שלט על הדלת כניסה

הייבי

New member
הילדים יפגעו (גם אם הם אומרים שלא)

לפחות לפי דעתי. אני ילדה לאמא שבחרה להקים משפחה מורכבת ואחרי הנישואין השניים שלה הוסיפה את השם משפחה, אבל בכל מקום נרשמת רק בשם השני (ככה שהשם שלנו נשאר משהו בת.ז. ובשלט על הדלת בלבד) וזה פוגע. (האמת שזה גם מסבך לפעמים שצריך במקומות בירוקרטיים להסביר למה לאמא יש שם משפחה שונה - שהוא גם שונה מהשם נעורים שרושמים עבורה, אבל לא דומה לשם משפחה שלך..)

שלט על הדלת כניסה

מרגישה אהבלה לשאול שאלה כל כך אישית ואינטימית אבל בא לי לשמוע מה אתם עשיתם- כי אזלו רעיונותי- גרים ביחד כמעט חצי שנה- בבית שלי. לי שני ילדים- אחד גדול( צבא) השני ביסודי. גרים איתנו. לאהוב שלי שני ילדים שמגיעים כמעט כל שבת. אהבה גדולה+קשיים פה ושם עקב ה " מורכבות" שלמרות שלעיתים מגיעים לסמי משברים בזוגיות , נגמרים בשיחות פתוחות ו"עליית כיתה". שלושת הקטנים מסתדרים נפלא בינים לבינם ואיתנו. הגדול שלי עושה קצת קשיים אבל הוא לא גזעני- הוא קשה לכולם. כנראה גיל התבגרות מתמשך. אין לו התנגדות לקשר. ובסך הכל נפתח לאט לאט למצב החדש. ונראה שנהנה מהיתרונות בניתם תמונה? לא יודעת איך פיספסתי אבל פתאום שמתי לב שעל הדלת נשאר השלט= משפחתXXXXX. החלטתי לשנות את השלט- חלקתי את דעתי עם בן הזוג שלי שהתרגש מאוד. ניסיתי להתיעץ איתו מה לרשום אבל נדמה לי שהוא קצת היה רוצה לראות מה אני אחליט או אציע. מין הצהרה כזאת. ואני הופכת מפה ומפה מה לרשום - לרשום את השמות של כולנו? הארבעה? השישה? (הילדים שלו ושלי) . מנסה לעשות כך שאף אחד לא יעלב, אף אחד לא יגיע הביתה ולא ירגיש נוח. רעיונות יתקבלו בשימחה

princess lis

New member
יש לי רעיון.....

כאן גרים בכייף... עוד לא סגורה,רוצה לראות וארבעת ילדיהם המקסימים

../images/Emo19.gif../images/Emo107.gifיופי של משפחה

מה דעתך על משהו בסגנון: יופי של משפחה : את והוא W, R, D, N ואצלנו במשפחה אוהבים גם להוסיף את הדגים והכלב... בהצלחה.

א ש לי

New member
הבית ../images/Emo82.gifשל כולנו.

כבר ביום הראשון תלינו את השלט שהכנו שבוע לפני:) משפחת X ומשפחת XX והשמות של כווווולנו, למרות שהבנות שלו מגיעות בסופי שבוע ולפעמים לביקורים חטופים חשוב שיידעו שהבית הזה גם שלהן ותמיד פתוח לקראתם. נשמע לי כל כך פשוט והגיוני, למה הדילמה? אשמח לשמוע ממך.

azaria

New member
אצלנו שתי שמות המשפחה, עם מקף

כשהתחתנו בחרה אישתי לאמץ את שם המשפחה שלי ולשמור את שם משפחתה הקודם כדי שיהיה לה אותו שם משפחה כמו לילדיה מהנישואין הקודמים. אז אני עזריה X, ואישתי היא קרן X-Y. לכן השלט על הדלת מכריז עלינו כמשפחת X-Y. גם שמי נמצא שם, גם שמה, גם שמות המשפחה של כל אחד ואחת מן הילדים - והכל פשוט. מצא חן בעיני שאנחנו "משפחת" אחת. לא משפחות א' וב', לא משפחת א' ומשפחת ב', אלא פשוט משפחת אחת גדולה, מורכבת ומאוחדת. אולי כדי להמינע מן הסרבילים האלה אפשר פשוט לכתוב רק את שמות המשפחה. שלט פשוט שכתוב עליו X-Y יעשה את העבודה היטב, לא?

אני בעד שעל השלט יהיו

רק שמות המשפחה..... כאן גרים משפחת X ומשפחת Y וזהו.... בלי לפרט שמות שלכם או של הילדים... וכך כולם ירגישו בנוח.

א ש לי

New member
אבל זה ממש נחמד

שכל שמות הדיירים רשומים בשלט הילדים ממש התלהבו:)

צודקת....אבל

זה נחמד גם בלי....העיקר ששמות המשפחה מופיעים... מעבר לכך? הייתי עושה התייעצות משפחתית ושואלת לדעתם

אצלנו זה כמו מערכון של הגששים

אנחנו לא נשואים כך שלכל אחד יש את השם שלו. כשהריתי לבן זוגי חזרתי לשם נעורי כדי לא להיות עם שם משפחתו של בעלי לשעבר. אז ככה יש את בני מנישואין קודמים(חייל) שיש לו את שם משפחתו של אביו לי יש את שם נעורי לבן זוגי יש את השם שלו ולבן המשותף בן 4 וחצי יש את השם שלי ושלו הדוור של השכונה כבר מזמן התבלבל. אני בעד שלט עם שמות המשפחה של כולם. אבל אם יש ילדים שמתלהבים מזה ששמם מופיע על הדלת אז למה לא?

רחלי228

New member
בשלט הכניסה כתבנו

"ברוכים הבאים לממלכה שלנו"... ובפתק על תיבת הדואר (כדי שהדואר יגיע אלינו) כתבנו את שמות המשפחה. ככה פתרנו את סוגיית "מה כותבים על השלט"...

למעלה