שלוש שנים אני לא בארץ ורק היום

שלוש שנים אני לא בארץ ורק היום

גיליתי את הפורום הזה. מה שדי מצחיק/מעציב הוא שבעוד חודש אני חוזרת לארץ סופית. נו, מילא. תמיד היתה לי הצתה מאוחרת. תיהנו לכם אי שם בניכר

אז אולי...

במקום לבכות על חלב שנשפך, תספרי לנו מי את, בת כמה, מאיפה ומה הצבע האהוב עליך? (מודה, לא מציצה כל כך בעולמות של אנשים...) כדי לחמם את האוירה, אני אתחיל. אני הילה, גרה בלוס אנג'לס ואוהבת כתום (ולא, שוב אני אענה, אין קשר להתנתקות. אני מנותקת מהחדשות בארץ כבר כל כך הרבה שנים...).

doronf65

New member
מנהל
למה צבעים??

אני פה שקוף, מציץ מפעם לפעם, אבל לא מתאים לפה בהגדרה... גם זקן, גם לא סינגל...
פשוט... יש לי חברים ולפעמים משועמם, כי החצי השני שלי בצד השני של העולם...

אה... כמה דברים

דבר ראשון - לא שאלתי מה הצבע שלך
, אלא מה הצבע האהוב עליך (למרות מחאתי, אני עדיין לא כתומה). ודבר שני - לסינגלים אין גיל. סינגל זה מצב צבירה.....

ביג דדי

New member
אני אמשיך ../images/Emo3.gif

שמי לירון, ואני גר במיאמי, הצבע הכי אהוב עליי - אדום. (וכן, אני גם אוהד הפועל י-ם כדורסל) גם אני חי כאן שנתיים וחצי וגיליתי את הפורום לפניי שבוע

ועכשיו אני ../images/Emo11.gif

שמי אייל, עברתי לארה"ב לפני 3 שנים,בשנה האחרונה עברתי להתגורר בסן פרנסיסקו, הצבע האהוב עלי הוא כחול, משום מה השרשור הזה נותן לי הרגשה של קבוצת תמיכה, אבל זהו רעיון מבורך אז אני לוקח בו חלק
, B.I.S.S

לינדסי

New member
ואני../images/Emo9.gif

שמי נגה, ואני בדרך לבוסטון, לשנתיים לפחות. כרגע אני עדיין בת"א, נהנית מהים והשמש:).

רעיון מגניב...

אז אני עינב, גרה בניו-יורק כבר שנתיים,הצבע שלי הוא לבן (כי אני מתה על יום כיפור
), וגם אני גיליתי את הפורום הזה ממש לאחרונה. אז ברוכה הבאה

italiana22

New member
ואני...

שמי סיון ואני בת 22 מניו יורק, אוהבת את כל הצבעים!!! וחברה בפורום המקסים הזה כחודש..

Chinita

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא../images/Emo13.gif

פעם הבאה שתעברי לחו"ל אנחנו נהיה שם בשבילך
שמי כנרת, אני גרה ליד סנט לואיס מיזורי, כבר מעל לשנתיים (נראה כאילו אני פה 20 שנה...) והצבע האהוב עלי? אהם.... אדום!

דוט ביז

New member
ואני...

אני אלה, גרה בדאונטאון מנהטן (שנתיים במיקום הנוכחי, כמעט 11 שנה בארצות הברית מתוכן 7 במנהטן) עובדת בחברת ייעוץ טכנולוגי, נפרדתי מחבר של הרבה שנים לפני שנתיים ועברתי לדאונטאון מהאפר ווסט, אמא מאוכזבת שהילדה הסוררת לא תתחתן עם הרופא בסוף, ונדהמת כל פעם מחדש לשמוע כמה חברים גייז יש לי. אה כן, ואני סינגלית.

Benkok

New member
טוב אז גם אני...

אני בן, חי בבנגקוק כבר כמעט שלוש שנים וחצי...לא סינגל אבל נאים השכנים בעיני אז ישבתי... צבע אהוב - משבצות...

1moosh

New member
ואני ואני חזרתי

שמי מוש אני בן31 גר בניו יורק לחוזר לארץ ( סופית באוםן זמני) בעוד חודש הצבע האהוב עלי הוא חתול

1moosh

New member
את חושבת שאת מבולבלת

אבל אני זה שחוזר באופן קבוע זמני לארץ , תתארי לך איך אני מבולבל...

רגע, רגע, רגע...

לא אתה הבטחת לנו ארוחת גורמה? טוב, אז אני מבינה שאתה מגיע לחוף המערבי, לפני שאתה מגיע לארץ. דרך מעניינת לטיול בחרת לך

1moosh

New member
ואני חשבתי על פיקניק בסנטראל פארק

לפני שאני חוזר.... ולשם כך יש את JET BLUE
ואם אני מגיע לחוף המערבי אנה אלך???

למעלה