שלט לבית -מעץ

Netta79

New member
שלט לבית -מעץ

שלום לכם ! אני מחפשת מישהו שיש לו את היכולת והמכשור לחרוט בשבילי על חתיכת עץ את שם המשפחה שלנו . יש לי את העץ בו אני מעוניינת להשתמש , היה חרוט עליו שם אחר , כך שצריך לחתוך שיכבה של 2 ס"מ לכל האורך ואז לחרוט (4 אותיות). אם יש כאן מישהו שעושה את הדברים האלה , אשמח לקבל הצעת מחיר במסר. תודה רבה וחג אורים שמח !

קשה לי להאמין ש...

מישו מדרי הפורום יבצע את הפעולה, ולא מסיבה אחת. באייס עושים שלטים כאלה על בסיס יומיומי... שווה להגיע לשם ולהזמין.

Netta79

New member
ברצינות?

אני מחפשת כבר "דורות" ויש רק את "שלטי בית יצחק" או משהו כזה ... רחוק ויקר בטירוף ... אני לא מאמינה שככה בקלות ופשטות פתרת לי בעיה של חודש ! תודה רבה רבה !!!

האם מדובר על עץ מיוחד?

ראי נא ,בדרך כלל השלטים חרוטים על עץ אורן , עלות עץ כזה היא מקסימום 30 ש"ח העבודה היא החלק העיקרי , לכן אם העץ הוא אורן אז אין כל טעם לשמרו כי העבודה סביבו היא פי 4 מעלותו , מאחר וב"אייס" ובטמבוריות נותנים לעשות את השלטים במכונה , (כמו משכפל המפתחות ) אז באמת אולי כדי לך לפנות לשם הנה שלט אחד מיני רבים שעשיתי ברוב עוונותי

Netta79

New member
../images/Emo13.gif

בדיוק כזה אני רוצה ! הולכת ע-כ-ש-י-ו לאייס
(הייתי שם מאה פעמים השבועיים האלה , לא היה לי מושג!)

נטע !!! שלא תהיה לך טעות .

הסברתי רק שעלות העץ היא כ-30 ש"ח , לא !!! השלט , הראתי רק דוגמא לשלטים שעשיתי בעבר ורוב העלות היא העבודה מאחר וזו עבודה ידנית ,

שלט לבית -מעץ

יש חנויות לחריטת שלטים כגון "לייזר פיניש" שם חורטים על כל דבר ,אם את מאיזור חיפה יש בקיניון לב המפרץ בחור שעושה שלטים כאלה.

למעלה