שלטים על המדרכה

sharon669

New member
שלטים על המדרכה

ההודעה מופנית למירב או טימי או לוועד בזמן האחרון מתרבים השלטים על המדרכות ברחוב הרי ירושלים, בעיקר השלטים המכוערים והזועקים של תנועת ערכים שמוצבים כדרך קבע כ 30 מטר מהכיכר (היום השילוט שם הוכפל וחסם 90 אחוז מהמדרכה) אבקש לטפל בכיעור הזה ולאסור הצבת שלטים על המדרכות שרון אזרח מודאג

ניר ש2

New member
חוסר אמת

אני מניח שנסעת שם עם הרכב ולא צעדת ברחוב, משום שהשלטים שהניחו שם (כמה מצער לדעת שהם לא יגיעו לתחרות השלטים היפים של שרון- איזה באסה) לא חסמו מעבר לגבולות הסטנדרטים של הצמחייה שישנה שם, הם היו בדיוק בגבולות העדנית מר שרון. האמת שאני חושב על זה יש מצב שהם חסמו כ-90% מהמדרכה-----אם אתה דוב גריזלי!!!!! אז עכשיו זה הזמן לשנת החורף ובכלל אם השלטים זועקים עליך או אליך ,אז אולי פשוט תעצום את העיניים? יכול להטיב לך ידידי היקר. ובכלל מתי התרבו השלטים ?? עד כמה שזכור לי כמות השלטים עומדת בעינה מזה כחודשים, ישנם שלטים קבועים וישנם כאלו אשר מוצבים זמנית על מנת להודיע ולשרת את המעוניין בלבד בעוברו במקום, חלק עם הודעות אלו וחלק עם הודעות אלו, אך כמובן שהיה חשוב לך להזכיר סוג מסויים ולא לשמור על הכללה, מכאן נובעת הבעיה בהודעה שלך המופנית כלפי הוועד, אתה למעשה לא מעוניין לאפשר לתנועת "הצופים" גם לתלות שלטים לפעמים שיש להם הודעות או מסרים מסויימים להעביר והם תולים שלטים גדולים מעשי ידיהם וכל הכבוד לילדים האלו, שכל עוד הם יודעים לשמור על הניקיון של היישוב ולהחזיר את המצב לקדמותו לפני הצבת השלט, אז אני אישית כמובן לא רואה בכך שום בעיה. אני חושב שלאסור הצבת שלטים על המדרכה יעלה לבקשתך העמוקה ומלאת ההוכחות החותכות עוד היום לדיון בכנסת , רק אל תתאכז איש יקר צפה לנפילת ההצעה עקב חיים במדינה דמוקרטית. ביי

ניר ש2

New member
סליחה- שכחתי לאחל

חנוכה שמח לכולם והרבה אור ושמחה

adi os

New member
דמוקרטיה חייבת להגן על עצמה

שילוט מטעם גורמיים פרטיים בשטח ציבורי הוא אסורים על פי חוק וחייבים להסירם אלה אם קיבלו אישור של גורם ציבורי מוסמך שבודק ולוקח אחריןת על הצבת השלט מע"ץ אגב עושה את זה כל יום פשוט מסירה שלטים שיש בהם הסחת דעתו של הנהג שלא לדבר על שלטים שיש בהם סיכון לנסיעה בכביש, כמו השלטים שתנועת ערכים שמה שברוח הכי קטנה יכול לעוף לתוך הכביש ולגרום לתאונה אם שלום הציבור חשוב לך תסיר מיד את השלט מין המדרכה ואל תתהדר בטלית לא לך .

baraka5

New member
פספסת את הפתרון מבית מדרשו של ניר

" אם השלטים זועקים עליך או אליך ,אז אולי פשוט תעצום את העיניים .... " וזה כאשר השלטים המדוברים ושצועקים לתשומת לב בצבעי זוועת אלוהים מוצבים כ 30 מטר לפני צומת \ כיכר מרכזית ביישוב .

ניר ש2

New member
פרט שולי קטן

תפקח את העיניים קצת יותר טוב שרון, בחיים אין 30 מטר מאותו בית ועד לכיכר המרכזית ביישוב וישנם אנשים שטוב שינהגו בעיניים עצומות (לא דווקא פיזית בנהיגה, אלא מלשון להתנהג), על מנת שילמדו לראות דברים באור שונה ולא רק את עמדתם שלהם כאשר הם גם ככה לא מסוגלים לראות את הכל אפילו בעיניים פקוחות. אבל עזוב אני לא מתכוון לדון איתך , פנה לוועד ולבג"צ.

ניר ש2

New member
התנצלות בפני שרון!!!

הגבתי כלפייך ,אך בכלל לא אתה הגבת ,אז מגיעה לך התנצלות- סליחה

ניר ש2

New member
שלום לך השומר הנאמן

נתחיל מהדבר הראשון והכי בסיסי- זאת לא תנועת ערכים שמה את השילוט!!! השילוט מוצב ע"י אותו אדם אשר רוצה להזמין ולהראות היכן מתקיימות ההרצאות ולהזכירך ההודעות ממוקמות בשטח ביתו ליד החניה שלו עצמו!!! ווואלה מע"צ מסירה שלטים כל יום שמסיחים את דעת הנהג?? וואלה עכשיו הצחקת אותי, כי שלטי חוצות ענקיים עם פירסומים שמיועדים להסיח את דעתך ואף להתשלט עליה נמצאים בכל עבר ובכל מקום , מכבישי האיזור ועד לאיילון, כנראה שיש אינטרס כלכלי אז זה מותר!!! ועל איזה שלטים שיש בהם סיכון לנסיעה בכביש אתה בדיוק מדבר??? למה ראית בטעות איזה שלט על הכביש, או שאתה פשוט מקדים תרופה למכה בתור דוקטור לענייני תנועה??!! ולהזכירך כבר עברנו רוחות קצת מעבר "לרוח הכי קטנה" בשבוע שעבר (ימים שלישי ורביעי) ותודה לאל אף אחד לא היה תחת סיכון ושום שלט לא עף, בטח שלא יותר מכל השלטים שתלויים ביישוב מכל הסוגים ובכל המקומות, אז לפני שאתה בכלל מדבר על טליתות , תן לי להגן בדרכי שלי על הדמוקרטיה, כי זוהי הדמוקרטיה האמיתית. שלום הציבור חשוב לי בדיוק כמו שלומי עצמי ואין לי פחד או בושה להודות בכך, אז תודה לך על ההצעות המתחשבות והרצון הטוב. ביי

adi os

New member
אני חרד לתורה ולדמוקרטיה

אין בהרצאות של תנועת ערכים שום דבר וחצי דבר מין התורה. ובטח לא מין הדמוקרטיה ועכשיו תסביר לי אדוני המלומד מה יותר פשוט מלפרסם בלוחות המודעות, מאשר על המדרכה בשלט רעוע אתה מסכים איתי שיש סיכוי שהשלט הזה יפול או יעוף או אולי יעיפו אותו לכביש ואכן הוא יכול לסכן את התנועה אז אל מה אתה מתחכם איתי ,על הביטחון העצום שלך שזה לא יקרה צא ולמד דרך ארץ לפני שאתה מחדד את את חיצך

ניר ש2

New member
יש לי עוד מה ללמוד

אני לא רב איתך, אני פשוט אשאל שתי שאלות ואם בא לך תענה אם לא סאלמת 1- היית באחת מההרצאות של ערכים ביישוב? על סמך מה אתה בדיוק קובע שאין בהן דבר או חצי דבר מין התורה, בתור רב או בתור משה רבנו? ואתה בטח גם חוקקת את הדמוקרטיה שאתה יודע מהיא. רק מעניין אותי לשמוע אם נכחת באחת מההרצאות, הודה לך מאוד אם תשיב לשאלה זאת. 2-תודה לך על המחמאה "מלומד", מי יישמע מה זה כבר להיות מלומד בימינו אלו, כאשר התיכונים והאוניברסטאות עסוקות בשביתות כה ארוכות עקב חוסר אונים מהמצב, שכן החינוך האמיתי שמגיע מהבית ולא משום מקום אחר כבר שבר לא רק את גב הגמל אלא את גב המדינה. אז בוא ותאמר לי ולאותו אדם יקר שמנסה לעשות את רצונו בשקט ודרך ארץ לטעמי לפחות, מה הוא יעשה כאשר אנשים יקרים (אין לי כמובן מושג מיהם וזה גם לא משנה) תולשים ומורידים את אותן הודעות מלוחות המודעות??? כן ידידי באמת שאני אישית אשמח לשמוע לפיתרון מצידך , או שמא צריך לנהוג אותו אדם במידה כנגד מידה ולתלוש את כל המודעות האחרות??? אבל לא ,במקום לעשות את המעשה הזה (שאני אישית האמת הייתי מנסה בשביל להשיג קולות נוספים ואובייקטיבים על הפגיעה בלוחות היישוב, שדרך אגב זאת גם עבירה פלילית שנקראת-השחתה, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שאלו ילדים שפשוט עדיין לא התבגרו), אז אותו אדם בחר לשים שלט שאני אישית לא ראיתי אותו עף לשום מקום כי כנראה ששם אותם האנשים לא מניחים את ידם, אז אני יסכים איתך על דבר אחד שיש סיכוי להכל, יש סיכוי גם שלא נקום מחר בבוקר אם תשאל אותי ויש סיכוי רב שכל המתקוממים על הנושא הנ"ל ועושים מזבוב דינוזאור אפילו לא היו פעם אחת בהרצאה על מנת להיות אובייקטיבים ולשפוט מתוך ניסיון אישי ולא מתוך דעה קדומה או שמועה זאת או אחרת, יש סיכוי, נכון? אני מציע שאתה תמשיך ללמוד מה שאתה רוצה והעיקר שתצליח בע"ה חג אורים שמח לך ולמשפחתך

adi os

New member
אפשר פליירים בתיבת הדואר אפשר על גדר הבית

מי שמוריד לך את המודעות מלוחות המודעות (למרות שאני רואה אותם בברר כל יום), מניח שזכותה של הדמוקרטיה להגן על עצמה גם בדרכים לא דמוקרטיות , יש כאלה שטוענים גם חובתה. לגבי נושא ההרצאות. מכיוון שזה פורום מקומי, אם אתה מעונין אכתוב לך במסר אישי

sharon669

New member
תגובת טימי \ מירב?

אני מתעלם מכל הטרולים החרדים ומבקש שוב את תגובת מירב \ טימי לנושא

שושו51

New member
צרות עין או שמא צרות אופקים

"כל העולם גשר צר מאוד, והעיקר והעיקר לא לפחד כלל" - וכנראה שאת/ה מפחד/ת . . .כנראה שהגשר הצר הזה אכן צר למהכיל אנשים כמוך, צא/י וחפש/י גשר אחר . . .

למעלה