שלושה דברים

שלושה דברים

אחד, התסכלתי לי על הודעות ישנות מהעמודים הראשונים של הפורום ונוכחתי לדעת מאחת ההודעות שאם מעבירים את השיר empty spaces אחורה שומעים משפט מסויים שאנלא זוכר אותו כרגע. אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני יכול להעביר את השיר אחורה בקצב רגיל (וכן, יש לי את הדיסק המקורי) זה יהיה ממש נחמד. 2. בשאלות נפוצות קראתי שבאותו אלבום, בהתחלתו ובסופו, ניתן לשמוע משפט שאומר : this is how we came here. אם אפשר בבקשה זמן מדויק מתי שזה קורה... זה יהיה סבבה! לעזאזל, האלבום הזה יותר מידי מתוחכם בשבילי. סססססעמוק. 3. אל תצחקו אבל אני לא יודע איך נשמעת גיטרה בס. אני לא יודע לזהות אותה בשירים ולכן כשאני שומע שיר אני לא יודע מי מנגן מה ומתי. זה ממש מתסכל ואני מרגיש שאני מפספס עולם ומלואו. אם תוכלו להביא לי שירים מסויימים או אפילו רגעים מסויימים בהם אני אשכרה יגלה את הבס ויזהה אותו אני אודה לכם מאוד. ועוד בונוס קטן: יורדות טיפות גשם. גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גיטרה בס

תקשיב להתחלה של One of these days. כך נשמע בס.

One Echoe

New member
תקשיב לציף,

ואני מוסיף: הבס זה הכלי הנמוך ...זה שנותן נפח לשיר. ברגע שתתרגל ותתעמק אתה תשמע אותו יותר ויותר עד שאתה תדע להבדיל לגמרי בין הכלים. הגיטרה החשמלית היא יותר "חדה" והצלילים יותר גבוהים. בקשר לשאלה הראשונה, היה פה פעם איזה אתר שמעביר אחורה את השיר...תעשה חיפוש אולי. גשם

אתה שומע בס אבל אתה לא שם לב לזה!

כל המבנה של השיר כשהגיטרה נסחפת למקומות אחרים והשיר נמצא עדיין במסגרת כלומר שהוא נשמע בדיוק כמו קודם אותה מנגינה רק שהגיטרה פורצת החוצה אז מה ששומר על מבנה השיר זה גיטרה בס נגיד money שומע בהתחלה את הבס ואז הגיטרה מגיעה בכל מיני צורות או ב another brick in the wall אז תשמע את הבס והגיטרה עושה פריטה כמו פ'נק . מה שבעצם אני אומר הוא שהשיר נשמר כמו שהוא בגלל הבס והגיטרה שנדמה כי היא שומרת על מבנה השיר כמו שהוא היא בעצם יכולה לצאת לסולואים בצורות שונות אבל הבס ישמור על מבנה השיר ככה שאם ברצונך לשמוע בס אתה צריך להבדיל כלומר להפריד את הגיטרה חהוצה ולשמוע את מבנה השיר את עמוד השדרה שלו ולהתחבר לאוקטבות הנמוכות! וואי יצא לי עוד שניה מאמר על הבס :) אם יצא מבולגן תגידו לי ואני יסדר את זה כי אני בעייתי בלכתוב מסודר דברים!

new revolution1

New member
מממ...גשם ../images/Emo99.gif

2. בתחילת האלבום לא ממש שמעתי את המשפט, אבל בסופו יש אחרי סולו החלילים או מה שזה לא יהיה את המשפט.. 3. יש בתחילת השיר money בס בולט ואתה ממש יכול למשוע אותו, גם זה לא בעיה. תקשיב טוב טוב לאיזה שיר, תזהה את הכלים, אם תקשיב טוב תוכל להבחין בגיטרה החשמלית שיש לה לרוב צליל גבוה ובאה גם בסולואים והצליל הנמוך והמתמשך ולרוב שלא משתנה זה הגיטרה בס, פשוט תקשיב ממש טוב. הבס הוא יותר כלי ליווי לשיר, לכן לרוב קשה לזהות אותו, אני פשוט טובה בלאתר כלי נגינה
יש גם עוד קול בס לפעמים מהתופים, לפעמים מבלבל אבל זה יותר נמוך מהגיטרה וזה רק בומים.

ברוב שירי הרוק הגיטרה בס תואמת את

התוף בס של התופים כלומר הבסיסט מנגן על הבס בהתאם למכות על התוף בס של המתופף

frikin shin

New member
אמרו לך כבר Money ../images/Emo3.gif

חבל.. הייתי יכולה להפגין את הידע "הרב" שלי
... גשם

למעלה