שלומ...

טילו

New member
שלומ...../images/Emo9.gif

היי כולמ... סתמ הסתובבתי לי בתפוז וראיתי את הפורומ הזה. קראתי כמה הודעות, וחשבתי שאולי אכתוב משו, אצטרפ.. אמ אפשר. תמיד נמשכתי לבחורימ, הרגשתי טוב איתמ, ואפ התאהבתי פעמ באחד מהמ.. אבל בזמנ האחרונ אני חושבת שאני מרגישה משו גמ כלפי בחורות- נכונ שתמיד חשבתי שבחורות הן גמ מיוחדות, ואהבתי להסתכל על בנות יפות, אכ לאחרונה אני חושבת שזה משו יותר.. לא יודעת.. התחלתי לפנטז גמ על בחורות (עד לאחרונה פינטזתי בעיקר רק על בנימ), וזה די מוצא חנ בעיניי.. לא יודעת מה הולכ לי בראש.. אולי אני דו מינית..? פשוט חשבתי שכדאי שאכתוב את זה. ד"א, אני מזל גדי, 30.12, נראה לי שיש עוד מישו פה באותו תאריכ
בכל אופנ, זהו לבינתיימ טילו

Pe5tCTRL

New member
ברוךה הבאה

דבר ראשון (ן), שלום (ם). ברוכה הבאה לפורום, אמנם גם אני חדש, אבל יש להעיר שהגעת למקום הנכון. גם לי יש תסבוכות דומות לשלך, והאנשים פה תומכים, עונים ומשתפים פעולה... סתם בשביל הקטע, לי יש יומולדת ב-29.12 יום טוב... אה, כן: יכול להיות שאת בי, וזה לא חטא! השאלה איך ומתי את מפנטזת על בנות, ועד כמה את נהנית מבנים. תעשי מין חישובון של אחוזים ותגיעי למסקנה לאיזה צד את נוטה יותר. אם זה שווה, אז את בי. ומי אמר שמתמטיקה זה משעמם?!?

אררגגג ../images/Emo46.gif

האותיות הסופיות האלה משגעות
יותא נכון הללא אותיות סופיות
כל אופן ברוכה הבאה ילדתי

TwelveEyes

New member
למרות ש...

שיגעת אותי על הבוקר עם הסלידה המעניינת שלך מאותיות סופיות... ברוכהבאה לפורום
:)) הגיע הזמן באמת שיבואו לפה קצת בנות.. כמה כבר אפשר עם כל ההומואים האלה :) *מחבקת את כולם ובורחת לפני שייסקלו אותה* מוהאהאהא!

sarah

New member
ברוכה המגיעה!

מה נסגר עם האותיות הסופית שלך?
באעבה, שרה

טילו

New member
וואו!

פחדתי להכנס לכאנ שוב, כי לא ידעתי אמ ומה יהיו התגובות.. אבל תודה, עשיתמ לי כזאתי הרגשה נחמדה
אני חושבת שבאמת אנסה לכתוב כאנ מדי פעמ, אמ יהיה לי משו מעניינ להגיד.. באמת הרוב פה זה בנימ? (שוויונ לנשימ..!) חח.. ובקשר לאותיות הלא סופיות שלי, זה הכל באשמת ידיד שהיה לי פעמ, שהכניס לי לראש את הקטע הזה.. טילו (מתרגשת קמעה)

טילו

אם נשים זה מה שחסר לך פה, למרות שלדעתי לא חסר פה חברות פורום, את מוזמנת להביא עוד מהמין הנשי לפורום.

babyrubik

New member
שלום

שלום לכולם... אני חדשה פה... עכשיו פתאום חשבתי על משהו, אני לא זקנה מדי בשביל הפורום הזה? (היה לי יום הולדת 18 לפני שבוע, ואני בתסביכים מזה...) בכל מקרה, מישהי פה ביקשה בנות, אז הנה אני! מקווה לבקר פה בתדירות סבירה. טניה. אה, אגב, אנוכי לסבית.

טילו

New member
ייאיי!

ברוכה הבאה טניה! (למרות שגמ אני ממש חדשה פה) הצטרפי לאחוות בנות הפורומ...! חח

למעלה