שלושה ימים לפני,מי מגיע למפגש?

shuky63

New member
שלושה ימים לפני,מי מגיע למפגש?

תזכרו שמי שצריך הסעה מהמרכז צריך להתקשר אלי:053349108

R O N Y1

New member
שוקי לפי מה שאני רואה לא יגיעו הרבה

שוקי איך שאני רואה את המצב לא יגיעו הרבה אולי תברר מי מגיע . נ.ב במחשבה שניה אם לא יגיעו הרבה ישאר לי הרבה מהעוגה של בל...... RONY

שוקי שאלה ../images/Emo26.gif

מגיעים למפגש בכלל אנשים מהפורום או שזה מפגש של קבוצת הקריות שהיתה נפגשת פעם? אם זה כך אני לא רוצה להגיע, כוונתי היתה להיפגש עם אנשים הפורום הפעילים והותיקים, אם זה גולש לאנשים שאני לא מכירה אז אני לא רוצה. מקווה שלא תכעס אבל זו לא היתה מטרת המפגש.

barba

New member
מיפגש הפורום

מגיעים למיפגש חברי הפורום והיום הצטרפו עוד שני חברה ממוצקין אם לא ניראה לכם שהם יבואו אני הודיע להם

אריק סליחה!

אבל אני לא מכירה אותם, הם הצטרפו היום כדי להגיע למפגש, זה לא צירוף מקרים. אם הייתי רוצה ללכת למפגשים של קבוצת התמיכה הצפונית הייתי מצטרפת אליה כבר בשנה שעברה אבל לא רציתי. גם אתה אריק לא ממש כותב כאן, חוץ מהודעות פעם ב... על מפגשים של אמב"י, אני לא רואה בך משתתף פעיל. חבל לי שהמשתתפים הפעילים באמת לא יגיעו ומה שיצא בסוף זה מפגש של קבוצת התמיכה הצפונית אליה ממש לא בא לי להגיע. אריק עם כל הכבוד לך, נראה כאילו אתה מרגיש שיש לך בעלות על כל מפגשי קבוצות המגמגמים שנפגשות בארץ. (אולי גם תהיה מנחה הערב? בעצם אני בטוחה שתיטול לעצמך את השרביט) מצטערת, אבל הפורום הזה אינו קשור לארגון אמב"י ולא תלוי בו בשום דרך וצורה, אתה יכול להיות רגוע. כשחבריך יתחילו להשתתף פה אז אשמח לפגוש אותם. הבהרנו שזה מפגש פורום, אנשים שהצטרפו היום מבחינתי לא חברי פורום. ואני לא מתכוונת להיות תוקפנית, ניסיתי להתבטא פה בצורה מאוד עדינה אם כי מה שנעשה פה היום מאוד הכעיס אותי והוריד לי את כל החשק!

stkachov

New member
מירב

אני לא ממש מסכים איתך. נכון שהמפגש מיועד לחברי הפורום, אך מדוע זה צריך להפריע שגם אנשים נוספים יגיעו. הרי כמה שיותר, יותר טוב(כך לפחות אני חושב). ובקשר להשתתפות פעילה, לא חייבים לכתוב הרבה בפורום כדי להיחשב חברי הפורום. יש אנשים שיש להם מה להגיד ומה לתרום בכל דיון ובכל נושא, ויש כאלו שמעדיפים להגיב או לכתוב רק במקרים מסוימים. כמו כן לא ניתן לעשות מדד פעילות בפורום. אני גם לא חושב שהשניים הצטרפו לפורום רק עכשיו כדי שיוכלו להגיע למפגש. הרי מה האינטרס שלהם? זה לא שמדובר באיזושהי הופעת רוק והם רוצים "להתגנב" גם, סך הכל מדובר במפגש של אנשים מגמגמים. לדעתי יש לאפשר להגיע לכל מי שחש שיש לו מה להגיד, לתרום, לספר, לשתף את שאר החברים. מירב, לדעתי את מחמירה מדי איתם.

צ'טערת ../images/Emo13.gif

אין לי נגדם שום דבר, פשוט לי יש בעית חשיפה וזו בדיוק הסיבה למה לא הגעתי למפגשים הצפוניים עד כה. עם הזמן הכרתי פה את הנפשות הפועלות ולמדתי לבטוח בהן. לא נראה לי להיפגש עם אנשים שאני לא מכירה, איתם לא שוחחתי מעולם. מה לעשות, זו בעיה שלי, אני מרגישה עם זה לא נוח אבל ככה אני. אני לא יודעת מה ההתלהבות שלהם להגיע למפגש עם אנשים שהם לא מכירים, מאידך, אם הם חברי אמב"י אז הם בטח מכירים את אריק ואת שוקי. אם לא יגיעו חברי פורום ויגיעו רק חברי אמב"י שגם ככה כבר מכירים אחד את השני, אז אפשר להגדיר את המפגש כעוד מפגש צפוני של חברי אמב"י ולמפגש כזה אני לא רוצה להגיע! אני רוצה לפגוש חברים שלי מפה ולא להכיר מגמגמים חדשים (את ההיכרות אני יעשה פה ואז יחליט אם נוח לי איתם מספיק) זה מפגש של חברי הפורום עם דגש על המילה חברים!

shuky63

New member
יש צדק בדברי מירב.קבענו את המיפגש

כמיפגש של חברי הפורום,המיועד לאותם אנשים שלא באים למיפגשים הרגילים משום שהם רוצים להכיר קודם את האנשים שיפגשו.תתנצל בשמי בפני חיים ויוסי,אבל תודה שאם מישהו מחברי הפורום לא יבוא למיפגש משום שיהיו בו אנשים חדשים שהוא לא מכיר החטאנו את כל מטרת המיפגש שנועד להוות עבור חברי הפורום קרש קפיצה אפשרי מהמיפגש הןירטואלי למיפגש הממשי. חיים ויוסי מוזמנים להצטרף לפורום ולהגיע למיפגש הפורום הבא ומירב אני מקווה תחווה את הכף שבמיפגש פנים אל פנים ותתחיל לבוא למיפגשי הקבוצה הצפונית. מירב קצת הגזמת עם זה שאריק לא חבר פורום ותיק.הוא סיפר הרבה על עצמו ועל דעותיו.לא צריך להתרגז ולשבור כלים. להתראות ביום חמישי

barba

New member
|../images/Emo52.gif

מקבל את הערה ומודה בטעות אני רציתי שיהיו יותר אנשים ואני יאדכן מחר את יוסי וחיים אני מיתנצל ואני מקווה שיבואו הרבה חברה שפעילים בפורום אני עוקב כל הזמן אחרי הפורום ולא תמיד יש לי מה להגיב אז ניפגש ביום חמישי

למה במוצקין ? אני אהיה שם ביום שישי

אולי תבואו לרמת גן , אני יכין לכם עוגת שוקןלד משגעת שאולי תגרום לכולנו להפסיק לגמגםםםםם גם אם לא אגיע לפגישה הראשונה , אני מבטיחה בלי נדר ובעזרת ד' להגיע למםפגש במרכז , ולו רק בשביל לפגוש את כולם ואת מירב ושוקי

shuky63

New member
לא מקבל את התרוץ

את יכולה להגיע איתנו .תעשי מאמץ.כולם מחכים לך

שרוך

New member
הי לכולם

בס"ד הי לכולם מה המצב מה קורה? מה איתכם? זוכרים אותי?( אני הילד הקטן ההוא מהפורום של עוזי) ככה לצערי הרב לא הייתי פה בפורום לאחרונה!! ולמרות שהמפגש קרוב לביתי הפעם לא אוכל להגיע כי אין לי איך להגיע!! וגם את האמת דוגרי אני לא מרגיש בנוח כי אני לא כזה בקשר עם אנשים למרות שהייתי במפגש פורום אחר של תפוז וגם שם היה לי קשה !! אז תהנו לכם!! בתיה ומירב אחותי הגדולות ושוקי אני עדין סקרן לראות באמת מי אתם אולם לצערי הפעם לא יוכל להגיע בכל מיני סיבות !! שרוך

גלי את מגיעה למפגש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאוד מקווה שכן, אני רוצה לפגוש אותך

gali90

New member
כן כן כן

גם אני אשמח לראות אותך.. לקחתי יום חופשי .. אני מאוד מתרגשת לקראת המפגש. ביי נתראה הערב..

RobinhooDw

New member
הייתי נורא רוצה להגיע

אבל אין לי איך, ואני גר ברחובות כך שזה די רחוק, אני יכול לשאול את אמא שלי אם היא יכולה לקחת אותי אבל, אני לא מרגיש כלכך שייך... בעיקר בגלל הגיל, ולהגיד לאמא שלי שאני הולך למפגש של אנשים מבוגרים, לא כלכך "מתאים"...

לחברי היקרים בפורום../images/Emo24.gif

תודה לכולכם על המסרים החמודים. היום זה ממש לא בא בחשבון , אני עובדת עד הערב ממש. וחבל כי מחר אהיה בק.ביאליק בע"ה אצל חמותי. אני מקווה מאוד בעבור כולנו שהמפגש יהיה פורה ומקסים (ואני אפילו מתרגשת על כך) , ובלי נדר נקיים מפגש קרוב באזור המרכז , גם אני סקרנית לראות את הנפשות הפועלות ושוב תודה לכולכם על המסרים החמים אוהבת
בתיה

למעלה