוסיקה

גרוזינית עכשיוית כמו האתר של ליזה לדוגמא אבל שלא לציטוט בתוכנת האימיול את יכולה לעשות חיפוש לשירים גרוזינים או georgia מובטח לך הצלחה רבה , תהני

אמממ...

האימיול מפוצץ
ליזה ז"ל
ובכלל כל האתרים השווים שהיו נסגרו או שבקו חיים... ושלא יעבדו עלייך אין אתר שווה (אני בכל אופן לא מצאתי) כולם מאעפנים!!
כמובן שהאימיול מפוצץ בשירים כמו שגיא הציע (מה לא לציטוט מה... נראה אותם תופסים אותי
) תנסי לחפש לפי המילים שהוא הוא אמר לך. ואם לא אז תחפשי שמות של זמרים שאת אוהבת... lela curcumia merab sepashvili (sefashvili achiko mep(f)aridze nini badorashvili leila todadze ucnobi lex seni dato xujadze zurab doinjashvili mamuka onashvili ועוד ועוד... זה על קצה המזלג...

כן זהו אבל...

היא רצתה זמרים מגרוזיה אז... אוח מוריס מוריס...
יש לו אחלה שירים באימיול מומלץ מאוד!! אבל אבל... אוח מוריס!!!!!
רק אני חושבת שאפילו שהוא כמעט נחשב "זקן" הוא ממש שווה?!
אה ובחזרה לנושא המקורי... כשתכתבי "גרוזינית" יופיע לך גם שירים של מרבי זויט (זויטיאשוילי) כדאיייייייייייייייי ביותר! ועוד אוח אחד!

למעלה