שלח לי RSS, הממשק שלך הורס!

Nimrod H

New member
שלח לי RSS, הממשק שלך הורס!

RSS אם הבנתי נכון זה הכלי האולטימטיבי לאנשים שמתנהלים בכמה רשתות במקביל. אפשר לעדכן אוטומטית כל דבר שעולה בכל אחת מהרשתות לכרטיסים בכל הרשתות האחרות. נכון? מי משתמש בזה? מי לא משתמש בזה? למה?

ICE Radio

New member
אני משתמש

ולוקח מ321 מקורות עד כה. זה פשוט נותן מה שנקרא לדעת הכל בקליק אחד

Purple Mushroom

New member
אויש,בקשר לrss אני ממש לא בעיניינים.

אני יודע שבפורומים של תפוז זה כבר קיים כמה שנים. אף פעם לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק. והאם אולי בתקופה הנוכחית,זה יכול להיות כלי (אולטימטיבי כתבת?) שיכול לעזור לנווט יותר באמת בכמה רשתות(פורומים) במקביל?

gesus

New member
מה אתה כועס, יש RSS ../images/Emo45.gif

נימרוד, RSS זה לא דבר הכרחי אם כל ההתנהלות שלך באינטרנט סובבת סביב 10 אתרים ואתה לא רואה באינטרנט כלי עבודה. אני לא הייתי חובב RSS גדול עד לפני חצי שנה כשהבנתי שאני לא יכול להרשות לעצמי לעבור באופן ידני על יותר מ-100 אתרים ביום. זה פשוט בזבוז זמן. בשביל זה יש את RSS, כדי להביא את האתר אלייך ולא שאתה תצטרך לבקר אותו כל יום ולראות מה חדש. תשתמש בזה של גוגל, עושה את העבודה כמו נינג'ה וכל הזמן משתדרג. ________________________________________________________________ עומר רוזן מנהל מחלקת אינטראקטיב PR סיגל אביטן תקשורת

ailag

New member
לי זה יותר יעיל לבלוגים

לפייסבוק למשל אין ממש RSS, וברשתות אחרות אני לא משתמשת. אבל לעדכוני בלוגים זה מצוין, כי זה נותן לאנשים לעדכן מתי שמתאים להם, ושעדיין יעקבו אחריהם.

למעלה