שלוש מילים ..

danistar

New member
שלוש מילים ..

כל מה שאני רוצה כרגע זה פשוט להסתכל לך עמוק בתוך העיניים . בלי להתחמק , בלי להסיט מהמבטים , ישר פנימה לתוכם , להתחבר לחוט שמחבר אותם יחד וממשיך למוח שלך שנמצא מאחורי הצבע המדהים הזה שלהם , לנצל את ערוץ התקשורת הזה לנפש שלך כדי לשלוח לך מברק ישירות ללשכת הרגשות שבמוח שלך , מברק קצר , רק שלוש מילים על דף לבן .. אני אוהב אותך . שלוש מילים שמהוות את כל מה שאני מסוגל לחשוב עליו , עכשיו , כרגע , כאן . לא רוצה לחשוב על זמניות ולא על נצחיות, בכלל לא לקשר את זה לזמן , זה משהו שמעל להגדרה של המושג זמן , זה מימד אחר . אף אינשטיין או פרוייד או דאלי לא יוכל להגדיר את המימד הזה במדויק , הוא מעבר לכל הבנה של כל מדע או אומנות וזה מה שיפה בו , הוא חסר פירוש אחיד , הוא מסתורי , הוא מרגש , הוא כל כך אישי לכל אחד . תחשבי שאת נמצאת בתוך מערבולת , את נסחפת פנימה , את מתחילה להרגיש כאילו את הופכת לחלק ממנה , לרוח , לאוויר , לכוח שבסופה , לגשם , הברקים הרעמים את הופכת להיות הסופה ואז אולי תביני סוף סוף מה קורה לי בכל פעם שאני מביו בך , שאני פוגש את העיניים האלו שלך , כשאני שומע את קולך , מריח אותך בסביבה , אני הופך להיות דייג שנתקע עם סירת הדייג הקטנה שלו באמצע הסופה וצועק לעזרה , אני מנסה להציל את הסירה שנשברת אל הגלים אבל היא נסחפת , נסחפת לתוכך , את הסופה ... הדרך היחידה שלך להרגיע את הסופה הזו , להציל את הדייג שם שצועק לעזרה בחליפת הסערה הצהובה הזו שהוא לובש , עמוק בתוך הגשם והרוחות בגשר של אותה ספינת עץ רעועה , היא כל כך פשוטה שזה כואב . במשפט אחד את יכולה לחרוץ גורלות . המילים הנכונות יהוו מקל של קוסמים שבעזרתו תוכלי להרגיע את הגשם , להשתיק את הרוח , לפזר את העננים ולתת לשמש לפרוץ מבעדם , לאפשר לתכלת הזו של השמיים ולחמימות של קרני השמש לפרוץ פנימה לתוכנו בו זמנית ולהתיך את שנינו לגורם אחד שמרגיש , חי ונושם ביחד , שקיומו אחד הוא . אני יודע שאהבה היא לא דבר פשוט , ששלוש המילים הללו הם רק ההתחלה ובשביל להגיע לחוף המבטחים אי שם בקצה האוקיינוס הענק ששמו בניית מערבת יחסים צריך לעבור הרבה כרישים , סופות ומכשולים רבים אבל בשביל שנוכל לשוט ביחד ברחבי האוקיינוס לכיוון החוף הזה , הכל כך בטוח את צריכה להרגיע קודם כל הסופה הזו .

מקסים ונכון מאוד אבל מה מונע בעדך

לתאר לה כמו שאתה מתאר כלכך יפה במכתב הזה את אהבתך.

Y A E LY

New member
בשל עייפות יתר

אני לא מסוגלת לומר יותר מדי- אני מסוגלת להביא לך קטע שנראה לי שתזדהי איתו... אמרת לי... במקום בו השמש שוקעת, השדים מתרוצצים, ולא הבחנת בשד המתרוצץ בקרבי. אמרת לי... ברולטת החיים הכל יחסי, תמהתי האם גם אהבתך יחסית. אמרת לי... הדימיון והמציאות נפגשים באי הודאות. שתקתי. לא הבנתי את פשר דבריך. אמרת לי כל כך הרבה דברים הסברת,נימקת,תירצת הגיגים, פרשת לפני את פילוסופית החיים כולה על שולחן המטבח, אך הדבר אותו רציתי לשמוע מכל הוא אני אוהב אותך

danistar

New member
פליזזזז בנות אני ממש מתחנן ../images/Emo3.gif

לפי כל המחקרים האנטומיים האחרונים ואחרי בדיקות מקיפות בקופת חולים החליטו הרופאים שלי והמוהל פה אחד שאני זה הוא ולא היא ... אם רק היתה לי הזדמנות נוספת הייתי אומר לה .. אבל החמצתי שוב ושוב .. מה גם שהיא כנראה "תפוסה" .. דני

Queen Of Love

New member
מרגש!... ../images/Emo13.gif

דני, אין מילים!...פשוט מקסים. התרגשתי לקרוא דבר כזה טהור שבא מהלב. קצת עצוב שאותה בחורה "תפוסה". אני מציעה לך להשקיע את אותה אנרגיה בבחורה שתחזיר לך את אותה תחושת אהבה, ואולי זו לא ה-בחורה... מאחלת לך רק טוב! מכל ה-
Queen Of Love

ביותר משלוש מילים

הצלחת להעביר את אהבתך הגדולה לאותה גברת. והיא גדולה. חבל לי שאתה לא יכול לתת לה את המכתב הזה. יחד עם זאת, האם אתה בטוח שאין הזדמנות שניה? האם אתה בטוח שהיא "תפוסה"? ומהיכן לך שהיא לא מרגישה כלפיך משהו? אל תלך ממנה. הישאר בסביבה. ראה אם היא מגיבה אליך וכיצד ואל תאמר נואש. ועדיין, גם אם הדברים לא יסתדרו בינכם, האהבה הזו, שאתה מסוגל להביא מתוכך, תימצא בסוף את הים בו תוכלו לשחות שניכם, אתה ואהובתך (תהה אשר תהה) ללא ענן סערה באופק. חתולת הנפש

danistar

New member
חתולה ואורחת

תודה על ההזדהות והעצות . כתבתי כאן בעבר מכתב בעילום שם לאותה הבחורה. הלוואי וזה היה כל כך קל .. כשבחורה שולחת מסרים כפולים .. מצד אחד נותנת הרגשה שהיא מעוניינת ומצד שני לא מפסיקה לספר על החבר שלה ... אז אתה יוצא יותר מבולבל ממבולבל . אם אתן רוצות לקרוא את מה שכתבתי כאן חפשו את הניק haifaboy בין דפי הפורום הנפלא הזה. דני

Y A E LY

New member
זה לא נותן הרגשה טובה כשמודים

לאלו שענו לך אבל לא מודים למישהי מבם... לא משנה לא משנה, אני לא לוקחת ללב. גם זה מתו שלי- מסר כפול

danistar

New member
תודה לכולכן .. ../images/Emo24.gif

מה שנכון נכון.. אני לא מתבייש להודות בטעות.

את חיה בעננים,התייחסת אליו בתור ../images/Emo3.gif

בחורה ואת רוצה שהוא יודה לך!!!!!!!! "אני מסוגלת להביא לך קטע שנראה לי שתזדהי איתו..." תקראי מה הוא כתב לך.......

ה מוזה

New member
ובתוך ים הגאות והשפל , 3 מילים ..

שלוש מילים ..הן עוגן . סערת הרגשות שלך נכתבה בצורה מהממת , הצלחת להמיר רגש למילים ומילים הפכת לתמונה ..שיכולים לראות את הסערה המשתוללת בנפשך . אך כל ספן יודע שבעת סערה לא תמיד הדרך הבטוחה היא להוריד עוגן לפעמים ההצלה היחידה היא לתת לספינתך להסחף .. כי העוגן ייתכן יגרום לטביעת הספינה .. האוקיאנוס רחב ובו חופי מבטחים רבים .. לשחרר את העוגן היא לפעמים הדרך הטובה להגיע לחוף מבטחים ..

בחורה/בחור שמדברים במסר כפול../images/Emo31.gif

בחורה/בחור שמדברים במסר כפול לא שווים התייחסות . אני זוכרת שקראתי מכתב כזה,שוב אני אומרת לך בצורה הברורה ביותר (יה יצא לי כמו יצפאן) ,בחורה עם מסר כפול לא שווה את האהבה שלך. מכל ה

למעלה