me like fire
New member
שלוש דברים:
1. בגלל שבני לא הזכיר את זה אני יזכיר את זה נכוותי ברגל בדרגה 2 וזה כואב ושורף ופעם גם היו לי כוויות בידיים שהקרבו לשלוש ואנוכי מוכשר
.. 2. קראתי את כול העמוד הזה וזה לקח הרבה זמן אז מגניב לויניקים שסיימתם. . . שיהיה בהצלחה בעתיד... בני (שכני היקר) אתה לא תהיה אותו בני בלי האפרו... 3. מתוך פרגון לשברולט, היום בעצם אמור להיות דווקא ממש כיף מסיבת קצף, משהו שלא היה הרבה זמן ושבוע קודם זה הוחלף במסיבת מים שהיה בהחלט מספק אבל לא כמו הדבר האמיתי... ושתיה ואבטיחים חינם ורק 20 שקל כניסה. אז לכול המתגייסים תחזרו לשברולט לעוד פעם ככה בשביל הסיום לפני הגיוס בשביל עוד איחוד אחרון וחביב במקום שהיה כול כך אהוב... (שלא תהיה כמו אבא שלי שעשו פגישת מחזור לא מזמן של היסודי והם לא התראו בערך 30 שנה... היה מצחיק לשמוע... ולא ישנתי כול הלילה אז לילה טוב לכולם הולך עכשיו לישון ואח"כ אבא מעיר אותי בשביל ללכת לאכול חומוס אצל אבו חסן, החומוס הכי שווה בעולם
. ושימו לב הקפדתי בערך ככה על הניקוד... ונוקי רעה תוציא אותי מהאיגנור... מבטיח לא משגע אותך יותר...
1. בגלל שבני לא הזכיר את זה אני יזכיר את זה נכוותי ברגל בדרגה 2 וזה כואב ושורף ופעם גם היו לי כוויות בידיים שהקרבו לשלוש ואנוכי מוכשר