שלוש וחצי שניות של תהילה.

• פותח הנושא leper
  • פורסם בתאריך

leper

New member
שלוש וחצי שניות של תהילה.

יש את הקטע הזה באוטובוסים, שאת\ה מתישב וכל פעם מחדש, כשאוטובוס עוצר להעלות נוסעים, כל האוטובוס מביט על החומר הגולמי העולה לאוטובוס. באותם הרגעים יש המון חוזרים בתשובה, יש תפילות פנימיות לדברים שאנשים שרוצים שיתרחשו: "אלוהים אדירים, מה זה הדבר הזה???, אני חייב\ת להראות כאילו מה שקורה בחוץ הרבה יותר מענין..... רק שלא ישב ליד, רק שלא ישב..." "ואאוווו, איזה מחשוף,איזה עיניים, איזה גוף!!!,היי היא הביטה עלי, רגע.. לאן את הולכת? אין שם שום דבר מענין, מה'כפת לך לשבת פה??" "אני ישן.... אני ישן.... וזה לא יפה להעיר אנשים ישנים... אני ישן... אם אני לא רואה אותם הם לא רואים אותי...." היי אני מכיר אותה, זו לא?... כן זו היא, שיט!!!" "למישהו יש דאורדורנט למזיע לידי?" "מה קשה בלצחצח שיניים?" "אני מקווה שאף אחד לא שמע..." יש גם את עיקרון מלכודת הזבובים: לעולם, אבל לעולם, אחרי שנכנסת לבפנים, לא תסתובב ותחזור לאחור, ואם משהו יושב לידך והאוטובוס מתרוקן, הוא ישאר לשבת למרות שיש ים של מקום, ואם הוא קם אתה אומר לעצמך: זה משהו שעשיתי? לחץ חברתי מתון. אז אני מבקש לעשות ניסוי בפורום הנ"ל, קחו שבוע ושברו את החוקים, שבו ליד אנשים יפים, תחליפו מקומות וספרו מה קרה.

moran25

New member
גדול...:) בדיוק כל המחשבות

שמתרוצצות במוחי כל פעם באוטובוס

Vdrums

New member
אני נוסע במוניות שירות...../images/Emo4.gif

אבל גם שם יש כאלה דברים, יש את המושבים לבד ויש ארבע ביחד בסוף. אנשים תמיד רוצים לשבת לבד אבל לא אוהבים להעביר לנהג כסף/כרטיסיה. ותמיד שיש מקום רק בסוף אז אתה מתפלל שלא יעלה נוסע קשיש/מסריח/שמן...

BloodySkunk

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

באמת גדול.. אני מוכנה להשתתף בניסוי!!

למעלה