שלחו איחולי החלמה ורפואה שלמה

misipipi

New member
הניצול הפוליטי לא מתאים

תורידו את הסממנים הפוליטיים

איציקB

New member
יאללה יאללה

איזה ניצול פוליטי?!?!?! ראיתם כמה אנשים רשמו ברכות! כל הכבוד!

misipipi

New member
אפשר לעשות דף ברכה מכובד

ללא סממנים פוליטים, כמו שם המפלגה וסמלים שונים.

גדריקו

New member
מכתב איחולי החלמה מלאה

אני שלחתי מכתב אך אני אינני בטוח שהוא נשלח. ואם כן אני רוצה לדעת לאן המיכתבים נשלחים?

שלח לי במסר את כתובת המייל -

אני אחזיר לך תשובה אם המכתב התקבל. מעבר לכך, המערכת הזאת נועדה לשרת רק דבר אחד - להראות אהבה ואכפתיות כלפי אדם שתרם רבות למדינה.. ראש הממשלה שלנו, ונלחם עכשיו בקרב הכי קשה שלו. למען ידעו כולם עד כמה אנו מעריכים אותו ומייחלים לרפואה שלמה, לא משנה מהי הדעה הפוליטית שלנו.

גדריקו

New member
תודה

לא כל כך הבני מה עלי לעשות אבל תודה על תגובתך. אה, ואם אני כן צריך לעשות משהו אז רק תגיד! תודה, גדי

אינ מנצלשת כדי לומר

שמשיכו להתפלל ולהאמין אני מרגישה שזה אכן תורם משהו כל האנרגיות החיוביות, האמונה גם במובן הזה צריך לעשות הכול ולהאמין תקראו תהילים

ראיתם מה הרופא של שרון אמר עכשיו

בערוץ 2 בחדשות? מחזק

הוא יצא מזה בעזרת השם !!!!!!

תתעודדו כולכם חברים , האיש היקר הזה ניצח בקרבות רבים , והוא ינצח גם בקרב החשוב ביותר שלו כעת !!!!! מחר אמורים רופאיו בהדסה להתכנס לישיבה ובה יחליטו על דרך הטיפול החל ממחר - דובר על כך שייעשו נסיונות התחלתיים להעירו מההרדמה ולראות כיצד גופו יגיב לאחר ההרדמה.

byzon

New member
שרון שיחזיק מעמד קדימה ששתתנדף

רק אתם גרמתם לשרון את זה במקום שינוח ויפרוש ולא יסכן את עצמו שידלתם אותו להיות בראשכם כדי לבנות מפלגה על הגב שלו מלך הקומבינות מ"מ ראש הממשלה אולמרט בדרך מוזרה הוא היחיד שלא מתאים יש ב על כס ראש הממשלה ממש בדיחה גרועה. יש לי ביקורת על הרופאים וחבריו למפלגה וגם על משפחתו שלא דאגו לו כמו שצריך בעזרת השם שיבריא אמן ואמן

למעלה