שלחתי את המתנה לחג האהבה. מקווה שתגיעה שלמה, הגנתי עליה בחירוף נפש, אבל....
א אפרז New member 5/2/06 #1 שלחתי את המתנה לחג האהבה. מקווה שתגיעה שלמה, הגנתי עליה בחירוף נפש, אבל....
נ ניצנץ1 New member 5/2/06 #2 גם שלי נשלחה היום... ברשום כולי תקווה שפתק של " שביר" ישמור עליה מכל צרה.. גם עטפתי היטב, אבל בכל מקרה- דואר ישראל פירושו הפתעות רבות...
גם שלי נשלחה היום... ברשום כולי תקווה שפתק של " שביר" ישמור עליה מכל צרה.. גם עטפתי היטב, אבל בכל מקרה- דואר ישראל פירושו הפתעות רבות...
A ayeletba New member 5/2/06 #4 גם אני שלחתי את שלי היום ../images/Emo23.gif ברשום. וגם את הכרטיסים לATC.
א אוסף פרטי New member 8/2/06 #21 והיום קבלתי את המתנה שלי ../images/Emo99.gif תודה ל KSNIR על ההפתעה המקסימה...לא מגלה...
H hoch New member 7/2/06 #11 נעמה, יש אפשרות לשמור את השרשור הזה בהתחלה כדי שלא יפתח חדש ונוכל לדעת מי קיבל מה? תודה
א אופל כחול New member 7/2/06 #1 קיבלתי את שלי לפני כמה ימים והיא מקסימה ויפהפיה . . . ושלחתי את שלי לפני זמן מה וידוע לי שהגיעה בשלום לביתה החמים והנעים. . .
קיבלתי את שלי לפני כמה ימים והיא מקסימה ויפהפיה . . . ושלחתי את שלי לפני זמן מה וידוע לי שהגיעה בשלום לביתה החמים והנעים. . .