שלטים אונברסליים - נמאס להשתמש ב

• פותח הנושא gsa
  • פורסם בתאריך

gsa

New member
שלטים אונברסליים - נמאס להשתמש ב

חמישה - שישה שלטים כמעט בו זמנית. האם כדאי לרכוש שלט אונברסלי? המחירים שלהם די מטורפים לא?

המלצה

שלום יש את ה- VRM-2000 או 2002 (אם אני לא טועה) של SONY. מחירו ב- NY כ- 150$ או פחות. לצורך העניין, אם יש לך 5-6 שלטים סביר שיש לך ציוד באלפי שקלים. אז שלט ב-600 ש"ח זה סביר!

gsa

New member
תודה מיכאל, אבל היות ואני לא טס ל

Big Apple בזמן הקרוב (לצערי הרב) (אולי רק בפברואר הבא) יש מקום בארץ שניתן לבחון את הצעצוע?

יש לי אותו

שלום ראשית הוא לומד. בברירת המחדל הוא מתאים לציוד של SONY. יש לו גם קוד לכל יצרן מקובל, כך שרק הדברים המיוחדים חייבים ללמד אותו. העיקרון: 16 לחצרנים ל-16 סוגי ציוד: TV, VCR1-3, DVD, Xת AMP, CD, MD, TAPE, TUN. כל אחד כזה מחליף מסך מואר מאחור, עם TUCH SCREEN. ה-PROG UP/DOWN וה- VOLUME ראשיים. יש גם כמה כפתורי עזר- צליל, תאורה, MUTING ו-OFF. די נוח, חזק מאוד (יותר מכל שלט אחר שיש לי) ובא מאבא טוב חסרונות: קצת גדול וכבד, זקוקו ל-6 סוללות AA והתפריטים קבועים מראש ומוגבלים. אפשר לתכמן קצת אבל צריך לזכור בראש איזה תפקיד נתת ללחצן (לדוגמא, OPEN DOOR ל-CD חסר. אבל יש לו POWER. שום CD שאני מכיר אין לו ON/OFF עם שלט. אז אימצתי את ה-POWER כ- OPEN DOOR לכל המרכיבים שפועלים כך: TAPE, CD, LD. SE LA VIE

R750-Girl

New member
לי יש את הMARANTZ

ואם לא הייתי כל כך שיכורה כרגע....הייתי אומרת לך גם איזה דגם

למעלה