שלון אולסון..כבר זקנה...

חמודה

אני מתה על קטנטנות שמתעמלות כמו גדולות. אבל המתעמלת הזו, יש לה כמות אלמנטים מרשימה, ודרגת קושי מכובדת ביותר, אבל חסר חן, חסר ניקיון, חסרה נשמה. מזכירה לי יותר מתעמלת שמתעמלת בתחרות של פס אקרובטי, ולא בהתעמלות. כמובן שזה לא אומר כלום, היא הרי תגדל ותתפתח ואולי תציג בהמשך גם את כל החבילה.

נעממהה

New member
והנה עוד אחת מהפנטת

ארפילי הבריטית. גם כוח, גם גמישות מטורפת, וכנראה (לפי הסרטונים) מין אובססיה חזקה לתחום. http://www.youtube.com/user/Erifilly111#p/f/5/BsgIgq9Czbs יש לה ערוץ ביוטיוב, אתם מוזמנים לצפות. חבל רק שלא מראים יותר אימונים שלה בתוך האולם. באחד הסרטונים האחרים שואלים אותה איך היא הגיע להתעמלות והיא ענתה: "פשוט נולדתי לעשות את זה.." שם מיוחד- יהיה קל לזכור אותה:)

מתוקה גם כן

התלבושות, המסכות, הנופים- בהחלט מהפנטים. היא גמישה מאוד בגב, ובין היתר בשל כך מבצעת בקלות גשרים, פורברצים, וכן גלגלונים בלי ידיים לא רעים. האלמנטים האקרובטיים האחרים טובים, אבל לא מדהימים. אני אוהבת שאין לה פחד, והיא שולטת היטב בגוף שלה עד כדי כך שמבצעת אלמנטים בכל מיני מקומות מסוכנים. את הסרטון של "גמישות וכוח" לא הצלחתי לראות (נתקע לי), אך אני מאמינה שהיא חזקה. מעניין אותי לראות אותה על מכשירים אחרים. גם את הראיון שלה אשמח לראות.

למעלה