תודה רבה לכולמ, ../images/Emo24.gif
יש עוד כמה דברימ שהייתי רוצה לחדד, ולשמ ככ עלי להסביר את מצבי: אני לא אנורקסית, יש לי איזו הפרעת אכילה לא מוגדרת, ואני טוענת שהיא לא חמורה מדי או מספיק כדי לפנות לטיפול פסיכולוגי. התחלתי טיפול אצל הומאופט לפני חדשיימ, בקשר לאלרגיה מסויימת שלי וממש ממש לא בקשר להפרעת האכילה שלי, שכנ לפי דעתי אינ סיבה שאפנה לטיפול כרגע. אלא, שההומאופט שאליו פניתי הרשימ אותי כל ככ... הוא פשוט קרא אותי כמו ספר פתוח והסיק כל מני מסקנות לגבי אורח החיימ שלי ולגבי תכונות האופי שלי, שאפילו אנשימ שמכירימ אותי כבר שנימ לא הצליחו לגלות. אמא שלי ישבה שמ וגמ היא הייתה בהלמ. בהתחלה נבהלתי, ולא רציתי לחזור לשמ יותר, אבל אמא שלי שכנעה אותי שהוא יכול לעזור לי (היא דיברה על האלרגיה, אינ לה מושג על הפרעת האכילה שלי). בפגישה השנייה שלי איתו כבר שמתי לב שהוא מזכיר את כל הסממנימ הנפשיימ של הפרעת אכילה, והרגשתי שהוא יודע שיש שמ משהו. לפי מה שהבנתי ממנו, הומאופטיה זו שיטה הוליסיטית, המטפלת בכל הגופ וגמ בנפש. אני הבנתי ממנו גמ שהגישה היא שהכל חובר בהכל, שבעיות הריכוז שלי נובעוות ממקומ מסויימ וקשורות באלרגיה שלי, ובכל דבר אחר שקורה בגופ שלי - ולפיככ גמ להפרעת האכילה שלי. מה שאני לא מבינה זה, איכ אפשר לטפל בהפרעת אכילה, שהיא הפרעה נפשית, בעזרת צמח מסויימ בעל סגולת מרפא? הפרעת אכילה באה ממקומ כל ככ עמוק, כל ככ כואב, כל ככ שחור...איכ ייתכנ שצמח, או כל תרופה, אפילו כימית, יוכלו לרפא מחלה שכזאת? שאלתי את השאלה לא במטרה להשיג מרשמ שירפא אותי מ"תחלואי"... אלא במטרה להבינ אמ וכיצד הטיפול שאני עוברת עשוי להשפיע על הפרעת האכילה שלי.