שלומלומות..

שלומלומות..

קוראים לי גל, ואני בת 14 בהכחשה. ברית - Britush, בשבילכם
- הזמינה אותי, אז - טוב - באתי. אומרים שכנות זה דבר חיובי, אז כדאי שאודה שאני מפוחדת לחלוטין מההצטרפות הזאת ^^", אבל מקווה שאהנה. אני קוראת הכל, החל מספרים לא-מאוד-איכותיים-של-גיל-העשרה, דרך ספרים מתמטיים (זו הגדרה נכונה? "המשפט האחרון של פרמה" ודומיו), ועד לספרי פנטזיה (כמו "הארי פוטר"). אני קוראת כרגע את סדרת "האסופית", אבל אפסיק כשאסיים שוב את "אן שרלי, הנערה מן האי"; אן אבדה מהאיכויות החולמניות שלה בספרים 4 ו-5, לדעתי. יש לי בעיה קשה עם סיומים של הודעות, אז פשוט אחתוך כאן.

Britush

New member
גל! ../images/Emo24.gif

השכנועים שלי הצליחו, סוף סוף.
ברוכה הבאה!!
לכל שאר האנשים - אוי ואבוי לכם אם לא תאחלו לה ברוכה הבאה, ברור? *הבעה מאיימת* בנוגע לספרים של אן שרלי - אני מסכימה איתך; בספרים הרביעי והחמישי ("בית החלומות של אן" ו"אן מהעמק הירוק") אן היא כבר לא - אן.
אגב, ידעתם שיש שלושה ספרים בסדרה שלא תורגמו לעברית ואיש לא יודע עליהם? ("The Rainbow Valley", ועוד שניים שאינני זוכרת כרגע).

sagiberg

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif -כיף שבאת

אבל למה לפחד ? אנחנו טורפים כאן רק ספרים (ואולי ההגדרה הנכונה היא לא טורף אלא תולעת). אם את אוהבת גם "מדעיים"- שווה לקרוא את E=MC2 -מכירה ?

john1987

New member
לא מפתיע אותי שאת אוהבת הארי פוטר

הרי רשמת "שלומלום!" וזו המצאה (למיטב בורותי) של אחת הכותבות שלנו ב "הארי פוטר לבוגרים" (שבדיוק עבר שינוי רציני). עוד מעט תתחילי לכתוב "סיריוס זורח על שעת פגישתינו" ;)

למען האמת...

עניין ה"שלומלום" לא קשור לאהדה-חסרת-המעצורים-והגובלת-באובססיה-הדורשת-אשפוז-שלי ל"הארי פוטר".
מצד שני, אאמץ בשמחה את רעיון הסיריוס וגו', אם רק תינתן לי הרשות.

למעלה