שלחו אותי לכאן....

ליתי0202

New member
שלחו אותי לכאן....

אף פעם לא הייתי בזוגיות... לפחות לא במשהו נורמלי.... אולי יש כאן מישהו שיכול לעזור לי,ללמוד????

ליתי0202

New member
תראו אולי אני אפרט קצת יותר על עצמי

אני בת 35. בגיל 19 הלטתי להתנתק מאנשים.. התחלתי להשמין והגעתי ל124 ק"ג. הייתי לבד מתוך בחירה... כי לא רציתי להפגע.... ואז הגיע יום הולדת 30 שלי והלכתי לסדנה למודועת אישית... שהכניסה לי קצת רגש והגיון לחיים. קרו הרבה דברים טובים מאז... הקמתי עסק עצמאי, עברתי לדירה משלי,הורדתי 60 ק"ג (שעכשיו מתחילים לעלות במהירות) וכן.. גם התחילו להכנס לחיים שלי אנשים בנים ובנות גם יחד.. בהתחה זה היה קיצוני.. כל דכפין יכנס. אבל לאט לאט למדתי קצת להתאזן... ולשחרר את הלא טובים לי. בעיקר נשים. אבל כשזה מגיע לגברים ישנה בעיה... מישהו שקצת מביע רגש כלפי, או נכנס איתי למיטה. מיד אני מרגישה,שאני רוצה אותו לכל החיים. וזה לא בסדר.. כי ישנם כאלו שהם בהחלט לא טובים לי. אבל אני לא יודעת להגיד להם לא! ואז אני מתנהגת לפי הרגש,ולא לפי השכל... עוד חולשה שלי. זה רק גברים שהם צעירים ממני! ומה שבאמת אני רוצה: זה מישהו שיהיה איתי,יגן עלי,יאהב אותי ובהחלט ידע מה הוא רוצה מעצמו.. האם הייתי ברורה???

ליתי 0202

את מציינת שאת מעונינת בזוגיות.מדברייך עולה שכשאת מציבה לעצמך אתגר ןמקבלת החלטה לבצע את עומדת ביעד בהצלחה מרובה.כדי להבין מה בדיוק קורה הפעם ולבנות זוגיות טובה ראשית את צריכה לחיות בשלום עם עצמך.ייתכן שכעת על מנת שלא תפסידי את ההשגים שכבר השגת ייתכן שתזדקקי לעזרה שמנית מעין"קביים"למשל בסיוע של שיטת האימון. בהצלחה רבה לך חג שמח דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

את כ"כ ברורה

ויודעת להגיד מה את רוצה וגם מה לא! זו כבר התחלה טובה. טוב תעשי אם תקראי את מה שכתבת לעיל כי שם כתובים די בבירור הכן והלא.

ליתי0202

New member
לקח לי הרבה זמן כדי לדעת מה אני

רוצה. אבל עדיין. אני צריכה כמו ש"דורית"אמרה את הקביים שיעזרו לי להגשים את השאיפות שלי... כי אין לי את הכלים להצליח!! מודה!

T a l c y

New member
על רצון ברור ועשיה

הנה, ליתי0202 - שוב ברור לך מה את רוצה וצריכה. אז אולי בתור צעד משמעותי בתקופה זו, תתחילי באימון או כל התקשרות אחרת אשר לדעתך תעזור לך להתמקד, להבין יותר ולהשיג את שאת רוצה. צעד זה, יהיה כבר צעד אחד לכיוון מה שחשוב לך. בהצלחה, טל

זוגיות

מעצם דברייךצ נובע שדווקא היית בזוגיות היית עם אנשים שהיית צריכה לומר להם לא ולא אמרת יחד עם זאת היית עם אנשים שאמרת להם כן וכן היית צריכה להגיד הגעת עם אנשים למקומות אינטימיים ולמיטה כך שעולה שהיית בהרבה סיטואציות של זוגיות רק שזה עדיין לא התחבר לכלל קשר ארוך ומהותי שיספק את רצונך הנמשמעות היא שהפרטים היו וקיימים בך רק שעדיין לא נווצרה אינטגרציה עם המיועד את מעידה על עצמך שיש לך יכולת התמקדות והגעה להשגים והגעת להישג עצום עם ההורדה במשקל ואפילו אם את טוענת שהעלית חזרה חלק הרי שעדיין זה קרה מכל אלה אני למד שיש בך הרבה יכולות והשגים שבאו לידי ביטוי בעוד שאת מציגה אותם דרך החלק שחסר ולא מה שהושג ממליץ לך להתמקד בראשונה במחשבות חיוביות והכרות והערכה עצמית למה שהשגת כחלק מקבלה עצמית והערכה עצמית חיובית מה שיעלה את ערכך בעיני עצמך והסביבה את מציגה שיש לך חולשות לצעירים אולם אלו בסהכ העדפות שיש לכל אחד מאיתנו העדפות שונות וזה לא אומר שאת חלשה ממליץ לך לעבוד על מקורות הכח שלך ולהיות מודעת להם וליכולת והמיומנות לנצלם בכל עת בהצלחה דרור

ליפט

New member
השמנה

כדיאטנית ומאמנת ע"פ הגישה של הרזייה ללא דיאטה, באופן טבעי מה שתפש אותי בתכתובת שלך זו ההשמנה שבחרת לציין. ברור לי וברור גם לך שההשמנה שכפית על עצמך נועדה ליצור חייץ בינך לבין העולם שמחוצה לך. בחרת במערכת יחסים קרובה עם המזון על פני מערכות יחסים קרובות עם בני אדם ויש לכך יתרונות רבים. עתה כשאת מאתגרת עצמך שוב עם סוגית מערכות יחסים בחייך, את מתחילה שוב לעלות. אינני יכולה לקבוע בוודאות בהתבסס על הכתוב בלבד, שזוהי הסיבה היחידה, אין ספק שגם לדיאטה שעשית, ולא משנה מה היא, תפקיד בעלייתך החוזרת במשקל. אבל מה שברור לי הוא שהדרך שלמדת להתמודד עם מערכות יחסים היא דרך האוכל וההשמנה שלך היא הסימפטום, הפעמון שמצלצל, המנורה שנדלקת כדי לשקף את עולמך הפנימי. אכילת יתר היא דרך להתמודד עם רגשותנו. אין ספק שיש מקום לאימון על תפישת מערכות יחסים בכלל וזוגיות בפרט. ברגע שתתמודדי עם הענין הזה, תראי שגם התמודדויות אחרות נעשות הרבה יותר קלות ופשוטות ואפילו נעלמות. מצחיק ומעציב אותי כאחד לחשוב שאנשים שמגיעים לעודפים גדולים, חושבים שדיאטה תפתור את בעיית ההשמנה שלהם. מה שקורה בפועל זה שאכילת היתר נועדה להזין רעב רגשי כלשהו והמחשבה שיצירת "רעב" מסוג אחר תפתור את הבעיה מעוררת אצלי, כאשת מקצוע, תחושות לא נוחות. שמת את המיקוד במקום הנכון ועלייך להבין ולהפנים אלו השלכות יש להמנעות שלך עד כה מהתמודדות זו. בלי להכיר אותך, אני מתרשמת מהיותך בחורה אינטלגנטית, פתוחה ובשלה במידה לא מבוטלת לתהליך. עשית דרך שבה קיבלת החלטות, יישמת, הצלחת. בסיס מצוין להתחיל איתו מסלול נוסף, אחר, שונה. המון הצלחה.

למעלה