שלושה חודשים בדרום אמריקה

שוקי17

New member
שלושה חודשים בדרום אמריקה

שלום לכולם, אני טס עם חבר לדרום אמריקה ויש לי שלושה חודשים עד תחילת הלימודים, עוזבים את הארץ בסביבות תחילת נובמבר וחוזרים באמצע פברואר. מכיוון שאנו די מוקצבים בזמן החלטנו על מספר יעדים עיקריים: נחיתה בברזיל-שהייה של חודש, לאחר מכן ארגנטינה וצ'ילה- חודש ולבסוף קולומביה -חודש. ולהלן השאלות: 1. אם אני קונה כרטיס טיסה לסאו פאולו זה אומר שאני חייב לחזור משם? או שאני יכול לחזור מכל מקום בדרום אמריקה ( לצורך העניין קולומביה). 2.האם התכנון הוא נכון לפי הסדר? 3. יש כל כך הרבה מידע ברשת, אבל בכל זאת יש מישהו שיכול למקד אותי לאתר מסויים או מנסיון אישי ולהגיד לי יעדים מומלצים בכל אחת מהמדינות שאמרתי וכמובן בהתחשב בשהייה המוגבלת שלי בכל מדינה. תודה מראש.

Mor167

New member
כמה תשובות...

לגבי השאלה הראשונה אתה יכול לקנות כרטיס טיסה ונחות בסאו פאולו ולחזור ממקום אחר זה רק יעלה יותר כסף... או שאתה יכול לקנות מסאו פאולו הלוך חזור ואז לשאול כמה יעלה לכם להחליף יעד אם זה חינם או בתוספת תשלום ואז תראה את הבדלי המחירים ותראה מה יותר משתלם לך- תבדוק כמובן אם בכלל ניתן לחזור מקולומביה עם אותה חברה שאתה טס לגבי השאלה השניה, אתה רוצה להיות בקרנבל בברזיל ? אם כן אז זה בסביבות פברואר כמובן . אז תחשוב לפי מה יותר חשוב לך להיות. מעבר לזה אני לא היתי בקולומביה אבל אני יכולה לתת המצלמה על אנרטגינה צ'ילה עשיתי חודש וחצי כמעט חודשיים, עשינו את כל הדרום עם רכבים שהשכרנו, אם תרצה לשמוע על זה יותר מפורט בבקשה אשמח לעזור:)

תפסת מרובה - לא תפסת

לדעתי אתה מתכנן על יותר מדי מדינות בפחות מדי זמן. המרחקים בתוך כל מדינה הם אדירים, ולוקח זמן להגיע ממקום למקום. אתם תהיו בלו"ז מאוד צפוף ולא תוכלו להרשות לעצמכם להשאר עוד יום במקום שמאוד מוצא חן בעינכם, או לחקות עוד יום למזג אוויר נוח לטרק שרציתם. אני ממליצה להתמקד במדינה אחת או שתיים גג. הזמנים מתאימים בול בשביל ארגנטינה וצ'ילה, מצפון לדרום, ושלושה חודשים הם זמן אידיאלי לדעתי בשבילן. למיטב הבנתי זו לא העונה הכי טובה לפרו, אבל יתכן ואני טועה, ואז שילוב של פרו וקולומביה יכול גם לעבוד.

שוקי17

New member
סאו פאולו

אני נוחת בסאו פאולו, האם יש מה לעשות שם? או שכדאי לקחת משם טיסה ישר לריו או יעד יותר מועדף בברזיל.. ואם לקחת משם טיסה אז צריך להזמין מראש קונקשיין או שיש בתדירות גבוה ואני יכול ישר לעלות על מטוס משם או בכלל לקחת אוטובוס או שבכל מקרה עדיף לנוח לילה בסאו פאולו אחרי הטיסה מישראל ואז לצאת משם?

kogawa

New member
קצת סדר

מסאו-פאולו לריו לא צריך טיסה - סע באוטובוס האם יש מה לעשות בעיר הגדולה ביותר בדרום אמריקה? שאלה מגוחכת, ובכל זאת מרבית המטיילים מדלגים על סאו-פאולו. שן שם לילה ועל תרוץ. אתה בחופש ומתישהו תצטרך להוריד מהלך למוד טיול והנאה. אם הטיסה היא לסאו-פאולו החזרה וודאי משם ולכן סיום הטיול במקום אחר ידרוש ממך לקנות כרטיס טיסה לשם קולומבייה איננה כלל באותו אזור ולכן תדרוש טיסה לשם וחזרה. תכנן רק על ארגנטינה וצ'ילה או רק על ברזיל ותהנה יותר בטיול שלך חומרים רבים לגבי ארגנטינה וצ'ילה יש באתר שבחתימתי, ובמיוחד במגזין פטגוניה שברשימת המגזינים מימין למעלה.

שוקי17

New member
תודה על התשובה

בהחלט עשית לי קצת סדר, רק עוד שאלה קטנה לגבי קניית הכרטיס, נניח שאני נמצא עכשיו בארגנטינה וקונה כרטיס לקולומביה בה אני רוצה לסיים את הטיול ואני אמור לחזור מסאו פאולו מכיין ששם נחתתי מישראל, האם יש צורך בקניית כרטיס מראש מקולומביה לסאו פאולו או שברגע שאני קונה כרטיס הלוך מארגנטינה אני יכול לקחת טיסה חזרה מקולומביה ישר לסאו פאולו.. אני מצטער קצת קשה לי להבין את עניין טיסות הפנים.. תודה מראש על התשובות.

kogawa

New member
טרמינולוגיה

טיסת פנים היא טיסה היוצאת ונוחתת באותה המדינה. טיסה מארגנטינה לקולומביה וטיסה בין קולומביה לברזיל הן טיסות בין לאומיות בדיוק כמו הטיסה מהארץ לברזיל. גם המרחקים הם כמו מהארץ לאירופה לפחות. אפשר לקנות ברגע האחרון ולהסתכן או לקנות מראש ולהיות שקט.

למעלה