שלחתי הודעה והיא נעלמה, אז שוב:

Ronnie*

New member
שלחתי הודעה והיא נעלמה, אז שוב:

הנה שאלה נחמדה שגנבתי מפורום שכן ("להיות הורים", ואל תשאלו מה אני מחפשת שם
): איזו תכונה/יכולת/כישרון יש לבן הזוג שלכן שהייתן רוצות שיהיה לכן?

רחלילי

New member
יש לי יש לי

יכולת עמידה בפיתויים של אוכל ומתוקים. משמעת עצמית גבוהה. חשיבה רחבה. ונטיה לנצח את אשתו בכל המשחקים. אחריות. יכולת ספורטיבית. אומץ והעזה.

danonit

New member
הממ......

בן זוגי היקר הוא טיפוס אופטימי בעליל, לא היה מזיק לי לראות דברים בצורה קצת יותר אופטימית ולדאוג פחות...

danonit

New member
ערב טוב!../images/Emo29.gif

אחרי שבמשך היום לא יכולתי לשוטט בפורום בחופשיות אני כאן... בן זוגי היקר הוא טיפוס אופטימי בעליל, לא היה מזיק לי לראות דברים בצורה קצת יותר אופטימית ולדאוג פחות... אה.... וגם יש לו יכולת ריכוז מדהימה! הוא יכול להיות סופר מרוכז לאורך זמן, אני לעומתו תמיד עם קוצים בתחת, יש לי פרצי ריכוז קצרצרים (אם כי יעילים) אבל ביניהם הראש שלי בשוטטות מוחלטת.

אביבית1

New member
ידי זהב!!!

הלוואי והיו לי ידים כמו שלו שיודעות לתקן כל דבר, אבל כל דבר. לי יש ידיים שמאליות חבל על הזמן.

Ronnie*

New member
ותשובתי היא:

הלוואי שהיו לי כישורים חברתיים כמו של אורי - היכולת להתיידד עם כל אחד, החל באנשים הכי סנובים ואינטלקטואלים וכלה באנשים הכי פשוטים ועממיים. אני הרבה יותר ביישנית... וחוץ מזה, הייתי שמחה לקבל חלק מהביטחון העצמי ומהאסרטיביות שלו...

ניקול3

New member
וואו רוני, הוצאת לי את המילים ../images/Emo2.gif

מהמקלדת! ממש בול כמוך, מילה במילה
ארז הוא כזה מקסים וכולם כל כך אוהבים אותו ומתחברים אליו. אני (כמוך רוני) יותר סגורה, ולוקח לי יותר זמן להתיידד עם אנשים זרים. בנוסף ארז הוא בשלן מעולה, נדיב בצורה יוצאת דופן ובעל לב זהב
את כל אלו אני מנסה ללמוד ממנו ו"להידבק" באנרגיות הטובות שלו

וואוו אז גם לי ממש הוצאת את המילים

לירון כמו דג במים, איפה שלא תשימו אותו , יתחבר נורא בקלות עם כולם , אפילו עם חבר´ה שלי נראה כאילו הוא מסתדר יותר טוב ממני. לי קצת יותר קשה להיפתח לאנשים שאני לא מכירה , ולפתוח בשיחה .

shelycat

New member
...........

שני דברים שקשורים האחד לשני: הראשון הוא סבלנות: לו יש המון לי אין אפילו קמצוץ אני ידוע כבעלת פתיל קצרצר, אין לי סבלנות למה שלא מעניין אותי ולאנשים קצת יותר איטיים ממני ואני לרוב פשוט מסתובבת והולכת בכאלה מצבים . והדבר השני הוא היכולת להסביר ולהדריך אנשים בכל מיני נושאים, כיוון שאני מאבדת סבלנות מהר אני מוטרדת כשהאדם מולי לא תופס ישר מה שמנסים להסביר לו וזה יגרום לי לפתור את הנושא המוסבר בסוף ב"לא משנה" או הפנייה לספר או למישהו אחר שיסביר לו או משהו כזה שיסגור את הנושא מבחינתי למרות שאותו אדם לא בהכרח הבין. לעמית יש סבלנות ויכולת אין קץ להדריך ולהסביר דברים גם לאידיוטים והאטומים הגדולים ביותר בלי לאבד סבלנות או להתרגז על האימפוטנציה של בן שיחו והוא ימשיך ויסביר עד שאותו אדם/קבוצת אנשים תבין הכל בלי מיגבלת זמן בעוד אני אנפנף אותם בשלב מוקדם.

משמעת עצמית ללימודים

גיל יכול לשבת לקרוא מאמר של שלושים עמודים מההתחלה עד הסוף מבלי לקום פעם אחת... הוא יכול לשבת שעות ולהתרכז באיזושהי עבודה. אני תמיד חייבת לקום, להסתובב, ללכת לשאוף אויר... כשלמדתי היו הרצאות שלא הייתי מצליחה לשרוד עד הסוף והייתי יוצאת להתאוורר באמצע... במקרים נדירים (הקשורים בד"כ בעניין בחומר), אני מצליחה להיות דומה לגיל. חוץ מזה, הייתי שמחה לקבל את הכישרון שלו לאכול דברים סופר משמינים ולהישאר רזה

כח רצון!

אני עטה על שוקולד חצי שעה אחרי תחילת הדיאטה.... אבל לעמית יש רצון ברזל- אם הוא מחליט משהו, שום דבר לא עומד בדרכו!

אתי@

New member
מה לא? ../images/Emo13.gif

המון דברים שאתן ציינתן:
כישורים חברתיים - מסתדר עם כולם בכל מצב, תמיד מצליח למצוא את מקומו ותמיד אוהבים אותו.
יכולת למידה עצמית מדהימה, ובכלל יכולת למידה גבוהה מאוד.
יכולת מדהימה ללמד.
כשהוא רוצה משהו הוא משיג אותו
וזה אף פעם לא יבוא על חשבון אחרים או תוך כדי פגיעה בסביבה. הוא משיג הכל בטוב.

מיכלכהן

New member
הרבה מאוד דברים...

* רוגע פנימי, היכולת להתעצבן אבל תוך שנייה להירגע, כי יש הבנה שמה שמעצבן זה שטויות * היכולת לראות את הטוב באנשים.. * קצת אדישות לא מזיקה לפעמים יש עוד המון, זה המזל שלנו בנות.. לחיות עם מישהו שרוצים להיות כמוהו

נופר30

New member
הרבה דברים

אבל הדבר העיקרי זה השקט אין ויכוחים קולניים אין צעקות יש שקט נפשי כזה הכל אצלו יהיה טוב ויהיה בסדר ולא יעזור אם יהיה קשה ( מה שעוזר לי המון עם ההתפרצויות ההומונליות הבלתי מוסברות שלי ) והיכולת שלו לקבל שינויים שאין להם ברירה והם דרך העולם

כמה דברים../images/Emo99.gif

-כושר ביטוי מעולה בכתב ובע"פ. -ראיית חצי הכוס המלאה בכל דבר. -משמעת עצמית מדהימה ללימודים. -מצליח להתחבב על כולם. ובטח יש עוד...

rona25

New member
סבלנות

יש לו סבלנות כ"כ ענקית ומעוררת קינאה ואני לעומתו מכל פיפס מתעצבנת וקופץ לי הפיוז... עוד תכונות - יכולת טכנית לתקן כל מיני דברים בבית ולכוון מכשירים חשמליים (כמו טלוויזיה ווידאו), והתמצאות בכל נושא המכונית והטיפולים שצריך (אני יודעת רק להיכנס לאוטו ולנסוע ולא יותר מזה ואני תמיד מתה מפחד אני איתקע עם האוטו ולא אדע מה עושים במקרה כזה)

הילית*

New member
המון דברים

סבלנות להסביר בצורה פשוטה ומובנת הכושר להתחבב על כל אחד היכולת לשמור על קשרים טובים עם חברים גם כשאין כ"כ זמן היכולת לראות גם באדם שיש לו המון בעיות את הטוב ולתת לאותו אדם את התחושה שהוא נחוץ ושזקוקים לו יכולת ניהולית שיש הרבה מה ללמוד ממנה (ואני מנסה ללמוד כמה דברים) חוש הומור מפותח כשרון למוסיקה ויכולת להקשיב באמת למוסיקה ועוד ועוד.....

אמיקה

New member
ביצים מברזל ../images/Emo8.gif

וגם כוח בלתי יאמן להתמודד עם כל דבר ובפרט דברים שבלב.. הייתי רוצה גם את החן הביישני שלו ואת העיניים המהממות שלו (טוב - זה אני מאחלת לילדים שלנו, בעיקר לבנות
)

קוש1

New member
ככה:

אחד הדברים הבולטים ביותר בו היא שלוות הנפש שהוא מפגין כלפי הסביבה. לא משנה כמה הוא כועס או עצבני תמיד תראו אותו שלוו (אני כבר מזהה מתי השלווה הזו היא לא אמיתית..) לוקח את החיים בקלות

למעלה