שלוש מילים: "שירות הוט - יוק!"

שלוש מילים: "שירות הוט - יוק!"

הבעיה המרכזית של חברות שיש להן שליטה בנושא מסויים, שעד מהרה החברות העוסקות בנושא משוות תנאי אי-שירות, ובעצם הופכות למונופול, וכך הן מרגישות חופשי להתעלל בצרכנים, הלקוחות שהם בעצם נותני לחמם של החברות הללו.

אני מנוי בהוט מזה כעשרים שנה. אתמול (שבת) התקלקל הממיר ופניתי לשירות. אחרי בדיקות שונות קבע הבחור שאמנם הממיר התקלקל וזימן לי טכנאי ל-יום חמישי !!!!!
שאלתי אם הוא לא חושב שזו חוצפה להשאיר אנשים בלי טלויזיה שבוע, והוא כמובן טען שאלו ההוראות.
דברתי עם מי שהזדהה כאחראי והבהרתי לו שאני רואה בכך הפרת חוזה, כיוון שכאשר התחברתי, הבטיחו לי טכנאי תוך 2-4 שעות, שעות לא שבועות.
כמובן שלא עזר לי שום דבר.
ברור לי שהם צימצמו את מספר הטכנאים באופן דרסטי כדי לחסוך כסף, כשבכלל לא מענין אותם מצב השירות ללקוחות.

הבעיה שהם ויש הפכו בעצם למונופול, כיוון ששתי החברות מתנהגות אותו הדבר. לבת שלי יש יס והם רוצים לעבור להוט......
זה פשוט סיפור שלא נגמר.

אני הולך לחפש את החוזה הראשון מול הוט, ואם כתוב שם זמן הגעת הטכנאי, אתלונן לפני מי שצריך, אולי משהו יזוז. הרבה תקוה אני לא רואה כאן.
ומה שהמוזר ביותר בעיני, שבחברות רבות שעוסקות בשירות, כולם ללא יוצא מהכלל מזלזלים בלקוחות שהם האחרונים שיתחשבו בהם , שהם בעצם נותני לחמם של החברות. בלי הלקוחות החברות ייסגרו.
זה לא מענין את אף אחד.

יוליקה

Member
מנהל
היה לך?? אי אפשר להתנתק מפייסבוק!!

תנסה להיכנס להכניס הודעה...

אפשר למי שיודע

יש לי את ה-"רצפט".
אי אפשר להכניס הודעה, מחייבים אותך להירשם.
ניסיתי באתר של הוט לכתוב הודעה והם טוענים שזה לא מתקבל.
ניסיתי לכתוב בפורום של הוט, והם אומרים שאם מה שאני כותב יאושר, הוא יפורסם תוך 5 ימים.....
עושים צחוק מהאנשים.

יוליקה

Member
מנהל
תעביר לי במסר את כל הפרטים

כולל כתובת מדוייקת...ואת כל הסיפור...
אני אכניס את ההודעה לדף שלהם...

יוליקה

Member
מנהל
כל הכבוד!!!

צריך להתעקש ולא לקבל שום דבר ככזה ראה וקדש!!!

יוליקה

Member
מנהל
ואפרופו HOT - כל הערוצים פתוחים חינם

לרגל חג הפורים - פתחו את כל הערוצים...

יוליקה

Member
מנהל
לפני חודש עברתי בדיוק את אותו תהליך

הממיר שלנו סרב לעשות START OVER
למחרת הגיע טכנאי והחליף את הממיר!!

מלכה 5