שלומ בטטות~

טאפנוש

New member
שלומ בטטות~

ני להיות אנשה [או אנסהD<] מוזרה בשם סיגל. אתם מוזמנים לקרוא לי סוגי צ'אן^^ אני להיות בת 13 וחצי^^ מה עוד להגיד? Oם נממ... ני לאהוב בליצ', והדמות האהובה עליי היא קוןD= כי הוא שקסיD< קון תעשה לי שטיחון אמבטיה!!D= ני מקווה להשתלב^^ יומטוב~ סוגי צ'אן=]

Mrs Osuwari

New member
סיגל

את מנסה להפ-חיד את האנשים המסכנים? נאמ נאמ את להיות ברוכה ותביאי לי את המנגה! אני אוצה מנגה! *בטטה >>*

טאפנוש

New member
האמפ..

למען האתמ אני אפחיד אותם בכל מקרה בסופו של דבר^^ עדיף מוקדם ממאוחרP= טנקס^^ אני אביא לך מנגה מחר כשאני אבוא אלייךO: *בטטה^^* סוגי צ'אן=]

טאפנוש

New member
הו ושכחתי..

[מישו מופתע מזה ששכחתי משו?XP] ני להיות אשתה של לני צ'אן^^ [ mrs. asuwari] היא אשתי הראשונה, והיא זו שדירדרה אותי לאנימה ומנגהD= *סגידע^.^* ויש לי 6 פיצולי אשיות. טינקרבל, אדמי, פיטר פן, נלה, וונדי ושטיא=] כולם ביחד מרכיבים את נפשי המתוסבכת, ועל שמם אני טאפנו"ש^^ יומטוב^^ סוגי צ'אן=]

Aneduune

New member
ברוכה הבאה^_^תיהני :p

אני האחרונה שמופתעת~~ יש לי זיכרון טווח קצר משהו T_T (ווא~ אני בטוחה שלא מכירים אותי. אני צריכה להיות יותר קשורה O: )

שלומ ^____^

מטורפים תמיד ייתקבלו בברכה בפורום הקט שלנו ^__^(ואנשימפחידים אפילו יותר! :O) תהני D: |קוןסגידע~|

טאפנוש

New member
XDD

הו, טודע וכאלה~ P= הי, אתה לא במקרה שישע? XDD נו, הפדופיל שמתחיל עם דידע וברי ואלה? XDD

למעלה