שלוש שאלות של טירון. ברשותכם.

doody

New member
שלוש שאלות של טירון. ברשותכם. ../images/Emo53.gif

1. אני נמצא באי הפתיחה. הרבוע שבו מופיעים הכוכבים של ארבעת המשימות נעלם לי. איך אני מחזיר אותו חזרה 2. אני ביצעתי את ארבעת המשימות חיפוש, הופעה תנועה והתקשרות ועדיין לא הצלחתי לצאת מהאי. מה עליי עוד לעשות 3. האם כשאני יוצא מהמשחק אני צריך לעשות שמירה או שהמשחק נשמר אוטומטית

היי ברוך הבא [=

1. באמת שאני לא יודעת מה זה הכוכבים האלה... זה משהו חדש שהם הוסיפו רק לאחרונה. 2. תלחץ על כפתור הmap ולך לאן שבא לך. או על כפתור הsearch ותחפש מה שבא לך. יש שם הכל. 3. המשחק נשמר אוטומטית. אין אפשרות שמירה בכלל. :) בהצלחה

אושRתי

New member
מדריך לאי-אני אשמח אם משהוא ינדב מדריך..

כיוון וזו שאלה חוזרת, מומלץ שיהיה מדריך מסודר לגבי האי אז אם משהוא מוכן לעזור אני אודה! בהצלחה וברוך הבא לפורום.

אושRתי

New member
רק מי שנרשם עכשיו יכול לדעת

כיוון ושאנחנו נרשמנו לא היה את זה

לא דיברתי על הכוכבים האלה......./images/Emo41.gif../images/Emo3.gif

מסתבר שאנשים חדשים שנכנסים לסקנד לייף מגיעים לאי ושם הם צריכים לבצע משימות. על כל משימה הם מקבלים כוכב [לפי מה שהבנתי. ולא הבנתי.
]

sha na na revol

New member
דווקא כן,

יש לי חשד מעורפל שהיא הכוונה לשלב השאלה האמריקאית שגם אנשי פעמיים עברתי אותו ולא הבנתי מה רוצים ממני, הכוכב במקרה זה אכן מייצג את הסמל מהמפה.... אלה ארבעה כפתורים לחיצים, היא צריכה מה הסמל שמייצג אותה על המפה, כלומר, למצוא את הכפתור שיש עליו עיגול צהוב. אבל אם גם לא לזה היא התכוונה, תבינו למה לא רציתי לבלבל אותה...

למעלה