יש לי עוד מה ללמוד
אני לא רב איתך, אני פשוט אשאל שתי שאלות ואם בא לך תענה אם לא סאלמת 1- היית באחת מההרצאות של ערכים ביישוב? על סמך מה אתה בדיוק קובע שאין בהן דבר או חצי דבר מין התורה, בתור רב או בתור משה רבנו? ואתה בטח גם חוקקת את הדמוקרטיה שאתה יודע מהיא. רק מעניין אותי לשמוע אם נכחת באחת מההרצאות, הודה לך מאוד אם תשיב לשאלה זאת. 2-תודה לך על המחמאה "מלומד", מי יישמע מה זה כבר להיות מלומד בימינו אלו, כאשר התיכונים והאוניברסטאות עסוקות בשביתות כה ארוכות עקב חוסר אונים מהמצב, שכן החינוך האמיתי שמגיע מהבית ולא משום מקום אחר כבר שבר לא רק את גב הגמל אלא את גב המדינה. אז בוא ותאמר לי ולאותו אדם יקר שמנסה לעשות את רצונו בשקט ודרך ארץ לטעמי לפחות, מה הוא יעשה כאשר אנשים יקרים (אין לי כמובן מושג מיהם וזה גם לא משנה) תולשים ומורידים את אותן הודעות מלוחות המודעות??? כן ידידי באמת שאני אישית אשמח לשמוע לפיתרון מצידך , או שמא צריך לנהוג אותו אדם במידה כנגד מידה ולתלוש את כל המודעות האחרות??? אבל לא ,במקום לעשות את המעשה הזה (שאני אישית האמת הייתי מנסה בשביל להשיג קולות נוספים ואובייקטיבים על הפגיעה בלוחות היישוב, שדרך אגב זאת גם עבירה פלילית שנקראת-השחתה, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאלו ילדים שפשוט עדיין לא התבגרו), אז אותו אדם בחר לשים שלט שאני אישית לא ראיתי אותו עף לשום מקום כי כנראה ששם אותם האנשים לא מניחים את ידם, אז אני יסכים איתך על דבר אחד שיש סיכוי להכל, יש סיכוי גם שלא נקום מחר בבוקר אם תשאל אותי ויש סיכוי רב שכל המתקוממים על הנושא הנ"ל ועושים מזבוב דינוזאור אפילו לא היו פעם אחת בהרצאה על מנת להיות אובייקטיבים ולשפוט מתוך ניסיון אישי ולא מתוך דעה קדומה או שמועה זאת או אחרת, יש סיכוי, נכון? אני מציע שאתה תמשיך ללמוד מה שאתה רוצה והעיקר שתצליח בע"ה חג אורים שמח לך ולמשפחתך