שלוש אמהות ואחות

מיכל@בר

New member
שלוש אמהות ואחות

איך כל אחת בכאבה, איך אחת מקשיבה לשניה, איך מתנפצים מיתוסים קדומים על יכולות והפרדות. דברי מכוונים ל tear ששקועה שם עמוק, שהטייס האוטומטי שלה בפעולה, שמכירה כל נקודה בתקרה, שהשינה רחוקה ממנה והלאה. עצוב לקרוא את הדברים שלך, יקרה, שנאמרים כמעט בקודים. מכוונים ל sad שהיתה אחות ל.. ופתאום יודעת להקשיב גם לאמא ל... מה שהיה קודם ניגוד אינטרסים ברור, כל אחד מושך לכאב שלו. ולוקח לאחר. ה"לוקח לאחר" עורר מחשבות בלי סוף. כמו מלחמת כוחות, מי יותר כואב. ובלתי אפשרי היה בעיניך שיהיה אחרת. זה הופך ל"מוזר" שאפשר פתאום "להתערבב"... אני יודעת (כשאבי התאבד) שלכאב על מי שמתאבד יש ערך מוסף, של רגשות מעורבים... אומרת ויודעת מה אומרת... sad יקרה, גם אני חושבת, שההכרה בכך שאפשר לחצות קווים, שאפשר לגעת, שאפשר לך להבין שזה לא ניגוד אינטרסים אלא "שותף", יכולה להקל במעט. חושבת שזה נפלא שאת יכולה לבטא כך את הדברים, את הקשיים. יש בזה לא מעט אומץ. אחת מהצד שלא בצד בכלל, הכוח לומר שהילדים היו כמו "עול" בעת גסיסת בן זוגך, ההתפרקות הנוראית אחרי מותו של הבן הצעיר..... ובכלל אני בהלם... הרבה אופטימיות בין השורות ועליהן, תובנות כאלה ואחרות, ומה אגיד לך שאינך יודעת בעצמך?... בעיני את אדם אמיץ בעל עוצמות נדירות. רחלי שופעת האופטימיות והאומץ - את מדהימה בעיני. וכך זה נראה כמו סיכום, אבל החלטתי לכתוב באותה הודעה לכולן במקום לכל אחת בנפרד. לעומת זאת, שולחת לכל אחת מכן
בנפרד.

sad

New member
מיכל מיכל מיכל

כרגע כתבתי לאחת מהצד שבאמצע של שאמצע, שכרגע קראתי את דבריה ואני עדיין מבולבלת וחנוקה מהדברים טוב, אז כרגע קראתי את דברייך, אני מופתעת ואיבדתי לחלוטין את מילותי אוף אוף אוף כשקשה לי אני מייד בורחת לציניות וכרגע חושבת שאנחנו מתאימות לסרט בערוץ ויוה ואם זה לא היה עצוב הייתי מתפוצצת מצחוק ובוכה בו"ז אני עוד אחזור מאורגנת יותר ליאת

רחלי27

New member
תודה!

וחיוך כי לא תמיד בחיים אני ככה....... אבל מנסה. בי..

מיכל@בר

New member
רחלי רחלי...

ואת חושבת שאני לא יודעת שלפעמים זה שונה?? חמודה את, בטח שיודעת, אבל בכל זאת מריעה לאופטימיות הזו שלך (גם אם היא לפעמים...)

מה תגידי לי?

מה שאת אומרת כל הזמן.... ועם כל האמפטיה וההבנה ועם המשפטים האלה שגורמים בסוף להאיר עוד פנה למצוא עוד תובנה. ועוד קורטוב של נחמה ו..שזה יעבור גם הפעם. וכשנתחלף לפעמים... הרי גם את... אז תהיה לי כתף יותר יציבה ונשמה יותר רגועה. וגם אני אגיד לך את מה שאת כבר .. את הרי יודעת שעם כל האופטימיות וכל התובנות הנפילות באות.. הקרציות האלה...

tear

New member
והקודים האלו זה החיים שלי מזה שנה

מיקי יקרה כל כך רוצה לקבל בחזרה את החיים שלי,כשהייתי תמיד שמחה ומאושרת, מכל דבר הכי קטן ופשוט שקורה, תמיד מחוייכת ונעימה ונחמדה, אבל אני כבר לא אני זה רק הגוף הזה שנושא עימו את הנשמה הפצועה והכואבת, שמתפקד כמו שאמרתי כ"טייס אוטומטי".

מיכל@בר

New member
tear יקרה... הלב מתכווץ למקרא

הדברים האלה.... כל כך מבינה כשאת אומרת שהיית רוצה את החיים שלך בחזרה, כמה דברים יש במשפט אחד שאת אומרת.. רוצה לעודד אותך ולומר לך: יקירתי, יודעת שכואב, שפצוע, שיש גוף עייף ויש נשמה פצועה, אבל...... והאבל הזה הוא כשמתחיל לצמוח איזה גלדון קטן, כמו פלסטר כזה דקיק ששמים על פצע מדמם. וגם מהמקום ה"מעודד" הזה, לצערי, יש עדיין נפילות לא פשוטות, לא קלות, אבל יוצאים מהן איכשהו. tear, שולחת אליך המון חיבוקים.

למעלה