שלחו לי משהו מפחיד

shiny eyes

New member
שלחו לי משהו מפחיד

. שרשרת זו נכתבה על ידי אישה שגילה לא ידוע ומקור ההודעה הזו מונצואל , אם אינך מאמין אנא הקדש צומת לב למסופר בהמשך: גברת רוטמן קיבלה הודעה זו קראה אותה אך לא העבירה וכעבור 7 ימים מותה הגיע ואילו האדון ברגמן קיבל הודעה זו וקרא אותה והעביר אותה , אחרי 7 ימים זכה בלוטו ב39 מיליון דולר, העתיקו ושילחו ליותר מ29 אנשים

נימרודל

New member
פחחח

זה פועל רק אם רוצים להאמין בזה. אם אתה רוצה להאמין שאם לא תשלח את זה לשלושים אנשים אתה תמות אז זה מה שיקרה ואם תאמין שתזכה במלא כסף אם תשלח את זה אז טוב, מה הסיכויים שזה יקרה? יש הרבה יותר סיכויים שהבן אדם ימות אחרי 7 ימים מאשר שיזכה בלוטו. מצטערת אבל זה די אידיוטי. אתה באמת מאמין לבולשיט הזה? עצוב שאנשים משועממים כותבים מכתבי שרשרת כאלה כי אין להם מה עשות בחיים והם רוצים לשעשע את עצמם. מי הבנאדם שהתחיל את זה בכלל?

electricGirl

New member
גם אני קיבלתי מכתב כזה

ולא שלחתי כמובן בעיקר כי התעצלתי ואחרכך קרו לי מיליון דברים מעפנים במכה ( כמו לקבל ריתוק בצבא,ללכת למכונת סיגריות ולגלות שה10 שקל שהבאתי דווקא לא עובדים וכאלה....) וכל דבר אמרתי "נעל ראבאק זה בגלל המכתב!!" וצחקו עליי בעיקר כי לא ממש האמנתי בזה סתם הייתי בסרטים. הקיצר אבל אך אחד לא מת דברים הסתדרו ואחרי כמה זמן הבנתי שאין שום קשר בין מחט לתחת.

למעלה