שלושה כלבים לאימוץ

adam111L

New member
שלושה כלבים לאימוץ

שלום לכם חברי פורום חביבים! אני מחפש בית חם ואוהב לשלושת הכלבים האהובים שלי (ברונו, בנימין וקיקו), עקב העתקת מקום מגורי לאנגליה. תחילה חשבנו (אימי ואני), לקחת אותם איתנו, לתת להם את האפשרות לחוות חיים עוד יותר טובים מאלה שיש להם עכשיו. אך לצערנו, החוקים באנגליה בנוגע להכנסת כלבים ממדינות זרות (שלא מופיעות ברשימת ה-EU, או משהו כזה), מאוד נוקשים, ומאוד יקרים! לאחר חישוב פשוט התגלתה לעיננו העובדה המצערת, ושוברת הלב, שאין באפשרותנו לקחת את הכלבים. הסכום שנידרש לשלם כל חודש עבור "איחסון" הכלבים במכלאות הבידוד (דבר שהוא לא הכי סימפטי בכל מקרה), כבר עולה על הסכום שנידרש לשלם על מחייתנו. הכלבים, בשנים האחרונות, קיבלו יחס חם ומסור מאימי. הם מחונכים, מסורסים (קיקו מעוקרת), ואני סמוך ובטוח שאימי הנחילה בהם לא מעט מהנימוס האנגלי. כמו כן, הם קיבלו את כל החיסונים, הם בריאים ושלמים, מאוד חברותיים ואוהבי אדם (וגם מסתדרים עם כלבים אחרים בלי בעיה). שלושת הכלבים גדלו בבית עם חתולים, ככה שאין שום בעיה גם בעניין הזה. ברונו בן 5 שנים, בנימין (בנג'י, בקיצור) בן שנתיים וחצי, וקיקו בת שנה וחצי. ברונו הכי גדול (פיזית), אחריו בנימין, ואחרונה חביבה קיקו. מכיוון שאין לי מצלמה דיגיטלית, תצטרכו להסתפק בתיאורים שלי. ניתן לשאול עוד שאלות. עכשיו מגיעה הבעיה האמיתית: קיקו ובנימין חייבים לגור יחד. ברונו, איכשהו, מסוגל לחיות לבד (מצאנו אותו ברחוב כשהיה כבר בוגר, הוא רגיל במידה מסויימת לחיות לבד), אך בנימין וקיקו קשורים כל כך אחד לשניה, עד כדי כך, שיהיה זה אסון להפרידם. אז, אנשי פורום נחמדים, אם אתם, מישהו שאתם מכירים, סבא, דוד, או כל קרוב משפחה אחר, מעונינים לאמץ או כלב אחד (יחסית גדול), או שני כלבים (קטנים), אשמח אם תיצרו קשר במסר, או במייל [email protected] הכלבים יימסרו אך ורק לבעלי לב טוב, אוהבי בעלי חיים ואנשים עם זמן ותשומת לב. תודה רבה לכל העוזרים!

בזוקה10

New member
כמה שאלות...

איז צבעים הם? מעורבים? אם כן, אתם יודעים במה? כמה זמן יש לכם עד הנסיעה? מה תעשו אם לא תמצאו להם בית עד אז?

adam111L

New member
תשובות ופרטים נוספים

קודם כל, לגבי המראה. ברונו - חום בהיר ברוב הגוף, חזו לבן וכן גם בטנו, במידה מסויימת, לבנה. בנימין - לבן חום. קיקו - שחורה, חומה ולבנה (לא בכתמים, אלא כל הפרווה על גופה מורכבת משערות חומות, לבנות ושחורות. הצבע הדומיננטי הוא שחור). לגבי גזע, אני משער שברונו הוא מין סוג של לברדור, עם אמסטף, עם כנעני. מין מעורב תל אביב, נוטה ל-LOOK המוצק, ופחות ל-LOOK הרזה. בנימין הוא מין סוג של "ג'ק ראסל", כנראה בשילוב של כלב שועלי. הג'ק ראסליות היא המראה הדומיננטי. קיקו היא טריירית, קטנה, כנראה מעורבת עם פינצ'ר. אנחנו טסים ב-10 למאי. אתה השאלה האחרונה שלך אני שואל את עצמי יומם וליל, והיא מטרידה אותי כל הזמן. יש לך תשובה מומלצת?

בזוקה10

New member
קודם כל, אני בת../images/Emo9.gif

כדאי לנסות בימי אימוץ של אס או אס (ימי אימוץ מתקיימים בימי שישי ברמת אביב [בתיאום מראש {יום רביעי} 7441010 - 03 - מביאים את הבע"ח בבוקר ואחה"צ באים לקחת אותו אם הוא לא אומץ], או יום אימוץ בשבת - ליד שדה"ת הרצליה - משעה 10:30 ועד 14:00, שם אתה יושב ו"בוחר" לך את המאמץ האידאלי לדעתך.). תתלו מודעה אצל וטרינרים (לא רק שלכם) ואם למישהו יש עוד רעיונות, אני מניחה שהוא יוסיף... טוב שהתחלתם לחפש בית הרבה זמן מראש, ולא שבוע לפני הנסיעה.

goolo123

New member
כדאי כבר ממחר ללכת לימי אימוץ של אס

או.אס. לא נישאר הרבה זמן עד הנסיעה שלכם! זה מעט זמן כדי למצוא בית ל-3 כלבים שהם לא גורים! להזכירכם כלביות וצע"ח ת"א מרדימים! ולשים אותם בעמותות זה כאב לב!!

למעלה