שלח לי שקט בקופסא…

שלח לי שקט בקופסא…

שלח לי שקט טוב מוגן שלח לי שקט מענן שלח לי שקט ממוכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שלח לי שקט מאורגן שלח לי שקט מעודכן שלח לי שקט מפואר תשלח לי שקט מהכפר תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי. שלח לי שקט מהודר שלח לי שקט מאולתר שלח לי שקט ירח תשלח לי שקט בין כוכבים תשלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה. שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי. אוהבת ת´שיר הזה והשיר הזה מזה מתאים לי עכשיו...

Crossface

New member
מזכיר לי את הטירונות

חבר מהטירונות וגם חבר לאוהל, שבוע שלם זימזם את השיר הזה קרע לי את המוח הנודניק

אני פעם נתתי את השיר הזה למישהו

שהיה באמת מאוד טרוד. שמתי את השיר בתוך קופסא מושקעת, ואת השיר שהיה כתוב על נייר ממוחזר, בכתב ידי. היום אני מבקשת את השקט הפנימי הזה, שכרגע, לא ממש מוצאת אותו לעצמי.

מסך עשן

חופי וקרוסי, שולחת לכם מילים של שיר אחד היפים. בעיני זה שיר אהבה שמדבר על משהו מעבר לגבולות של זמן ומקום שיר שזוכר שבני האדם כאן בתחנה בתוך מסע ארוך שהתחיל לפני וימשיך אחרי. מסך עשן – אריאל זילבר אנחנו במסך עשן מנותקים מסדר וזמן ואת הגעת עד הנה דרך ארוכה נסירה דאגה נסירה מועקה אנחנו במסך עשן מתנדנדים מפה לשם ואפילו שאני עיוור בחשיכה אני הולך לי בדרכי בבטחה פזמון: ועולמי מתחכך בעולמך וחלומי מסתבך בחלומך שני כדורי עשן מתגלגלים משתכשכים ברוח הקרירה משתוללים הם בגבהים שמחה גדולה וכוכבים נוצצים במבטך וגורלי כבר נקשר בגורלך שתי אלומות של אור X2 גולשות ומתרגשות רוצות כבר הלאה לעבור גם אלוהים כבר מתחשק לו לעזור אנחנו בעסקי נדל"ן ומקבלים הכל מן המוכן אחד תופר שני עוזר שלישי גוזר ויש אחד שאת החלומות פותר אנחנו בעולם הכא מפטפטים על הא ועל דא וכבר קיבלתי פה ושם גם ידיעה לאן אני הולך ומאין אני בא (פזמון) אנחנו במסך עשן מנותקים מסדר וזמן ואת הגעת עד הנה דרך ארוכה נסירה דאגה נסירה מועקה =====================================================

Crossface

New member
אני חושב

שרק את ומי שכתב את השיר הזה מבין אותו (עננים יפים נורא)

טאKילה

New member
ויש בה בשתיקה...../images/Emo39.gif

אלפי מילים, ומקרים. ויש בשתיקה רגיעה יש בה שקט שרויי יש בה דמעות של שתיקה. לשתיקה יש אלף פנים עצובים ושמחים מי יתן ובקופסא יהיו רק שתיקות שמחות לכולם. יפה לך חוף מבטחים..

ואוו איזה מילים, חזק

זה שקט חזק זה, בכלל לא רגוע לטעמי שכל אחד יזכה בשקט לו הוא זקוק בהצלחה חוף.... ישנוני

למעלה