שלומ...

tribe spirit

New member
שלומ...../images/Emo118.gif

נעלבתי...חן הוא היחיד שהגיב להודעה שלי לפני שבוע וחצי..לא יפה...שיהיה...אני עדיינ אוהבת אתכמ! ןהנה אני שוב פה!!!!!זוכרימ אותי???יו בטר...סתאאאאאמ!!!!!מתגעגעת נורא...אני מגיחה למעט זמנ מבצפר....אני משתדלת לבוא הרבה...אמ עדיינ יש כאמ מישו שרוצה לדבר איתי-אני עונה למסרימ... זה נכונ שמוניקה יהיו אחת מההופעות אורח בעשור של אביב גפן?

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שאלום!!!!!!!!!!!!! אין לי שמץ על איזו הודעה מדובר אז... סליחה שלא עניתי בכל זאת... לאב יו!

רותמיקה

New member
ברוכה השווה!!!!!!../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

מקווה שנראה אותך פה הרבה יותר!!
יו!! רותם

נדדדיייייההההה ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

איזה יופי שחזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי מושג לגבי העשור של אביב גפן.... אבל אני מאוד מאוד שמח שחזרת ומאוד מקווה לראותך כאן שוב הרבה
אוהב אותך המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rain Star

New member
רק תפסיקי עם הקטע המציק הזה

עם האותיות הסופיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shaai

New member
נדיה ../images/Emo67.gif

חיחיח עוד שבוע ושלושה ימים *אקסייטינג* עלללללל הכנננרתתת בזריחהההההההההההה מאווהבבבייםםם בשק שיננהההההה

Tinkerblack

New member
נדיה!!! ../images/Emo23.gif

אותי את זוכרת ??? כן כן כן? בטח שאת זוכרת אותי!!! פגשת אותי כבר פעמים אי אפשר לשכוח מישהי כמוני(נכון?!) חחח אז אני משיך לנצל אותך ואת זה שאת קוראת הודעות (חחח) ואם את לא קוראת אותם את יודעת הרי תמיד יש לי את הטלפון שלך(איזה איומים רצים כאן)

tribe spirit

New member
יווווו....../images/Emo118.gif

עכישו אני יודעת מה צריכ כדי לקבל פה תגובה...להעלב!!!סתתתתתתתאאאאאמ!תתעלמו חופשי אינ לי בעייה...איזה מאמימ אתמ!!!!!!!אני מתגעגעת לכולכמ!!!!ברוק"צ הבא חייבימ להפגש!!!!!!!!!!שס"ה,איזה יופי שהצטרפת!!!!!אני שמחה!!!!מזל טוב!!!!וואי....אנשימ יצוריימ משגעימ אותי פה לתתלי את המחשב לעבודה(ספריית בצייפר)אז בינתיימ בייביי ואני עפה לחפש מחשב פנוי למטה בחדר מחשבימ... שייייייייה!!!!!אני מתה לפגוש אותכ!מהר!!!!הזמת כבר כרטיס?אבל אני מקווה שבסיידר מצידכ להפגש גמ עמ עוד איזה שלוש בנות שיהיו איתי...ויכול להיות שליאור ושלומי באימ!

חיחי ../images/Emo9.gif גם אני במחשב ביה"ס ../images/Emo168.gif

חחחחחחח...... ולא צריך לחכות עד לרוק עצמאות הבא בשביל להפגש.., נעשה כבר מפגש בחופש הגדול!!!! והפעם זה יהיה ב-ט-ו-ח!!!!!!!!!!!!! אאאהההה.... האינטרנט פה מעצבן אותי!!!! הוא נורא איטי!!!!!!

בואר

New member
לא!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אל תעשו מפגשפורום בלעדי!!!!!!!!!!! אני טסה לקנדה בחופש הגדול! ואז אני באילת! (היהי...) צריך לעשות את המפגשפורום עד ה20 ליולי כי אני טסה ב20 ליולי... (יייייייייי איזה כיף לי!) אני אוצה להיות במפגשפורום!!!!!!!!!!!!!! (עזבו זה מחוסר שינה...)

shaai

New member
יש כרטיסס! חרא של מקום ../images/Emo7.gif

שורה שישית!!! בצד!!!1 איזה חראאאאאא טוב לא נורא במילא אפחד לא יושב.... בטח שבסדר להפגש עם עוד כמה.. ושלומי לא בא....

למעלה