שלטם שאלה

חריקת

New member
שלטם שאלה

החלפתי את המחשב למחשב נייד מיני שאין אפשרות להוריד בו תוכנות זה מאיט את המחשב בקיצור ישלי חשבונות כמעט בכל אתר פוקר אפשרי 1. מישו יודע עם אפשרי לשחק באתר בלי להוריד אותו לשחק ישירות מהאתר? 2. מישו יודע לגבי פול טילט ולגבי כארבון פוקר אם אפשר לשחק שם בלי להוריד 3. מי שיכול לתת לי אתרים שאפשר לשחק בלי להוריד אותם דרך האתר לשחק תודה רבה זה חשוב אני חייבת לשחק

2המרפא

New member
אין אופציה כזאת

אם את לא יכולה להוריד את התוכנה את לא יכולה לשחק. תמצאי פתרון אחר. אבל אהבתי את ה"חייבת לשחק" חחחח

חריקת

New member
אתה טועה

אני אישית מכירה אתר שאני לא כל כך אוהבת לשחק בו שלא צריך להוריד אותו חחח אני חייבת לשחק זה בדם

modz0r

New member
לפי מה שאני יודע, זה בלתי אפשרי

שום אתר רציני לא יסכן את הכסף של השחקנים שלו, ויפעיל את המשחק על גבי דפדפן ולא תוכנה מסודרת.

חריקת

New member
עד כמה חשבתי שהפורום הזה ובכלל שחקננים ישראלי

מבינים משו ועוד מנהל פורום תבדוק את המקורות שלך למה לפי מה שאני מכיר אני אישית מכיר partypoker pacificpoker holliywoodpooker bodogpoker כנסו ללינקים האלה תראו עוד מלא http://www.pokerjunkie.com/Article7356.html http://www.pokerlistings.com/no-download-poker-rooms ויד עוד הרבה השאלה שלי עם מישו יודע דרך אפשרית באתרים הגדולים פול טילט סטארס וכד' תודה

modz0r

New member
אז ככה

נתחיל בזה שאת עושה עבודה מצויינת בלגרום לאנשים לרצות לעזור לך. נמשיך בזה שמהרשימה המכובדת שהבאת, party/pacific לא מקבלים ישראלים למשחקי כסף, בודוג כן אבל עושה בעיות עם הפקדה ומשיכה (לפחות לפי לפני חצי שנה), ולפי בדיקה זריזה שעשיתי גם הוליווד פוקר לא כל כך ידידותי לישראלים. במידה ואת רוצה לשחק על play money היית צריכה לציין את זה, והיינו יכולים להציע לך לשחק ב-facebook, למשל. ותתפלאי, לפעמים אנשים לא יודעים דברים \ טועים, זה קורה. בטח ובטח כשהם אומרים "לפי מה שאני יודע". בכל מקרה, זאת ההזהרה הראשונה והאחרונה. ההשתתפות בפורום היא זכות, לא חובה. תתנהגי בהתאם, ותכבדי את האנשים שנמצאים כאן.

חריקת

New member
ולפי מה אתה חושב שאני רוצה לשחק בפלי מני

אני חזרתי מארה"ב ככה שאולי אני טעיתי במה לישראלים מותר או לא אבל זה עובדה שכן אפשר כי בבודוג אפשר ויש עוד כמה אז שאלתי עם יש אתר אחר שאני לא יודעת עליו עם אפשר לשחק בלי להוריד או לא ואת האיומים שלך תשמור בבית.

modz0r

New member
בת שיחה מצויינת.

אני בטוח שאנשים ישמחו לעזור לך.

shaywh

New member
יש אתר אחד גרוע שמאפשר

פיטבול פוקר. התוכנה שם היא בפלאש ורצה על הדפדפן. יש לי בו קצת כסף מפרירול אבל הוא באמת, באמת באמת, גרוע.

Papito

New member
אני אנסה להסביר לך את מה שניסו ודחית

בצורה מאוד גסה. כמו שהמחשב שלך איטי ואין לו אפשרות לשחק דרך תכנה, ככה בחברות הגדולות PS וFTP, אין שום אפשרות לאפשר ל20-60 אלף איש בכל רגע נתון לשחק בשרת גרפי מבוסס ג'אווה או HTML מבלי שהוא יקרוס אחת ל0.000001 שניות בערך. קאפיש? זה שהבאת פה שלל אתרים זרים וביזארים שדרכם אפשר לשחק אונליין מבוסס WEB זה נחמד ויפה אבל אילו אתרים איזוטריים שבשעות השיא תוכלי למצוא 500 שחקנים שם. לצורך השווה בשעות המתות בPS יש 20K שחקנים. עכשיו, ברור לך למה את לא תוכלי לשחק באחד מהאתרים הגדולים ללא תכנה? אחרי שהבנת את יכולה לבקש סליחה ממי שהתנהגת אליו כמו בהמה?

חריקת

New member
אני לא התיחסתי לאף אחד כמו בהמה

עשיתם אותי סטן סך הכל שאלתי שאלה ואמרו לי שזה לא אפשרי אז אמרתי שהוא טועה שכן אפשר ואני חושבת שיש מספיק אתרי פוקר שיש להם שרתים מספיק טובים שיאפשרו 20 אלף ברגע נתון תראה לדוגמא גוגל בכל רגע נתון יש בערך מיליון בממוצע 900אלף) ליתר דיוק בבמוצע

Papito

New member
נכון לגוגל יש *קצת* יותר גולשים ברגע נתון

מאשר בFTP או בPS. העניין הוא שגוגל מאפשרת חיפוש שמבוסס על טקסט בלבד. עם יכולת הצגת תמונות. PS וFTP, מבוססים על אנימציה דו מימדית. עניין נוסף, גוגל שווה היום 502 מיליארד דולר PS שווה 2 מיליארד דולר. אם את חושבת שיש מספיק אתרים שיש להם מספיק שרתים אז אני מציע לך לעבוד בPS או בFTP, תקבלי ים כסף על המחשבות שלך, אחרי הכל איך הם שמגלגלים כ"כ הרבה כסף בשנה לא חשבו על זה לפנייך? אני בניגוד אלייך, לא חושב ולא מדמיין. אני מביא נתונים. והנתונים אומרים שאת יכולה לשחק בבולדוג פוקר על הדפדפן שלך עד מחר כי בשעות הלחץ יהיו לך 500 איש, בPS יהיו לך בשעות המתות 20K. אם את חושבת אחרת, זה כבר משול לבעיה.... מקווה שהדיון הזה הסתיים סופית, ושתשכילי לקחת את התובנות האלה איתך, ולא לנסות להתווכח על דברים שהם לא נכונים. אה כן, ואף אחד מכאן לא עשה אותך סטן (אם כבר שטן) חוץ ממך והצורת דיבור שלך למי שכן מנסה לעזור לך.

אגב גם אין לי מושג מאיפה הבאת שגוגל שווה 502

מליארד. זה יותר לכוון ה130 . מעולם לא הייתה חברה ששווה 500 מליארד דולר.

למעלה