שלוש שאלות:

riktal

New member
שלוש שאלות: ../images/Emo140.gif

איך עבר השבוע? מה מתכננים לסוף השבוע הקרוב (למרות הגשם)? מה מתוכנן לשבוע הבא? אני אתחיל. אז ככה: השבוע עדיין הייתי בשביתה, אבל כנראה שמחר חוזרים לעבודה רגילה. לא אגיד שאני לא מתה כבר לחזור, כי התגעגעתי, אבל היה לי מאוד נחמד בבית (בעיקר מול המחשב). לסוף השבוע מתוכנן בעיקר טלויזיה, דיוידי והרבה מחשב. בגלל הגשם כנראה שהשבוע אני לא אצא, אבל אי אפשר לדעת. הכל משתנה אצלי מהרגע להרגע. לשבוע הבא מתוכננת בעיקר הרבה עבודה וגם ניסיון נואש להשיג כרטיסים לקומיקון של 2010 כדי שאוכל לנסוע לשם בקיץ.

enigma14

New member
השבוע שלי:

השבוע היה לא משהו דיי משעמם גם בבית ספר וגם בכללי אבל לפחות היה גשם....והיה אפשר להתפנק בתוך הפוך עם פיג'מה חמה...כיף אמיתי!ושבוע הבא חופש רק חבל שהמורות הפילו עלינו שיעורים ומקווה שהחופש יילך טוב משנה שעברה (שישר איך שסיימנו את החופש קיבלנו עוד חופש כפוי מעצבן ומשעמם בגלל המלחמה..)

riktal

New member
זה הכיף בבית ספר

החופשים בכל חג אפשרי! הלוואי עלי. למרות שיש לכם הרבה שיעורים (כי המורים צריכים כאילו להעניש אותכם בזה שאתם בחופש) כשמתבגרים ומתחילים את החיים האמיתיים זה נעלם לגמרי! ממש מבאס
. הייתי לוקחת חופש בחנוכה (זה היה התכנון), אבל בגלל שהייתי עכשיו חודש בבית ובשבוע שאחרי חנוכה אני יורדת לאילת, אז אני לא אקח חופש בחג הזה, אבל לא נורא.

למעלה