שלוש שאלות

מסכימה עם כל מילה של אפיהיל מה גם שאפילו עם אבקת הכביסה הכי

טובה, הצבע הלבן מתעמעם לאחר כמה כביסות.

תודה אפיהיל. אצלי זה לא העניין של התערבבות הצבעים כי נוהגת

תמיד להפריד בין לבן לבין צבעוני, אלא שהבגדים הלבנים מאפירים מעט עם הזמן, גם אם זו רק האפרה חלשה מאד.
מאבדים את הבוהק הלבן ואת צחות השלג שלהם.

shira1960

Active member
שלוש שאלות

1. כריות שינה - איפה כדאי לקנות, כמה אמור לעלות? כולם אומרים "פריד, פריד, פריד" אבל פריד יקרנים בטירוף ואני יודעת שיש רמות שונות. בפעם האחרונה שקניתי פריד לא הייתי מרוצה בכלל. לא חייב להיות פוך, אבל שיהיה נוח (רמת קושי בינונית).

2. חולצות מכופתרות לגברים, מידות גדולות. מדובר על מישהו בערך 1.78 עם עודף משקל (לא מוגזם, אבל עודף משקל), ולא מצליח למצוא חולצות מתאימות. קנינו אחת בקסטרו, והיא בסדר בגודל אבל האיכות לא משהו... לא חייב להיות מי יודע מה, אבל שלא ייראה כאילו שהוא ישן איתה שלושה ימים... עדיף איזה שהוא תערובת של כותנה ופוליאסטר, צבעים שמרניים (לבן, כחול בהיר, וכו').

3. האם יש לכם ניסיון אישי או ממישהו שאתם מכירים עם אחת החברות שעובדות מול ביטוח לאומי למימוש זכויות רפואיות? רק אם יש לכם היכרות אישית - לחיוב או שלילה - את הפרסומות ברדיו וברשת אני מכירה, רוצה לוודא שהם אכן בסדר. אפשר לפנות אלי גם במסר אישי כאן.

תודה!

אני בעניין כריות

תמיד קונה בסופר. דווקא ובכוונה לא פריד אלא סינתטיות שעולות כ- 40-50 ש"ח ולעתים קרובות הן במבצע ועולות רק 20-30 ש"ח.
עדיפות לסוג שנמכר בשקית דחוסה שבה הן נראות קצת כמו פיתה אבל תופחות יפה עם פתיחת השקית, והן טובות גם אם כבר נכנס קצת
אוויר ושקית והן לא לגמרי פיתות.
אלה כריות מאד נוחות בדרך כלל ולא כואב לי הלב להזביל אותן כעבור כמה שנים כי הן סופגות זיעה ומתחילות להיות לא נעימות,
מה שכואב לעשות כשקונים פוך אמיתי.

לי יש ניסיון אישי מול ביטוח לאומי, בלי שום חברה שלוקחת הרבה כסף. טרטרו אותי לא מעט אבל פתרתי את הבעיות בעצמי
בצורה מאד טובה ולא הייתי משלמת כסף לחברה כלשהי, אלא אם הייתי רוצה כספים שלא בטוח שמגיעים לי.
אשמח לספר לך על כך באופן אישי.

וחולצות לבנות לגברים באיכות סבירה ובזול, כדאי לקנות באזורים חרדיים.
אם את רוצה בירושלים, אשאל את השכנה שלי.

shira1960

Active member
אורני - בעצם אם את יכולה לשאול את שכנתך -

אשמח לשמות של חנויות לחולצות גברים מידות גדולות. לא ברמה של "באזר שטראוס", ומצד שני לא ברמה של אמפוריום שנראה כמו מחסן עודפים אבל לא מתביישים (לנסות) למכור חולצות מכופתרות ב650 ש"ח ועוד להסתכל עלי במבט מזלזל כשאני חושבת שהם קצת הגזימו...

חסר לי עכשיו האייקון מווינט, זה עם השערות הסומרות. חוצפנים.

תיכף שולחת לה שאלה אבל אולי היא תשיב רק אחר הצהריים.

אגב, תמיד העדפתי לקנות משהו לא יקר מאד כי חולצות לבנות תמיד

תופסות איזה כתם שלא יורד בכביסה והלך עליהן. זה גם משהו שבכלל נחמד לקנות כל פעם חדש לכבוד חג כזה או אחר
אז עדיף לא במחירי שחיטה.

shira1960

Active member
כן, גם אני עשיתי כך כשהוא היה קטן ושפך קטשופ על כל דבר -

אבל היום הוא מחפש חולצות באיכות טובה, ולא אכפת לו לשלם קצת יותר אם האיכות טובה (שוב, כאמור - לא באזר שטראוס וגם לא אמפוריום אלא מקום טוב באמצע - יכול להיות סביב ה150-200 ש"ח)

shira1960

Active member
תודה לשתיכן - לפחות בעניין הכריות אני יכולה להתקדם... גם לי

היה נראה שעדיף סופר/חנות שכונתית ולא פריד. פשוט קיבלתי חום מהמחירים.

חולצות - איך לא חשבתי על ללכת לאזור גאולה <אייקון של DUH>... אני לא אוהבת להסתובב שם, אבל כנראה ששם באמת אפשר למצוא.

ולא רק בגאולה. בזמנו קניתי כמה פעמים לבנים שלי ליד

התחנה המרכזית בירושלים. באחת החנויות שעל המדרכה ממנה יורדים מהתחנה המרכזית לאורך רציפי תחנות האוטובוס לכיוון מערב.
ולא רק בגאולה אלא אם את נוסעת בקו 22, יש הרבה חנויות זולות לבגדי גברים ברחוב יחזקאל.

amysh

New member
שירה

חולצות טובות אפשר למצוא בפולגת או רוברטו
ולגבי מיצוי זכויות בביטוח לאומי- אלא אם מדובר במקרה מורכב מאוד הייתי מנסה לבד, אם התביעה תדחה אפשר אז לקבל יעוץ ממשרד עו"ד (ויש לי המלצה בשבילך על משר דעו"ד טוב בירושלים שמתעסק בביטוח לאומי)

שירה בדיזנגוף סנטר בקומה 3

לא רחוק ממטושקה - ישנה חנות למידות גדולות לגברים .
גם ביפו תל אביב באיזור של בית רומנו יש כמה חנויות למידות גדולות לגברים ונשים
שווה לעשות סיבוב ולבדוק

אופנת גברים מנטור ברחוב מלכי ישראל 7 בגאולה, פתוחה היום רק

עד השעה 19:00 ותחזור לעבודה לאחר ט' אב.
שמו של בעל המקום הוא מאיר ומספר הטלפון הוא 0505760007

22BB

New member
אל תרגמו אותי -דעתי שונה

חולצות טובות אפשר למצוא במקומות שאמרו לך, אבל חולצות איכותיות, בסביבות ה 300 ש"ח הן מבד טוב יותר, עם גיזרה טובה יותר.
חולצות של מרקס אנד ספנסר ייראו טוב גם אחרי 10 ו 20 שנים !
צריך למדוד ולראות מה אוהבים.
כריות זה עניין ג"כ של מה שאוהבים.
יש שאוהבים קצת קשות, ולהם מתאימות הכריות הסינטטיות, אבל מי שאוהב כריות רכות לא יוותר על פוך.
כריות פוך מחזיקות כל החיים, אפשר לתת לניקוי יבש.
לנו יש כריות שההורים הביאו מפולניה לפני יותר מ 60 שנה !
כריות מסוגים שונים יש גם בפוקס וגם באיקאה.

22BB

New member
אופנת החולצות הלבנות לגברים משתנה משנה לשנה ?

אני קניינית די רצינית.
אין שבוע שאני לא קונה לפחות בגד אחד חדש. ולא מהשוק.
אין עונה שאני לא קונה לפחות 5 זוגות נעליים חדשות.
ובכ"ז יש פריטים מאד טובים ומאד קלאסיים שאני שומרת ושמחה להשתמש גם אחרי כמה שנים.
בגדי ילדים דווקא כדאי לדעתי לקנות בסוף עונה כי שם אופנה פחות חשובה, בוודאי אצל הקטנים.
כמו בכל דבר, קונים לפי הצורך ולפי היכולת ולפי הטעם.

חנהפ

Active member
דווקא כשמדובר בחולצות לבנות

שצבען משתנה מלבן לצהבהב/אפרפר. אצלי זו סיבה מספיק טובה להפסיק להשתמש בהן

בגאולה יש בעיקר חולצות לבנות, בעלי קונה

חולצות מצוינות בפאביו - על רחוב מלכי ישראל .או בחנות לבגדי גברים על ככר השבת, כשבעלי יבוא אשאל אותו את השם המדויק.החולצות הן בערך 100 ל120 שקל .
החולצות הן אמנם לבנות אבל יש להם משהו כמו 6 דגמים שהצווארון והסוף של השרוול הוא צבעוני.
בעלי אוהב רק 100 אחוז כותנה אבל יש להם גם תערובות וגם חולצות שהם קלי גיהוץ.

למעלה