על here there and everywhere. ואני שוב אגיד מה השירים האהובים עליי: 1. Imagine 2. here there and everywhere 3. Let it be 4. I will ומכאן יש עוד המון שירים, כמו: 5. she's leaving home 6. across the universe 7. hey jude 8. strawberry fields forever 9. Sexy sadie ויש המון פשוט (משום מה)
הסדר מקרי בהחלט across the universe here ,there and everywhere let it be ואוקי,אני חורגת מהכללים,אבל אני אוהבת שיר שלא הרבה מכירים blackbird פשוט כי אני אוהבת את המילים והמשמעות שלו
הקשת עליי מאוד....אין ספק ש- Yesterday ו-let it be הם הכי טובים אבל גם הכי נדושים. השירים שעושים לי את זה הכי הם: 1) Across the universe 2) I'm only sleeping 3) In my life ואגב מקרטני: Imagine לא של הביטלס...אני מניח שאתה יודע אבל בכל זאת אחרת הייתי שוקל גם להכליל את I got my mind set on you של ג'ורג'י
בביקורת שלי על Imagine כתבתי שהוא של ג'ון לנון, אז זה לא קצת ברור שאני יודע ש-Imagine הוא לא של הביטלס? חוץ מזה, היא לא שאלה מהם השירים הכי יפים של הביטלס (למרות שעקרונית ג'ון הוא ביטל לשעבר, אבל...), אלא מהם השירים הכי יפים.
נכתב ע"י בחור בשם רודי קלארק, ובוצע לראשונה ע"י ג'יימס ריי באלבום שיצא ב 1962. ג'ורג' כנראה קנה את האלבום בביקורו בארה"ב עם אחיו ב 1963. יש שמועה שאומרת שהוא רצה שהביטלס יקליטו אותו לאלבום הבא שלהם והם לא - אני לא יודע אם היא נכונה.