שלושת הרעות קיבלו שוק

נעמה8080

New member
שלושת הרעות קיבלו שוק

כשהועמדו אתמול להדחה. אתי מסתובבת כמו חולה בבית ולא מבינה איך זה יכול להיות ומה רואים בחוץ! רואים את האמת, גברת אתי! רואים את הרוע שלך, של קרן ושל ליהי, את הצביעות שלכן. אני רואה בערוץ 29 ורואה מהן רק צביעות, רכילות ורוע! הן חשבו שהן חזקןת בחוץ ולא יודעות איך להתמודד עם זה! אני ממש נהנית לראות אותן ככה, כי הן רעות! מקווה שיהיו כאלה שיצעקו להן עוד דברים. אם אתם רוצים את ליהי בחוץ, זה פשוט, תצעקו לבן שליהי אמרה שהוא מגעיל אותה (זה נכון) ואז אני מאמינה שהוא יעיף אותה בפעם הבאה! כל הכבוד לצועקים אתמול! ירד האף לשלישית הרעות. קרן אמרה בעצמה שהיתה מלכת הכיתה והיתה מרשעת לפעמים, היתה?! עדיין!

נעמה8080

New member
והן מזלזלות בצועקים שהם רק ילדים?!

הצועקים צריכים לחזור ולצעוק עוד דברים! למחוק להן את החיוך מהפרצוף! וענבר פתאום חברה שלהן. שכחה איך אתי צעקה עליה וירדה עליה שהיא שמנה! כנראה תמיד ענבר ואיילת רצו להיות חברות של מלכות הכיתה וקיבלו את זה עכשיו ומשתמשות בזה לרעה נגד ליז. עלה להן לראש.

easternstar

New member
ענבר איכזבה אותי.

מיד אחרי השידור רצה ל"מלכות הכיתה" ואמרה להן שאוהבים אותן בבית והקהל לא רואה הכל.. שכחו שהתוכנית נקראית 24/7

לונדרון

New member
היא צריכה לישון איתן באותו חדר שינה סגור

לחיות איתן 24/7 ולאכול מאותו מסטינג. בהקשר הזה, לא הייתי ממהרת לשפוט אותה לכף חובה. גם אם בתוך תוכנו רצינו שהיא תנהג אחרת, היא שם בפנים.

Klayhamn

New member
נכון אבל..

תשמעי, גם מבחינתי, אין באמת "רעים" ו-"טובים", יש רק רוע, שנמצא בתוך כל אחד... יש כאלה שבהם הוא מהווה חלק משמעותי מיותר מהזהות, ויש כאלה שפחות, ויש כאלה שנותנים לו יותר דרור, וכאלה שמרסנים אותו.... גם מבחינתי, נצחון ה-"אור" על ה-"חושך" בהקשר של ההתרחשויות בוילה היה להתנגד לכל מופע של רוע ולהיאבק למען צדק וחברות, ולא להיאבק ב- אנשים . מה שאני הייתי רוצה לראות, מבחינה אידיאלית, זה את ליז עוברת תהליך של התבגרות והתפתחות, ואת הבנות מגלות סבלנות ומסייעות לה.. הייתי רוצה לראות אנשים עומדים מול אתי ואומרים לה את האמת בפרצוף : "ההתנהגות שלך לא מקובלת, תשני אותה או שתאלצי לשאת בתוצאות"... אני לא מצפה מענברת ואיילת ש-"יאבקו" באתי, קרן וליהי --- אני מצפה מהן שיוציאו מהן את הטוב, ויחשפו את הרע ויעצרו אותו אם נניח הבנות היו "מחרימות" את קרן, אתי וליהי - הן היו גרועות בדיוק כמוהן. כל החוכמה היא לא "לדחות" ממך אנשים, אפילו אם הם רעים, אלא לעמוד מולם, להתמודד מולם, ו-"לחבק" אותם אליך אבל בצורה שמשנה אותם לטוב, לא בצורה שמעודדת אותן כאילו הם לא עשו שום רע (שזה בדיוק מה שאיילת וענבר עשו)... עדי הייתה היחידה שראתה את המציאות פחות או יותר בבהירות, בן הוא היחיד בוילה שנותר שעוד רואה איכשהו את הדברים בצורה מפוכחת, אבל גם הראיה שלו מעורפלת בגלל איברי הרבייה שלו ובגלל מורכבות הסיטואציה והאינטרסים המנוגדים... אנחנו מצפים לראות מאבק בין הטוב ובין הרע, אבל את תושבי הוילה, כמו בחיים, מעניינת יותר ההישרדות האישית שלהם וההסתגלות החברתית שלהם. וזה ההסבר מדוע הרוע שם מנצח... הקהל לא צריך לחיות איתם, הוא צריך רק לשפוט את מעשיהם ודבריהם, ולכן קל לו לראות את המציאות ולהעביר את הביקורת הנכונה

לונדרון

New member
מסכימהה אבל אנחנו לא בעולם אידיאלי, ולי

אישית צורם שימוש שכיח ואבסולוטי במילים כמו: רוע, טוב לב, צדק, אמת וכו'. אלה מונחים חזקים ש-(א) לא משקפים נכונה את הפסיפס האנושי ומרחב התנהלותו ו-(ב) לא מותירים מרחב תמרון (אתה או בקבוצה של "בני האור" או "בקבוצה של בני החושך"). אגב, המקור של התפיסה הזאת הוא לחלוטין דתי (גן עדן או גיהינום). אם נתפוס זאת רק כך, הרי שאין מקום לפשרה, להבנה, לסובלנות, לשלום, לתקווה, לחופש ולבחירה (בכוונה בחרתי במילים אלה, שהן שכיחות גם בסיסמאות). ולכן, לדעתי, חשוב "לקמט" את המונחים האלה, לפרק אותם לגורמים בהתאם לזמן ומקום והקשר, בשביל להבין לא רק אחרים יותר טוב, אלא גם את עצמנו. יש רבים שעושים זאת כאן, יש גם רבים שלא - וזה גם אנושי.

CARMELITO7

New member
../images/Emo269.gifעד מחר יעבור להן ה"בלוז" והיסורי מצפון

המלאכותיים עד מחר יעבהרו להן כל יסןורי הנפש וכל זהלמה? כי א) הבנים ה
מקרקרים סביבן ומנסים לחזק אותן, ב) ומה שיותר גרוע שהבנות שחשבתי ששוות משהו כמו ענבר ואיילת וענת מלקקות לאתי ולקרן במיוחד ענבר בראשון (איזו אכזבה מרה זו ענבר) ומנסות להפחית ולעודד כאילו הקהל אשם שלא רואה כמה הן טובות ובגלל זה בחרו בהן לא מודות ברוע ומאשימות את ליז במצבן מהיום הראשון הן ריכלו על הבנות ולעגו להן איזו חבורה דוחה בזה הם גורמים לי להבא להצביע לליז שגם אותה לא סבלתי אף פעם

עינת 1

New member
משימה סודית לילדים שצעקו אתמול בלילה לאתי

היום תצעקו לבן "ליהי אמרה שאתה מגעיל אותה" אחר כך להמשיך בצעקה היומית "אתי לכי הביתה"

נעמה8080

New member
בן לא מבין למה ליהי לא באה אליו לחדר

הוא לא מבין שהיא נגעלת ממנו?!!!!! והנה היא עכשיו עובדת על ההגנה מההדחה הבאה.

CARMELITO7

New member
אוי אוי בן ממש ממש כופה על ליהי נשיקה

איכסס איזה גועל בעעעה

רינתי77

Active member
בן מאמין גדול בכוח ההתמדה

הוא מאמין שבעזרת התמדה הוא יצליח לזרום לליהיא להתגבר על רפלקס ההקאה שתוקף אותה כל פעם שהיא רואה אותו..

בן יחטוף כאפה בקרוב

קשה לי להאמין שליהי תחזיק מעמד עם העמדת הפנים איתו, רואים שהיא לא עושה את בטבעיות ומרצון, בקרוב הוא יבין את זה לבד וכשהוא יצא החוצה הוא גם ישמע שאמרה עליו שהוא מגעיל אותה וכינתה אותו בכינויים לא מחמיאים...

נעמה8080

New member
הסיטואציה בין בן וליהי ממש מגעילה אותי כי

רואים שהיא נגעלת מבן ונרתעת ממנו ובכל זאת מתנשקת איתו. רק המחשבה להתנשק עם מישהו שמגעיל אותי מעוררת בי גועל. איך היא מסוגלת?! בשביל להישאר במשחק?! בעעעעעעע

למעלה