שלחתי מסרים לגבי המפגש

שרון123

New member
שלחתי מסרים לגבי המפגש../images/Emo124.gif

ל: eaz1514;שרון123;ETTY12;דנדוש2009;חיה אש;דליה ח;avif6;יפית מן; אם מישהו/י לא קיבל/ה, אנא הודיעו לי, ואשלח שוב. אם פיספסתי מישהו בטעות, אנא הודיעו לי, ואשלח אם מישהו/י רוצה להצטרף אנא הודיעו לי ואשלח לכם את הפרטים נתראה

ETTY12

New member
רק בצהרים אדע אם אצטרף

צץ לי משהו מאוד חשוב שלא אוכל לדחותו,אולם רק בסביבות אחת בצהרים אדע אם אגיע ואעדכן.סורי

דליה ח

New member
אתי, תשתדלי.....

אחרי שדיברנו, אני סקרנית לראות אותך, תשתדלי להגיע. יש לנו הרבה על מה לדבר.

ETTY12

New member
סוף סוף אני יודעת שאגיע

אולם אאחר קצת בגלל הרכבת שמגיעה ב-16.45 להת. מתוקה,גם אני מתה לראות אותך.

ETTY12

New member
איזה כייף כעת אחרי המפגש../images/Emo127.gif

כמובן ראשית המפגש עצמו, שזרם כאילו אנחנו כבר מכירים שנים, היתה דינמיקה שקלחה, ומי שלא בא, כדאי לו מאוד להגיע בפעם הבאה ולהרחיב את המעגל. אני כבר שנים אומרת שהכי טוב לי זה במחיצת האנשים שנמצאים במקום שלי, כי רק אתם מבינים אותי. כשאני בוכה או צוחקת. כשאני בחוג משפחתי הכי הרבה שקורה זה שמדברים על מלכי בצורה הטבעית ביותר, אבל אסור לבכות כי זה כואב,מותר לצחוק כי אנשים אוהבים אנשים שמחים..... ובמפגש הרגשתי שמותר לי הכל..... כמו חיה ,גם אני כבר מחכה למפגש הבא.

eaz1514

New member
../images/Emo140.gif היה טוב לפגוש את הותיקות

דליה, שרון, יפית ולהכיר אישיתאת החדשים שהצטרפו חיה, אתי ואבי. לאבי, הפקתי תועלת מהשיחה שלנו, כשעיבדתי את הדברים שספרת לי יחד עם בעלי הגעתנו לכמה תובנות. תודה. ההקבלה בין ילדנו מצמררת. מצד שני היה טוב לראות את מאות התמונות של יעלי המקסימה ילדה שכולה שמחה וצחוק
לדליה, לא הספקתי להגיד תודה על ה-
. אנה, חסרת לנו אבל אני מבינה, שיהיה בהצלחה
דנה, שמעתי שחזרתם, איפה את? יום שלו לכולם אילנה אמא של רונן ** שמתם לב כמה אייקונים חדשים צצו פתאם?

שרון123

New member
ההיכרות הזאת בחיים האמיתיים

ולא רק בוירטואליים, מאד עוזרת לתחושת הקירבה בפורום. גם כיף לשמוע יותר ולהכיר יותר את הילדים של כולם, לא הכל עובר בכתיבה, ויש משהו בסיפור פנים אל פנים שמעתים את הרגשת הקירבה
תודה לכל מי שהגיעו

eaz1514

New member
../images/Emo23.gif תודה לך על הארגון למרות העיתוי הקשה

עבורך.

למעלה