שלושה נחמדים על נשואין

קסנדרה*

New member
שלושה נחמדים על נשואין ../images/Emo8.gif

נישואין (חלק 1) מאצ'ו טיפוסי התחתן עם אישה יפה טיפוסית. אחרי החתונה הוא הודיע לה שהחוקים שלו הם כדלהלן: "אני אהיה בבית מתי שאני רוצה, אם אני רוצה ובאיזו שעה שאני רוצה ואני לא מתכוון להתווכח על כך. אני דורש שתהיה ארוחת ערב על השולחן, אלא אם אני מודיע שאני לא אגיע לארוחה. אני אצא לצוד, לדוג, לשתות ולשחק קלפים עם החברים שלי, מתי שארצה ואל תנסי לעשות מזה עניין. אלה החוקים שלי. יש לך הערות?" אשתו הטריה ענתה: "זה בסדר גמור מצידי. אתה רק צריך להבין שבשעה שבע בכל ערב יהיה פה סקס, אם תהיה או לא תהיה פה...." (היא טובה....) נישואין (חלק 2) לבעל ואישה היה ריב גדול ביום הנישואין ה-40 שלהם. הבעל צעק: "כשתמותי, אני אכתוב על המצבה שלך 'פה שוכבת אשתי, קרה כמו תמיד'". "כן?" ענתה האישה. "כשאתה תמות, אני אכתוב על המצבה שלך: 'פה שוכב בעלי. סוף-סוף נוקשה". (הוא ביקש את זה....) נישואין (חלק 3) בזמן ריב גדול בין בעל (רופא) ואשתו בזמן ארוחת הבוקר, הבעל קם וצועק בזעם: "ואת גם לא טובה במיטה" ויוצא בסערה מהבית. אחרי כמה זמן, הוא מבין שהוא היה נבזה ומחליט לפצות אותה. הוא מתקשר הביתה ואחרי המון צלצולים אשתו עונה. הבעל הנרגז שואל אותה: "למה לקח לך כל כך הרבה זמן לענות?" "הייתי במיטה" היא עונה. "במיטה כל כך מוקדם? מה עשית שם?" "קיבלתי חוות דעת שניה" (כן, גם לו היה מגיע....)

קסנדרה*

New member
ועוד אחד מהמציאות המייגעת שלנו

אשה מתקשרת לבי"ח מקומי אומרת "שלום, אני רוצה לדבר עם האדם שאחראי לתת מידע בנוגע לחולים שלכם. אני רוצה לדעת אם החולה מרגיש יותר טוב, מחלים כצפוי, או שמצבו הורע. "הקול בצד השני של הקו אמר, "מה השם ומספר החדר של החולה?" היא הגיבה "שרה פינקל, בחדר 302" "אני אעביר אותך לעמדת האחיות". "עמדת האחיות A-3, איך אני יכולה לעזור לך?" "אני רוצה לדעת את המצב של שרה פינקל בחדר 302". "רק רגע, תני לי להסתכל על הגיליון שלה. או כן, גברת פינקל בסדר גמור. היא אכלה שתי ארוחות מלאות, לחץ הדם שלה בסדר, ובדיקת הדם שלה יצאה בסדר. הולכים להוריד לה את המוניטור של הלב עוד כמה שעות אם היא תמשיך להראות השתפרות, וד"ר כהן הולך לשלוח אותה הבייתה ביום שלישי ב-12." האשה אמרה, "תודה לאל! זה נפלא, חדשות נהדרות! כל כך הוקל לי!". האחות אמרה, "מההתלהבות שלך אני מבינה שאת משפחה או חברה קרובה מאוד!". "לא בדיוק," אמרה האשה, "אני שרה פינקל מחדר 302 ואף אחד פה לא אומר לי כלום!"

קסנדרה*

New member
ואחת סתם מגעילה......

הדב והצייד צייד ותיק ומנוסה מחליט שהוא רוצה להכניס קצת פלפל לציד שלו ויוצא לצוד דב, כשהוא משתמש ברובה בעל קליבר קטן ביותר. הוא רואה דב ביער, מכוון, יורה - והדב נעלם. הצייד מגיע למקום שבו ראה את הדב, ולא מוצא כלום. פתאום הוא מרגיש טפיחה על השכם. הוא מסתובב ורואה מולו גריזלי ענק, בגובה שניים וחצי מטר. הגריזלי אומר לו: "אתה ממש חוצפן. באמת חשבת שתוכל להרוג אותי עם רובה הקפצונים הזה? אני נותן לך כרגע שתי אפשרויות: או שאני טורף אותך כרגע, או שאתה מוריד את המכנסיים ומקבל את זה כמו גבר. מה אתה בוחר?". הצייד בוחר לחיות, מוריד את מכנסיו והדב עושה את מה שעושה. הצייד הולך חזרה למכוניתו ומתחיל להתעצבן. כשהוא מגיע למכונית הדם כבר עולה לו לראש. הוא לוקח את רובה הציד הרגיל שלו וחוזר ליער, במטרה להרוג את הדב. הוא רואה אותו בקרחת יער, מכוון, יורה - והדב נעלם. הצייד מגיע לקרחת היער, ושוב לא מוצא כלום. שוב הוא מרגיש טפיחה על השכם. "אתה מתחיל להרגיז אותי באמת", הגריזלי אומר לו, "הפעם, או שאני קורע אותך לגזרים, או שאתה מוריד את המכנסים, והפעם אני והחברים שלי באים עליך". לצייד אין ברירה, הוא מוריד את המכנסיים... כשהוא חוזר לרכב שלו, הוא כבר מטורף מזעם. הוא לוקח את רובה הפילים, חוזר ליער, רואה את הדב, יורה. הדב נופל. הצייד מגיע למקום נפילת הדב - ושוב הדב איננו. שוב הוא מרגיש טפיחה על הכתף. "תגיד את האמת", אומר לו הדב, "אתה לא פה באמת בשביל לצוד, נכון?".

למעלה