שלחו אותי לקנות ...

o אורן o

New member
שלחו אותי לקנות ...

כסא בטיחות לרכב ... טוב שאין עוד כמה דגמים שבכלל אני אלך לאיבוד. המטרה: כסא קבוע ברכב ולוותר על הסלקל המעצבן הזה ... דרישות: בטיחותי (אלא מה) מגיל 0 עד כמה שיותר (אלא מה שוב
) כמו כל אבא טוב ... סימנתי את ההכי יקר שיש ... אוונפלו Symphony מה אומרים עליו? איפה קונים אותו? אורן

MrCheff

New member
2 דברים

הכי חשוב!!! לא מוותרים על סלקל!!! קונים סלקל עד לגיל שנה ואז מחליפים לכסא בטיחות. כסא בטיחות אנחנו קנינו של ריקארו שהוא הכי טוב שיש. עם תו תקן אירופי (גרמני). יש גם סלקל של ריקארו. המחיר בסביבות 1700-2000 ש"ח

o אורן o

New member
תודה...

את עניין הסלקל מיצינו .. סרבול לוגיסטי מיותר לדעתי. ריקארו יורד מהפרק בגלל שהוא רק מ9 ק"ג ולא מ3. אורן

MrCheff

New member
חשוב שתדע

מבחינה בטיחותית (אם חשוב לך) חשוב מאוד סלקל! התינוק חייב להיות בסלקל עד גיל שנה אז תסבול לוגיסטית.

o אורן o

New member
שוב תודה

אבל התינוק לא חייב להיות בסלקל אפילו לא שניה. התינוק חייב להיות בכסא בטיחות מתאים לגובה ומשקל. יש כסאות בטיחות שנותנים מנח של 170 מעלות - כבר יותר טוב מרב הסלקלים יש כסאות בטיחות מחומרים הרבה יותר מגנים ובטיחותיים מסלקלים אני מבין שאתה בגישת הסלקל... אבל לא כולם באותה דעה. שוב תודה אורן

ronnm

New member
לנו יש את evenflo deluxe

ממש מרוצים. הוא ממשקל 3 קילו ומעלה נוח לשימוש, יש לו הטיה אחורה, לא עד שכיבה אבל יש מספיק מסכים איתכם לגבי הסלקל אין בו צורך - ולפי מה שאני יודע הוא פחות בטיחותי מכיסא קבוע לרכב אם יש לכם רכב עם isofix אז המצב ממש טוב, זה חיבור מעולה ונוח לאוטו

POOH*

New member
מעולה - לנו יש ומרוצים.

התחלנו כשהקטנה הייתה הפוך לכיוון ועכשיו היא יושבת בו לכיוון. וגם לדעתי סלקל מיותר - 3 ילדים אף אחד לא היה בסלקל. POOH

POOH*

New member
בארה"ב..

האיש קנה בנסיעת עבודה. וכן - את הסימפוני. POOH

ronnm

New member
הערה קטנה - מי שלח אותך? למה שלחו אותך?

נשמע קצת כאילו אלה לא דברים שקשורים אליך

o אורן o

New member
אז ככה ...

מי שלח אותי? אני ... כי נמאס לי מהלוגיסטיקה המיותרת עם הסלקל
ובטח ובטח שאישתי תתחיל להסתובב איתו לבד עם האוטו ... הסיכוי שזה יגמר בסלקל זרוק על הכביש .. שואף ל100%

למעלה