שלוש גורות חמודות לאימוץ..

ronagg

New member
שלוש גורות חמודות לאימוץ..

לפני כחמישה שבועות הבאנו לביתינו אמא ושמונה גורים בני יומיים שנזרקו והיו אמורים להגיע ..לכלביה, היות ואני יודעת מה מצב הגורים בכלביות..ואחרי שבדקתי שהאמא לא גדולה מידי למחסן שלנו..אספתי את כולם אלי. טוב אז הגורים גדלו ..וכולם היו יפים מאוד ולא זה לא היה קל..כי האמא סבלה משילשולים חזקים..בהתחלה ואחרי טיפולים ..תילוע וקצת אנטיביוטיקה זה עבר..בכל מקרה הגורים כולם שרדו ..וכולם ינקו עד אתמול (בנוסף לקצת אוכל מוצק, רטוב) חמישה נמסרו אתמול ביום אימוץ ושלוש נקבות נשארו..( סילקו אותנו כדי לתת צאנס גם לגורים אחרים
,אחרת אני משוכנעת שכולם היו נמסרים..). ואני מעדיפה למסור אותן ..כי האמא לא רוצה להניק יותר, אפילו עכשיו כשנשארו שלושה ..עוד פחות מוכנה..משום מה.. ויש עוד הרבה גורים ..אחרים שאני יכולה לקחת איתי ליום אימוץ...שבוע הבא ...(לא מאפשרים להביא הרבה בבת אחת). הן ימסרו תמורת סכום העיקור (סכום זהה לSOS חיות). והסכום יכלול חיסון משושה ראשון גם... אז הנה הן .. פרנצ'י הכי גדולה ..אבל גם תהיה לא יותר מבינונית ..עד הברך..

ronagg

New member
וזו תימנע ..יותר קטנה מאחותה

אך דומה לה מאוד..בצבע .

ronagg

New member
וזו הקטנה ..ציקה ..

זה נראה שיש בה משהו פינצרי ..אבל לא כל כך..באופי היא לא שובבה מידי..

ronagg

New member
והאמא..מייסי

האמא גם מחפשת בית מתאים. כפי שאמרתי הם אצלינו כבר כחמישה שבועות. בהתחלה לא היתה בעיה כי היא היתה במחסן איתם רוב היום מלבד היציאות לטיולים .. אחרי כשלושה שבועות היא סרבה להשאר איתם ..אז עשתה במחסן רק את הלילות, לאחר שבוע נוסף..היא סרבה גם לישון שם ..והתחילה לדפוק חזק בדלת הפח ..(זה מול חלון השכנים..) לפיכך השבוע האחרון היא ישנה בחדר שלנו ורק הלכה כמה פעמים ביום כעשר דקות, להניק.. וגם את זה היא מסרבת לעשות..השבוע ..בכל זאת אני מובילה אותה להניק כי יש לה המון חלב.. יש לנו כשלושים חתולים, + כלב מבוגר..(בן 12) ושני חתולים בבית, הבעיה היא שהכלבה ממש לא אוהבת חתולים ותוקפת אותם..ולפיכך..היא סגורה כל היום בחדר השינה ..מלבד ליציאות ..לשירותים בטיולים (גם לא בחצר כי היא נובחת חזק מידי לשכנים הזקנים והמבוגרים שלנו..) וזה מאוד מקשה עלינו.. יש לה המון חלב..כי דישנתי אותה בהרבה מנוחה..ואוכל (ביצים קשות, עוף, ..ושימורים..ועוד) .. ואני מחפשת פיתרון בשבילה ..אולי כאם מינקת לגורים קטנים עזובים יונקים ..כי יש לה סבלנות כשהם קטנים .. ובכל מקרה אני אדאג..שתעבור עיקור לאחר מכן. אז אם מישהו יודע על צורך באם מינקת ..לגורים יונקים .. אז אפשר לעזור פה.. ולא היא תעבור עיקור בכל מקרה שבוע הבא ..(זה אפשרי? ..אם עדיין יש לה חלב? ..).. ואז אני אחפש בית מתאים לה , כי אין אפשרות שתשאר אצלינו. אז הנה היא , מייסי. כלבה בינונית ומטה..מחונכת לצרכים, ובהחלט אני יכולה להגיד שהיא חכמה.. ומבינה, מסתדרת עם כלבים אחרים..ושומרת .

סיביון

New member
את חושבת שהיא תוכל להניק גורי

חתולים? כי יש המון מהמסכנים האלה והם פשוט מתים ביסורים ברחובות.

ronagg

New member
לצערי אני חוששת שהחלב עומד להגמר

לה..ונשארו שלוש גורות, מחר מחזירים לנו עוד אחת
..ובינתיים הן יונקות, מה שיש ..אז אולי נוותר על האופציה הזו ,אני גם לא בטוחה שהיא תסכים להניק שוב..

למעלה