שלושת השירים הכי יפים?

moris2369

New member
שלושת השירים הכי יפים?

מה השירים הכי יפים אני יודע שחלק יגידו ששיר אחד אי אפשר לבחור אז אפשר לבחור שלושה לפי דעתי הם הסדר כן רלוונטי: 1.yesterday 2.let it be 3. in my life

מאור 87

New member
שלי.. ../images/Emo9.gif

1. Something 2. While my guitar gently weeps 3. I should have known better ואני בטוח שאם תשאלו אותי עוד כמה ימים זה יהיה משהו אחר לגמרי..

moris2369

New member
הייתי שמח עם עוד אנשים היו רושמים

את הבחירה שלהם תודה.

כל הכבוד!

על here there and everywhere. ואני שוב אגיד מה השירים האהובים עליי: 1. Imagine 2. here there and everywhere 3. Let it be 4. I will ומכאן יש עוד המון שירים, כמו: 5. she's leaving home 6. across the universe 7. hey jude 8. strawberry fields forever 9. Sexy sadie ויש המון פשוט (משום מה)

שלי:

הסדר מקרי בהחלט across the universe here ,there and everywhere let it be ואוקי,אני חורגת מהכללים,אבל אני אוהבת שיר שלא הרבה מכירים blackbird פשוט כי אני אוהבת את המילים והמשמעות שלו

ציינתי שם...

את הארבעה הכי אהובים, ורק אחר כך את השאר שאני גם מאד מאד מאד (ועוד הרבה כאלה) אוהב.

מה? כללית?

מכל השירים????? אההההההההה אוף, מה זה השאלות הקשות האלה?
טוב, ננסה: 1. across the universe 2.till there was you 3.dear prudence אני יכולה לשנות את זה מיליון פעם, אבל לא משנה. אח, שאלות קשות כאלה זה לא כיף!

שלי...../images/Emo35.gif

זה קשה, ובטח זה ישתנה בעוד...חצי שעה
אז בכל מקרה... 1.yesterday 2. back in the u.s.s.r. 3. the fool on the hill

roee816

New member
שלי

הקשת עליי מאוד....אין ספק ש- Yesterday ו-let it be הם הכי טובים אבל גם הכי נדושים. השירים שעושים לי את זה הכי הם: 1) Across the universe 2) I'm only sleeping 3) In my life ואגב מקרטני: Imagine לא של הביטלס...אני מניח שאתה יודע אבל בכל זאת אחרת הייתי שוקל גם להכליל את I got my mind set on you של ג'ורג'י

אני פשוט לא מבין...

בביקורת שלי על Imagine כתבתי שהוא של ג'ון לנון, אז זה לא קצת ברור שאני יודע ש-Imagine הוא לא של הביטלס? חוץ מזה, היא לא שאלה מהם השירים הכי יפים של הביטלס (למרות שעקרונית ג'ון הוא ביטל לשעבר, אבל...), אלא מהם השירים הכי יפים.

מאור 87

New member
באמת?????

היה מוזר לי באמת שבשיר של ג'ורג' המילים כאלה רדודות.. (למרות שהשיר דיי ממכר..) נו, אז של מי השיר??

ערןלוי

New member
השיר...

נכתב ע"י בחור בשם רודי קלארק, ובוצע לראשונה ע"י ג'יימס ריי באלבום שיצא ב 1962. ג'ורג' כנראה קנה את האלבום בביקורו בארה"ב עם אחיו ב 1963. יש שמועה שאומרת שהוא רצה שהביטלס יקליטו אותו לאלבום הבא שלהם והם לא - אני לא יודע אם היא נכונה.

Miss CB

New member
אופ זה ממש קשה... ../images/Emo9.gif

אמממ SOMETHING שיר מדהים למדי. A DAY IN THE LIFE פשוט כייפי. NOWHERE MAN פשוט מיוחד!! יש עוד מיליון!!

back in the u.s.s.r

היה השיר הראשון שהכרתי שלהם...אז יש לי "קשר" מיוחד איתו... חוץ מזה שהוא ממש מרגיע אותי...

למעלה