שלוש בסירה אחת אחת מיותרת

יועץ

New member
שלוש בסירה אחת אחת מיותרת

שתים רוצות ואוחזות בו אחת רוצה בו והמתינה לו רבות השניה מוכנה להמתין ככל שיקח הזמן ומוכנה ורוצה בו אפילו מבלי לראות אז נשאלת השאלה הפשוטה את אחת לא יכולה לחכות יותר ורוצה בהרבה יותר מה עליה לעשות? נורא פשוט לזוז הצידה להמשיך בחייה לחפש אחר אותו אחד שכן ירצה לראות אותה וכן רוצה בחיים נורמלים אז לסיכום דו``ח רפואי ובגדר המלצה יש אחת שרוצה ככה כמות שהוא וזה אידאלי עבור אחד ועבור אחת לא אז לשנים זה מתאים לאחת לא משוואה פשוטה להפליא מי שלא מתאים לו שיארוז חפצים ישא הפסדים והלאה חשבון נורא פשוט שכל ילד יכול לבצע בקלות אז למה מבוגרים לא? ואני צופה תמים מהצד שמעתי מזה שמעתי מזה יודע הכל רואה הכל ואומר די לשגע את הראש בתאוריות חשבון פשוט זה מה זה פשוט אחת צריכה להסיק מסקנות כואבות ולקום וללכת לחפש מה שהיא צריכה והאחרים זה תפור עליהם הקטע ומתאים בשלב זה

tairon

New member
ועל זה נאמר...

אתה רואה הכל שומע הכל וזה עושה אותך יועץ? אגב יועץ מקבל 350 ש``ח ל45 דק` ואגב יועץ לא מחפש לו לייעץ ככה באקראי!! ועוד דבר מה עושה אותך מומחה אז שמעת וראית הרבה אנשים רואים ושומעים וממשיכים הלאה כי כל עוד לא פנו אליהם ליעוץ הם לא מתנדבים בכזה טוב לב ויועץ תיהיה מי שתיהיה קודם כל על יעוץ כזה בפורום עוד לא שמעתי אתה רוצה ליעץ תעשה את זה בדיסרטיות אולי תקבל כבוד בצורה כזו אני לא בטוח שאתה ראוי לכבוד כי נראה לי אתה מדבר ממקום ומניעים אחרים

naknik

New member
אגב דיסקרטיות

הממ .. מזכיר לי איזה מתמטיקה דיסקרטית ...:))

naknik

New member
משעשע ? כל המתמטיקה הזאת

כל המתמטיקה הזאת עוד תעלה לי לראש ... יותר מדי מתמטיקה ביום אחד ... אני חושב שהגעתי לנקודת רוויה ... די כבר אפסילון דיי .. :))

ללה ה

New member
משעשע פתאום.

גם אני ניבהלתי כשראיתי את כל המתימטיקה הזו. בכל זאת עברו הרבה שנים... ושלא לדבר כשהיה נדמה לי שזרוע בה קורטוב של פוליטיקה או מה שזה...(כי אני, מ לי ולפוליטיקה?) אבל אחרי קריאה של כל ה``סידרה``, מבלי להבין מתמטיקה ופוליטיקה, גיליתי שזה כולה מתימטיקה פשוטה, והפוליטיקה? פוליטיקה היא תמיד פוליטיקה... אז זה דווקא כן משעשע. באופן תמוה. פתאום זה משעשע.

naknik

New member
:)

עוד כמה שנים שאני אסתכל אחורה זה בטח יהיה ... אבל עכשיו זה לא כל כך ... יותר מדי מתמטיקה ביום אחד .. נראה כמה אפשר לאכול מזה ? (בטח הקיבולת תגדל עם הזמן ..) :)) נקניק

קרני

New member
פשוט גדול!!!!!! :)

טיירון, מילים כדורבנות!!! :)) אבל היי, רגע, רגע.... מותר לו להביע דיעה לא? הוא ``היועץ``, וכשמו כן הוא -לייעץ... לא תמיד צריכים להקשיב לו, ולא תמיד הוא צודק, אבל הוא מביע דיעה... לגיטימי לא? בכל זאת אהבתי את הביקורת שלך! :))

קרני

New member
קלפים פתוחים... :)

השאלה הנשאלת כאן, והיא החשובה בעייני, מכיוון שבידה כל האסים והגו`קרים... האם כל הקלפים פתוחים על השולחן לפני כ ו ל ם? אם הם אכן חשופים, לדעתי אנשים בוגרים כן יכולים להגיע לידי ההחלטות הנכונות (נכון, לאחר מאבקים פנימיים ואולי גם כמה חיצוניים, אבל בסופו של דבר יתעלו ויחליטו אם הקופה לקחה אותם, והם יארזו את הדברים והמסקנות הכואבות ויעזבו... או שאולי הם הולכים על כל הקופה...) מצב עדין מאוד העלית אדוני הרופא ... :)) זרקתי... ;-)) תורך... שיהיה לך יום נפלא ותודה ששיתפת אותנו בדילמה מלאת הסערות והגלים הזאת... מקווה שאף אחד לא יטבע ושמישהו ישלח גלגל הצלה... ;-)) @ @ J U

למעלה