שלושה שקרים לבנים אמר ירון דקל

שרוף

New member
שלושה שקרים לבנים אמר ירון דקל

ואני אומר לכם שקר אחד גדול ושחור משחור הוא רעיון קבינט חרום או אחדות או ממשלת חרום. ביום שבו חוזר וקורא ברק לשרון והליכוד להצטרף לממשלת חרום מופיע שר המשפטים יוסי ביילין ומבטל במחי יד את הרעיון ונימוקו שממשלת חרום תחסל את התהליך המדיני. ואני שואל אתכם אזרחי ישראל איך זה מסתדר עם קריאתו של ברק לשרון להצטרף לממשלת חרום. המטורף הזה יוסי ביילין ממשיך לרדוף אחרי הרוח וממשיך לנצל את הבמה שהתקשורת המבולבלת נותנת לו וממשיך להטיף בעד תהליך שכבר מת וזורע דמורליזציה בעם ומחליש את כושר העמידה שלנו שגם ככה הוא על הקרשים. השר אלי ישי קם בבוקר פותח את הסקרים ומגלה שתמיכת הרחוב של שס יורדת פלאים בו וברשת הבטחון ($$$$$) שנתן לברק ומיד מזדרז להודיע על תמיכתו בהקמת קבינט חירום. ובכן מי שמטומטם יכול להאמין לכנותו מי שחכם מבין שהמהלך הזה נועד לשפר את מעמדו ברחוב השסי. אין אמת במפלגות הרקובות האלה אין אמת בפוליטיקאים המושחתים עלינו אזרחי ישראל להביע את שאט נפשינו מהלכלוך הזה לא הפלשתינים נמצאים במלחמת העצמאות שלהם אלא אנו נמצאים במלחמת העצמאות שלנו לפלשתינים יש מדינה והיא נמצאת מעבר לנהר בירדן.עלינו לקרוא לצבא לתפוס את השלטון ולסלק את הפוליטיקאים הרקובים האלה מעמדות הכוח שלהם. רק משטר חרום צבאי יכול לתת מענה לאיום עלינו מבית ומחוץ.

אלוני.

New member
זה תמיד השלב הבא

הצבא יתפוס את השלטון . כאשר הצבא תופס שלטון הוא לעולם לא מרפה ממנו יותר . כאשר הצבא בשלטון , אי אפשר לקרא להחלפתו כי אין איפה . )-:

שרוף

New member
אין זה נכון

דווקא המפלגות הן אלו שאינן מרפות מהשלטון הן אפילו דאגו לפסול את הפתק הלבן בקלפי וכך מנעו מאיתנו אזרחי ישראל לסלק אותן בדרך דמוקרטית מן השלטון. במדינה שבה במצב חרום שלטון נקנה בכסף זהו התחלת הסוף.

אלוני.

New member
שלטון וכסף

הולכים יד ביד , בעצם בגלל הכסף או שווה הכסף התחיל הצורך לשלוט. בא נתייחס רגע לשלטון הנוכחי, הבוחר הישראלי העניק לאהוד ברק 56 אחוזי מהקולות לעומת 44 לנתניהו. אבל הבוחר הישראלי העדיף שלא להעניק למפלגתו של ברק רוב בכנסת . ברק ( כמו גם נתניהו לפניו ונתניהו שיהיה אחריו ) מרכיב ממשלה כדי להשיג רוב. הדרך לכך עוברת דרך מרץ וש``ס , כל אחת מהן מחוייבת לבוחריה , כל אחת ודרכה . בוחרי ש``ס , מבחינתם , רואים בהקצבה לתרבות ולספורט בטרמינולגיה המקובלת אצלנו בזבוז כספים. מבחינתם , נכון וראוי להקציב את כספי התאטראות, תזמורות , עידוד סרטים, ספורט , ואפילו מרבית ההשכלה הגבוהה ללימוד תורה . זו דרכם וזו אמונתם , הדרך הזו והאמונה הזו הביאו להם 17 מנדטים , מאות אלפי אנשים שמאמינים בדרך הזו . מי שרוצה להרכיב שלטון שהם יהיו חלק מהם צריך להסכים לחלק מדרכם . הרי מבחינתם הם היו רוצים יותר , יותר כסף למוסדותיהם , יותר אכיפת חוקי השבת , יותר חינוך דתי.... זה מחיר הדמוקרטיה וזה מחיר שאני שמח לשלם אותו לעומת האלטרנטיבה שבה שידורי הטלויזיה ייפתחו בנאום לאומה של רב אלוף עמיקם בן-חזון שליטה הצבאי של ישראל . לא מתאים לי ללכת בכיכרות שבהן יהיה מוצב פסל של השליט על שלל מדליותיו... נוח לי ככה , הרבה יותר נוח . ולך ?

שרוף

New member
אל תגזים

דווקא הדרך שאתה מתאר היא אנטי דמוקרטיה. מה שאתה אומר הוא שאתה מעדיף אנרכיה שילטונית שבה מפלגה סקטוריאלית (שס) שאינה מכירה בציונות שאינה מכירה בדגל במדינת ישראל כמדינת חוק סוברנית היא המיעוט שקובע לרוב? הרוב במדינת ישראל הוא עדיין חילוני וגם דתי שאינו מצביע עבור שס.דמוקרטיה היא שלטון הרוב מה שאתה אומר זה בעצם חיסול הדמוקרטיה באקלים הזה יהיה קל מאוד לאויבינו לחסל אותנו.

אלוני.

New member
הגזמתי ?

ש``ס אולי סקטוריאלית אבל עדיין השלישית בגודלה בכנסת , ורק שני מנדטים פחות מהמפלגה הסקטוריאלית השנייה - הליכוד. ושלטון צבאי זו לא אופצייה .

שרוף

New member
לא אולי סקטוריאלית

בטוח סקטוריאלית גם המפדל סקטוריאלית (מתנחלים) גם מרץ נהפכה למפלגה סקטוריאלית היא זנחה את האידאולוגיה החברתית שלה והתמסרה לרעיון השלום בלבד.קניית שלטון בכסף זו דמוקרטיה חולה ומסוכנת. במשך שנים שאבו המתנחלים מיליארדים של דולרים מקופת המדינה על חשבון עיירות הפיתוח על חשבון החינוך. דמוקרטיה היא גם עניין של גיאוגרפיה היא לא נראית מצפון תל אביב כפי שהיא נראית מנתיבות.

למעלה