שלחו אותי לכאן שירי סופר-גיבורים-סופרהירוס בבקשה .
ק קולאז New member 20/6/02 #2 יש שיר של מאור כהן -"זה נכון" אני לא בטוחה אם נזכר בשיר סופרמן אבל הוא מדבר עליו (ובקליפ הם משחקים אותו) מקווה שעזרתי...
יש שיר של מאור כהן -"זה נכון" אני לא בטוחה אם נזכר בשיר סופרמן אבל הוא מדבר עליו (ובקליפ הם משחקים אותו) מקווה שעזרתי...
א א יידישע רסטהמאן New member 20/6/02 #3 שמע פחי .. בס"ד . "שמע פחי , תן לנו איזה שיר של גיבורים" (גברת שרה השכנה - משינה)
ה המממ New member 20/6/02 #4 השיר מהסרט ספיידרמן... hero של הסולן של ניקלבק... אינני זוכרת את שמו. מי שזוכר, שיגיד. יומטוב ושקט שיהיה לנו!
השיר מהסרט ספיידרמן... hero של הסולן של ניקלבק... אינני זוכרת את שמו. מי שזוכר, שיגיד. יומטוב ושקט שיהיה לנו!
ק קוציני New member 20/6/02 #5 אני מכיר את .. אחי גיבורי התהילה ויש ישר באנגלית i need a hero....he got to b strong ..
ה המממ New member 20/6/02 #8 היה לפני כמה שנים איזה שיר... עם סופרמן. או שללהקה קראו משהו עם סופרמן...? לא זוכרת. אופס, כנראה שלא עזרתי. המשך יומטוב ושקט שיהיה לנו!
היה לפני כמה שנים איזה שיר... עם סופרמן. או שללהקה קראו משהו עם סופרמן...? לא זוכרת. אופס, כנראה שלא עזרתי. המשך יומטוב ושקט שיהיה לנו!
ק קוציני New member 20/6/02 #10 ויש גם את .. השיר על בר כוכבא שהולך בערך כך: הוא היה גבור ,הוא קרא לי דרור כל העם אהב אותו הוא היה גיבור ..
ויש גם את .. השיר על בר כוכבא שהולך בערך כך: הוא היה גבור ,הוא קרא לי דרור כל העם אהב אותו הוא היה גיבור ..
N N@talie New member 20/6/02 #11 יכול להיות שזה השיר "קריפטונייט" של הלהקה 3doors down שזה שיר על סופרמן. if i go crazy would you still call me superman
יכול להיות שזה השיר "קריפטונייט" של הלהקה 3doors down שזה שיר על סופרמן. if i go crazy would you still call me superman
R rastotman New member 20/6/02 #12 או קיי, אני מתחילה לצבור כמות נאותה רק השיר הזה- פחי- לא ניראה לי שהוא קיים.. .
T t@li New member 21/6/02 #14 Superman - Bush Oh superman, where have you gone... אח, אני מתה על בוש...
O OPERATi0N_iVY New member 24/6/02 #16 הממ.. RAMONES - SPIDERMAN THE RDIMENTS - SUPER HERO CHICKEN SHIT