שלומ לכולמ...

tribe spirit

New member
שלומ לכולמ...../images/Emo118.gif

אני נדיה...ואני מצטרפת לי ליותר מדי פורומימ...אחד מהמ זה אתמ... שאלה:מאיפה בא השמ(של הלהקה)???(סליחה על הבורות...)

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo168.gif

נעים מאוד אני חן הוכמן!! ואני מקווה מאוד שתישארי כאן... תשובה לשאלה: השם של שלהקה בא על שם הבסיסטית של להקה בשם "קילר הולהטת"

tribe spirit

New member
חחח...

תודה...אני שמחה שאת שמחה ,רותם... אני שונאת אותיות סופיות!!! אל דאגה...אינ לי כוונה לעזוב... אבל אני לא ממש יודעת הרבה עליהמ..

../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

את מוזמנת לקרוא את המאמרים בקטגוריית "מוניקה סקס" ואז תראי איך את כן יודעת עליהם הרבה... את מוזמנת גם לנסות ולהשתתף בחידון!!
תהני לך!

tribe spirit

New member
תודה תודה...../images/Emo118.gif

תוכי איז מיי סימנ...ורק שלי!!!אני צריכה באמת לקרוא את המאמרימ...כשיהיה זמנ...ועיינתי לי בחידונ...אני לא יודעת כלומ!!!

חי חי... ../images/Emo168.gif

תקראי את המאמרים בקטגוריית "מוניקה סקס" (את יודעת יש קטגוריות, צד שמאל בעמוד) ואז תראי איך את יודעת הכל....

tribe spirit

New member
נגיד ש...../images/Emo118.gif

כשיהיה לי זמנ(כלומר,מחר בשיעור ספורט...)אני אכנס,ואז נראה כמה אני לא יודעת...טוב מה,זה ריב על הידע(חוסר ידע...)שלי???

tribe spirit

New member
מה????../images/Emo118.gif

ממתי???טוב,לא משנה...ברוב טובי אני מסכימה לחלוק...אהבתי את הכינוי שלכ...

רותמיקה

New member
בקשה קטנה../images/Emo29.gif

למען הסדר הטוב, אתן יכולות בבקשה להשתמש בתוכי בצורה שונה? כלומר, שאחת תשים אותו בסוף ואחת בהתחלה(של הכותרת) זה פשוט נורא מבלבל.. תודה!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifרעיון מצויין../images/Emo70.gif

גם כי אני מתבלבל אבל גם כי אז זה ימשיך את המחאה שלי לאייקונים מאומצים בסוף ואני לא יודע אם שמתם לב אבל אני שם אותו בהתחלה...

למעלה