שלופ:] אני חדשה:] אני התחלתי לקרוא את המנגה ביום שישי וביום שני סיימתי. עצוב נורא. מקווה להשתלב:]
M marinaaa New member 24/1/06 #1 שלופ:] ../images/Emo221.gif אני חדשה:] אני התחלתי לקרוא את המנגה ביום שישי וביום שני סיימתי. עצוב נורא. מקווה להשתלב:]
שלופ:] ../images/Emo221.gif אני חדשה:] אני התחלתי לקרוא את המנגה ביום שישי וביום שני סיימתי. עצוב נורא. מקווה להשתלב:]
R RaVeN IYI New member 24/1/06 #2 ברוכה הבאה וזה D: 'ני רייבן :}~ 16, ראשל"צ >.> סגידע [קנאו] X3 3: ומשועממת קשות כרגע.. פרטים? D:
C cRitiCaL KitTy New member 24/1/06 #8 מרינההה../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif אישה שלי! האלו~
כ כפית במצב כפית New member 24/1/06 #10 ../images/Emo204.gifברוכית ^^ וזה שסיימת את המנגה, זה אומר שקראת עד פרק 211? O: אם כן - מטורפת XD
R RaVeN IYI New member 25/1/06 #12 ~מקפיצה~ אנשים, תגידו ברוכה הבאה !!1 >.> זה לא מנומס >.<;; :}~ טוב נו, סתם רציתי לשים תמונה XD מיאו~ 3:
~מקפיצה~ אנשים, תגידו ברוכה הבאה !!1 >.> זה לא מנומס >.<;; :}~ טוב נו, סתם רציתי לשים תמונה XD מיאו~ 3:
S SaijinKun New member 25/1/06 #13 ברוכהבאה 3: זה סיפור עצוב מאוד O': ואיזה ווליום סיימת? -------------------------- אני טל (ואני זכר! O:< ) אני בן 11 S: ואני מבקש את כתובת המסן שלך. ניא 3:
ברוכהבאה 3: זה סיפור עצוב מאוד O': ואיזה ווליום סיימת? -------------------------- אני טל (ואני זכר! O:< ) אני בן 11 S: ואני מבקש את כתובת המסן שלך. ניא 3:
S ShuNka New member 26/1/06 #17 הוא מבקש מכולן ;^; מתפרפר ~!!1 בזמן שאני מחכה לו עם השניצלחת שמתקרר בבית ;;~ אני צריכה לישון XDD''
S SaijinKun New member 26/1/06 #21 נאני?! חשפת את סודי הכמוס O: וגומן,אני מיד מגיע ^^ שניצלחת *___________________________*