שלושה סקרים!
לעונות 5-15 בהישרדות

שלושה סקרים! ../images/Emo58.gif לעונות 5-15 בהישרדות

1. מהם העונות האהובות עליכם לפי סדר בהישרדות? הסבר יתקבל בברכה (אני אוסיף הסבר אחר כך) שלי: (ראיתי עונות 5-14) 12/6 12/6 עדיין לא החלטתי ביניהם מה ראשון ומה שני. 11 7 10 13 8 9 14 5 בינתיים 15 יכולה להיות בין שלושת הראשונים אבל אי אפשר לדעת עדיין. 2. מהי נבחרת האולסטאר שלכם ? בלי מנצחים. שלי: הישרדות ונואטו- אלייזה, איימי הישרדות פלאו- איאן, קובי הישרדות גואטמלה- רייף, ג'אד, סינדי הישרדות אי הגלות- קורטני, שיין, סירי, טרי הישרדות איי קוק- ג'ונתן, קנדיס, פרוואטי הישרדות פיג'י- יאו מאן, דרימז, סטייסי הישרדות סין- בינתיים הייתי אומר טוד ואמנדה וקורטני. אבל נחכה למיזוג. (הייתי מכניס את סטפני ובובי ג'ון אבל הם כבר השתתפו ב2 עונות) 3. מה המתמודד האהוב עליכם מכל עונה? שלי: 5- שי אן 6- רוב ססטרנינו ומת'יו 7- סנדרה ורופרט 8- שי אן 9- ג'ולי 10- איאן וסטפני 11- סטפני 12- סירי ואראס 13- ג'ונתן 14- יאו מאן 15- בינתיים אמנדה, ובגדול.

amitooshacham

New member
הממ.. (כולל ../images/Emo58.gif לכל העונות)

1. אין לי כוח לדרג את כולן, אבל האהובות עלי הן עונה 6, עונה 7, עונה 4 ועונה 12. 3. עונה 1 - קלי עונה 2 - אליזבת' עונה 3 - אית'ן עונה 4 - וספיה עונה 5 - שי-אן עונה 6 - כריסטי עונה 7 - סנדרה עונה 8 - ג'נה מורסקה עונה 9 - אלייזה עונה 10 - קייטי עונה 11 - לא עודדתי מישהו מסויים.. נגיד איימי עונה 12 - סירי עונה 13 - ג'ונתן עונה 14 - יאו-מן עונה 15 בינתיים - קורטני

RedDevil17

New member
אני באמת רוצה לענות רק על שאלה 3... ../images/Emo58.gif

1 - קולין 2 - ג'רי 3 - קלי 4 - רוב מריאנו 5 - שי-אן 6 - דינה? בעיקרון לא ממש אף אחד... 7 - סנדרה 8 - רוב מריאנו 9 - טווילה 10 - טום 11 - ברנדון 12 - סירי 13 - יול 14 - יאו מאן 15 - כרגע קורטני

גם אני אענה רק על 3 ../images/Emo3.gif

5- קן? כי זה הוא או שי-אן. 6 - רוב ס. 7 - סנדרה? היה קאסט מעולה אבל לא היה פייבוריט ספציפי. 8 - ג'רי 9 - איימי 10 - סטפני 11 - סטפני/בריאן 12 - סירי 13 - ג'ונתן 14 - אף אחד. אני מתכחש לקיום העונה הזו. 15 - קורטני

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif עונה על 2 ו3

2. מהי נבחרת האולסטאר שלכם ? בלי מנצחים. 9-איימי 10-קייטי 11-רייף וג'יימי 12-אראס דניאל וסירי 13-פרווטי אוזי וג'ונתן 14-מישל ויאו מן [הייתי מכניס שוב בשמחה גם את סטף
] 3. מה המתמודד האהוב עליכם מכל עונה? 1-קולין 2-קולבי 3-קים 4-קאת'י 5-קן 6-רוב 7-סנדרה 8-שי-אן 9-איימי 10-סטפני 11-סטפני 12-טרי 13-אוזי 14-יאו מן 15-בנתיים קורטני וטוד [אשלי ואהרון
]

wissenly

New member
עונה../images/Emo58.gif(לכל העונות)

1. מהן העונות האהובות עליכם לפי סדר בהישרדות? 10- פשוט תענוג לראות מצב של אי שוויון (אפילו שעודדתי את אולונג כל הדרך) ומעניינת מאוד הדינמיקה של סטף בקורור. גם העונה הזאת היא העונה היחידה לדעתי בה הגיעו לאיחוד מתמודדים גרועים- דבר שנבע מרצף הנצחונות של קורור. 12- הדינמיקה שלטה שוב בלי הרבה טוויסטים ועניינים, אבל רק עם אי גלות אחד. קורטני, שיין וסירי שולטים. 7- העונה הראשונה שבאמת הייתה טובה, עם טוויסטים נפלאים ודינמיקות טובות. 13- רק לא מזמן למדתי להעריך אותה ואת המשחק הנפלא שהיה בה. מה שמעניין זה שבעונות 10 ו- 13 הגיעו למצב דומה: שבט אחד של ארבעה מול שבט אחד של שמונה. בעונה 10 השמונה אכלו את הארבעה בלי מלח ובעונה 13 הארבעה הגיעו לפיינל 4! 11-עונה חביבה ביותר. 8- אחרי הכול זאת אולסטאר והיא הייתה טובה מאוד ומעניינת מאוד (עד שלב מסויים
) 14- אמנם עונה גרועה אבל עונה מתקדמת. היה בה פרק אחד מעולה
1- אחרי הכול העונה הראשונה שפתחה את הכול והייתה, גם היא, מרתקת. 5- בניגוד להמון פה, אני אהבתי אותה מאוד. למרות המנצח הלא-ראוי היא הייתה עונה מאוד טובה! 4- גם אהבתי משום מה... עונה נחמדה מאוד. 6- לא כל כך אהבתי... למרות רוב ססטרנינו. 2- לא להאמין שהיא במקום כל כך נמוך אבל... ראיתי את העונה פעם אחת ועוד עם להפסיד חמישה פרקים באמצע אז לא נהניתי כל כך ממנה. ואחרונה- 9- העונה הגרועה מכולן, בלי טוויסטים, בלי דינמיקות ובלי כלום. ואם בת הייתה זוכה זה היה עוד גרוע פי כמה וכמה. 2. מהי נבחרת האולסטאר שלכם ? בלי מנצחים. אני אכתוב רק מעונה 9, אין מה לכתוב על לפני זה. 9- טווילה ואיימי (בשיטת האלימינציה- מי היו הכי פחות גרועות). 10- קובי (
) ו... המ... אי אפשר להביא את איאן מבחינתי כי הוא פרש מהמשחק ומתמודדים שפרשו לא מחזירים לעולם. אז שיהיה גם את ג'יימס (כן, כן, זה עם האף). 11- ג'ייד, רייף ו... אה, כן, איימי! כי היא ממש חמודה! 12- סירי, שיין וקורטני שולטים, וכמובן שאפשר לצרף אליהם את טרי. 13- אוזי, אדם ופרוואטי. 14- חייבים את מישל ואלקס, כי מישל פשוט sweetheart ואלקס אסטרטג מצוין והאמתי שלא כדאי לצרף אף אחד אחד. 15- חייבים את כולם
אבל אם בכל זאת צריך למיין ניקח את טוד, אמנדה, ג'יימי (בתור הכלבה) וג'יימס (אפילו שהוא ינצח בסוף, לא?) יאי יצא 20
עם צוות כזה זאת תהיה עונה חמודה
מה המתמודד האהוב עליכם מכל עונה? 1. קלי (כשראיתי את העונה כמובן) 2. קולבי (סוס אתגרים) 3. איתן (הכי פחות גרוע) 4. קת'י (פשוט מגניבה) 5. שי אן (כי איך לא?!?) 6. רוב (כנ"ל) 7. רופרט (כנ"ל) 8. רופרט (בהמשך לעונה 7... אפילו שההופעה שלו בעונה הזאת הייתה דיי מאכזבת) 9. כריס (לא שהייתה לי ברירה בים הבנות האימתני הזה) 10. סטף (כמובן) 11. סטף (בהמשך לעונה הקודמת, ובדומה לרופרט בעונה הזאת ההופעה שלה הייתה מאכזבת לטעמי) 12. סירי!!!
13. יול (אוי אוי אוי... יול. מתמוד ממש ממש טוב) 14. יאו מאן (הזקן החמוד
) 15. אמנדה החמודה, היפה והשולטת
(סליחה על החפירה)

viveros

New member
אוקיי....

קודם כל - ראיתי את כל העונות פרט לעונות 5-8. מתוך מה שראיתי האהובות עליי ביותר הן: 12, 4, 2, וגם 11 ו-13 לא רעות בכלל. העוניה הגרועה ביותר, ללא מתחרות, היא עונה 14. גם עונות 3 ו-10 הן לא מהמשובחות, וכן - אני יודע שעונה 10 היא אולי השנוייה ביותר במחלוקת, יש כאלה שחושבים שזאת העונה הטובה ביותר (כמו ג'ף פרובסט), ויש כאלה שחושבים שהיא פשוט ביזיון. נבחרת האולסטאר: הישרדות ונואטו- טווילה, איימי הישרדות פלאו- איאן, קובי הישרדות גואטמלה- בריאן!! הישרדות אי הגלות- סירי, שיין הישרדות איי קוק- פרוואטי, אוזי הישרדות פיג'י- רוקי, יאו-מן האהובים מכל עונה: 1- סוזן הוק 2- קולבי 3-אית'ן 4- קאת'י 9- כריס/טווילה 10- איאן 11- בריאן 12- סירי 13- אוזי 14- העונה הגרועה ביותר - אין אף מתמודד אהוב. 15- בינתיים זה ללא ספק טוד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
עונה ../images/Emo58.gif

גם בלי לדרג, איי הפנינה היא החביבה עלי עד כה (שהעונה הנוכחית מאיימת על הבכורה) ופלאו (10) ללא ספק העונה שהכי פחות נהנתי ממנה, שעונה 14 לא רחוקה ממנה בהרבה. אולסטאר מעדיף לא לענות. לגבי מי שאהבתי מכל עונה : 5 - בריאן. 6 - רוב ס. 7 - פיירפליי 8 - בוסטון רוב 9 - כריס 10 - אני אכתוב יולנדה כי היא הייתה הכי פחות זמן והציקה לי הכי פחות. אולי בובי ג'ון במקום 2 צמוד. 11 - בריאן עד שעף. אחרי זה חיבבתי מאוד את רייף עד לפיינל 3. 12 - סירי 13 - יול 14 - יאו-מן 15 - אף אחד באופן מיוחד - כולם עושים לי את העונה הזו ואין מישהו שממש ממש מתבלט לחיוב באופן ברור מעל כולם. אולי בסוף העונה אני אוכל להסתכל אחורה ולהצביע על מישהו ספציפי.

Nameless One

New member
תשובות (לא כולל עונה 15)

אני צריך להעתיק פעם אחת את התשובה שלי בשביל הדיונים האלה... בכל מקרה, דירוג העונות שלי דיי משתנה כל כמה זמן אבל הוא כרגע מחולק ככה: העונות המצויינות: 1)בורניאו (עונה 1)- מתמודד אהוב: גרג/ריצ'ארד (צמוד מידי כדי להחליט) 2)פרל איילנדס (עונה 7):פיירפליי 3)מרקיסיס (עונה 4) קאת'י 4)אוסטרליה (עונה 2) ג'רי העונות הטובות: 5)אקזייל איילנד (עונה 12) סירי 6)גווטאמלה (עונה 11) סטפביטצ' 7)וונואטו (עונה 9) איימי העונות הבינוניות: 8)אמזון (עונה 6) רוב סי 9)אפריקה (עונה 3) קלי גולדסמית' 10)פאלאו (עונה 10) טום 11)פיג'י (עונה 14) יאו מן העונות החלשות: 12)אולסטארז- מריאנו 13)תאילנד-שיאן 14)קוק איילנד (אני יכול למלא עמודים על כל כמה אני שונא את העונה הזאת)-ג'ונתן (שגם היה נקודת האור היחידה בעונה הזאת) ובאמת אין לי כוח לענות על שאלת האולסטארז...

רועי123456

New member
אני

1. מהם העונות האהובות עליכם לפי סדר בהישרדות? הסבר יתקבל בברכה (אני אוסיף הסבר אחר כך) שלי: אני ראיתי בעקרון מעונה 5 או 6 אבל אני לא זוכר מהעונות האלה כלום זה היה מזמן אז אני יכתוב ממב שאני זוכר: 15 7 12 14 11 13 9 8 10( כן היה בה את אחד השחקניות הטובו, אבל עונה משעממת וצפויה בטירוף) 2. מהי נבחרת האולסטאר שלכם ? בלי מנצחים. שלי: אלייזה-9 שי אן-8 סטפני-10,11 סירי-12 יאו מן-14 ג'ונתן-13 פרווטי-13 לילי-14 רופרט-7 בריאן-11 סנדי-11 אנג'י-10 ג'ף-10 אשלי-15 ובטח עוד איזה שניים מ15 שיעופו. 3. מה המתמודד האהוב עליכם מכל עונה? שלי: 7- רופרט 8- שי אן 9- אלייזה 10- סטפני 11- סטפני 12- סירי 13- פרווטי 14- יאו מאן 15- קורטני

אוקי ראיתי עונה 2 ו-4

והסדר הסופי מתחלק ככה: עונות מדהימות: 12 6 2 7 11 עונות טובות: 10 4 13 8 רווח גדול!!! עונות גרועות: 14 9 5

למעלה